![]() |
#112 |
Guest
|
![]()
moja simka byla na parceli publicznej i patrze a tam jakas babka podobna do belli cwir i patrze okazalo sie ze to bella cwir
|
![]() |
![]() |
#113 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ona gdzieś mi chodzi w Miłowie, nie pamiętam, czy ją przywróciłam SimPE, czy sama się pojawiła xd Chciałam, żeby z powrotem byli razem, ale chodzi po innych parcelach xd |
|
![]() |
![]() |
#114 |
Guest
|
![]()
po prostu maxis postanowił wydelegować ją w kosmos i tyle.
z wspomnień mortimera czyli jej męża wynika, że bellę porwali kosmici. z opisu dona lotario wynika że ostatni raz widziano ją u niego. a może kosmici porwali bellę wtedy jak przebywała u dona? jest wiele poszlak i nie wiadomo tak naprawde która jest prawdziwa :ohmy: :shifty: |
![]() |
![]() |
#115 |
Reputacja: 20
|
![]()
Boże... ile można roztrząsać ten sam temat?! Ja nie rozumiem, jakieś roztrzyganie, czy Bella jest na obrazie, czy na mleku, czy wyrzucili ją kosmici w Dziwnowie. Sa 2 Belle - prawdziwa to ta z Miłowa, sztuczna ta z Dziwnowa. Koniec, kropka!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Guest
|
![]()
Désignér zgadzam sie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Guest
|
![]()
jakie dwie belle? jest jedna bella xP
|
![]() |
![]() |
#118 |
Reputacja: 17
|
![]()
DWIE Belle jedna w Dziwnowie(fałszywa) druga w Miłowie(prawdziwa).Chyba powinno się ten temat zamknąć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Reputacja: 10
|
![]()
Macie racje z dwiema Bellami.Niektórzy piszą że porwali ją w Miłowie i wyrzucili w Dziwnowie.Ja mam inne zdanie.Według mnie to porwali Belle i ją wywalili z UFO w Miłowie ale gdzieś na parceli publicznej i ona jest bezdomna
![]()
![]() |
#120 |
Guest
|
![]()
Bellę Ćwir porwali kosmici i teraz ona jest w Dziwnowie
![]() Oczywiście, nie ma swojego domu. Czasami odwiedzia niektórych simów xP |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|