03.03.2007, 10:16 | #112 |
Guest
|
Co do pomidorasów i bakłażanasów to też tak mam i też mnie to troszke zdziwilo
A i diziwne tez mialem, bo przez calutka wiosne tylko raz spadlo kapke deszczu i walnal jeden piorun A szkoda A co do domkow letnich, to juz o tym bylo, to plotka, na 99.99% Niestety. Ale mi ogolnie gra sie bardzo podoba |
03.03.2007, 10:53 | #113 |
Guest
|
O.. jak kupiłam wczoraj po szkole! Calkiem fajnie, chociaż czas wyjatkowo wolno mi mija. Sama nie wiem dlaczego!
1.A co do lapania tych świetlikow i motylków, to jak można to zrobić. Gdzie przycisnąć, żeby on w ogole zaczął łapac? Bo ja nie mogę znaleźć tej opcji. 2.Co do grabienia ja tam raz zagrabiłam troche liścia a ze na parceli mialam swoją nieruchomosc, to ludzie przylazili i sie bawili w tych stertach-rozsypując of course. I co? I nikt jakoś nie przychodził. Chociąz wyszłam po jakimś czasie z praceli nie dochodząc do zimy i nową rodzinkę stworzyłam. 3.Termometr jest troche do bani bo ja specjalnei chciala zeby jej bylo za cieplo to tez sie nic nie dzieje a jak niebiskie jest juz tylko na tej 'kuleczce' (dol termometra) to też nic. Wcale sim nie zamarznął mi. Fajnie sie przy kominku ogrzewa.. hehe. wystawia pupę i odrazu mu ciepło xDDD 4.A jak sie zajmiesz już tym ogrodnictwem to na nic innego czasu nie ma tylko gadac z roslinkami xDDD A w ogole szkoda, ze jak sie zbierze te zbiory to od nowa rosline trzeba sadzić. Mogłoby dalej rosnąć. |
03.03.2007, 11:14 | #114 |
Guest
|
ja uwielbiam sim roślinki klikasz dorosłym osobnikiem na ziemi klikasz wychoduj sim rośline czy coś takiego no i jest simroślina ale już jako małe dziecko tylko szkoda że nie można im zmieniać fryzur tylko ubrania
no ale uwielbiam łowić ryby i sadzić pomidory(rzeby mieć inne nasionka niż pomidory trzeba wpierw posadzić pomidory zebrać je i wtedy dostajesz inne nasionka nigdzie nie możne ich kupić szkoda) EDIT:ja mam proble z tymi simsami kiedy je zainstalowałam zapomniałam skopiować folder downlads nigdy nie kopowałam bo zawsze wszystkie obiekty były ale nie teraz domy które miały meble z sieci znikneły zostały wykasowane(meble) i teraz wszystko mi miga na niebiesko czy jest jakiś sposób aby bez ponownego ściągania odzyskać te rzeczy?? Ostatnio edytowane przez Nati : 03.03.2007 - 11:20 |
03.03.2007, 11:51 | #115 | |
Guest
|
Cytat:
|
|
03.03.2007, 12:08 | #116 |
Guest
|
:d
Ja też już mam...dopiero je będe instalować ale powiedzcie : podobają wam się.? Bo moja koleżanka powiedziała że są do bani xP
|
03.03.2007, 14:40 | #117 |
Guest
|
Bez obrazy, ale czy nie wolicie sami, własna praca dojsc do np. zlotej rangi ogrodnictwa (ja juz doszedlem xD) ?? Niektore kody naprawde mnie wkurzaja, bo po co w ogole grac, jak tylko wpisujesz kod i wszystko masz, zero przyjemnosci...
|
05.03.2007, 20:04 | #118 |
Guest
|
a da sie zmusic simorosl do spania w lozku? albo moze insimenatorem sie da/ :wacko:
Ostatnio edytowane przez Eámanë : 05.03.2007 - 21:00 |
05.03.2007, 21:00 | #119 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
Nie wiem, jak to się stało, ale czasie oczyszczania tematu niechcący usunęły mi się najnowsze posty. Przepraszam i proszę osoby, które zamieszczały w ostatnich dwóch dniach jakieś przydatne informacje o napisanie ich jeszcze raz, jeśli nie sprawi to kłopotu.
edit: zamieszczam jeszcze raz informację o sokach, niestety nie pamiętam, kto był autorem poprzedniego posta o tej treści. SKUTKI PICIA SOKÓW : 1. sok jabłkowy ( jabłka ) - szybsze wykonywanie prac domowych 2. koktajl piękności ( pomarańcze / ogórki ) - napój miłosny 3. lemoniada ( cytryny ) - ochładza SIMY 4. sok pomarańczowy ( pomarańcze ) - łagodzi skutki mrozu 5. oranżada ( cytryny / pomarańcze ) - zwiększa liczbę punktów umiejętności 6. poncz paprykowy ( papryka / fasola / jabłka ) - napój energetyczny 7. sok truskawkowy ( truskawki ) - zmniejsza złość 8. lemoniada truskawkowa ( truskawki / cytrynu ) - poprawi nastrój 9. sok pomidorowy ( pomidory ) - działa rozgrzewająco 10. koktajl jarzynowy ( pomidory / ogórki / fasola / papryka ) - szybsze uzyskiwanie punktów umiejętności 11. sok bakłażanowy (bakłażany) - losowy punkt umiejętności
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." - Terry Pratchett Ostatnio edytowane przez Eámanë : 05.03.2007 - 21:05 |
05.03.2007, 21:45 | #120 |
Guest
|
Autorem tego posta o sokach byłam ja.
Ja jeszcze do tych soków dodałam: Sok z buta którego "efekt" możecie tutaj podziwiać (na końcu filmiku) http://www.youtube.com/watch?v=xijtPjsHiFI . A co do tego soku z bakłażanów to nie wiedziałam o nim (dzięki! przyda się). Ostatnio edytowane przez Justa95 : 05.03.2007 - 21:52 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|