![]() |
#112 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ciuszki raczej takie nijakie są....
![]()
![]() |
![]() |
#113 |
Guest
|
![]()
hej. wlasnie kupilam dodatke mlodziezowy styl. pytalam sie roznych osob (rowniez znawcow) czy mozna grac na tym minidodatku normalnie, mowili ze mozna. ale po zainstalowaniu dodatku pisze ze trzeba wlozyc plytke z ostatnim dodatkiem tzn. podroze. moje pytanie brzmi czy mozna grac na tym dodatku po zmienieniu jakis ustawien czy wyrzucilam pieniadze w bloto....
|
![]() |
![]() |
#114 |
Guest
|
![]()
niech ktos odp. da sie grac na minidodatku mlodziezowy styl czy trzeba miec glowny dodatek???
|
![]() |
![]() |
#115 |
Guest
|
![]()
Młodzieżowy styl nie jest dodatkiem, tylko są to akcesoria. Nie wyrzuciłaś pieniędzy w błoto, tylko gra się na dodatkach a nie akcesoriach. W grze będziesz miała te ubrania i medle z młodziezowego stylu.
|
![]() |
![]() |
#116 |
Guest
|
![]()
Niektóre minipacki sa średnie..np. Moda z H&M . Impreza jest do kitu, ale Młodzieżowy Styl jest fajny
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam wszystkie mini-packi oprócz Mody z H&M i Młodzieżowego stylu... Do tego drugiego nie bardzo mi się pali, ale pewnie kupię, tak jak pozostałe. Na Modę z H&M aktualnie koczuję
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Guest
|
![]()
Młodzieżowy styl jest bardzo fajny. Szczególe meble dla dziewcząt są urocze
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Reputacja: 10
|
![]()
Teen Style stuff całkiem całkiem w porządku pack dopiero mam od dwóch dni
ale bardzo mi się podobają mebelki dla `goth` takie wszystko jest dopasowane. <napływ gotówki może kupię sobie jeszcze jeden dodatek> ![]() faajny dodatek ^^
![]() |
#120 |
Guest
|
![]()
ja mam the sims 2 młodzieżowy styl i mam cos takiego jak skace park
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|