|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak podoba Ci się 'One Dance'? | |||
Super! Lepszego serialu nie widziałem! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
47 | 47.96% |
Jest dobry, ale chyba to wszystko. |
47 | 47.96% |
NUDA! |
8 | 8.16% |
Pff, lepiej w ogóle to usuń. |
7 | 7.14% |
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 98. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#111 |
Reputacja: 10
|
![]()
aj ja chcę juuż siódmy
![]()
|
![]() |
#112 |
|
![]()
Ten serial wymiata !
Taki wzruszający ;_; Już nie moge sie doczekać co będzie w 7 odcinku ![]() :> ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Guest
|
![]()
Z odcinka na odcinek jest coraz lepiej
![]() Nie podoba mi się tylko to, że cały czas spadają na niego nieszczęścia, dosłownie cały jego świat runie pod nogami. Ale mam nadzieję, że jakoś urozmaicisz fabułę. Czekam na odcinek 7 !!! ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
|
![]()
Kiedy będzie siódmy <beczy>
![]() |
#115 |
Guest
|
![]()
To jest super.Kiedy siódmy???
|
![]() |
![]() |
#116 |
Guest
|
![]()
Cześć. na forum wpadam dość często. Swego czasu byłam tu zalogowana, ale zapomniałam hasła i jakoś nie ciągnęło mnie, ażeby tu pisać. Możesz wierzyć lub nie, ale zarejestrowałam się na forum TS głównie z powodu, że musiałam napisać Ci co myślę o Twoim Videostory. Otóż jest wspaniałe, cudowne. Obejrzałam dziś wszystkie odcinki i jestem pod wrażeniem. A co więcej, jestem w stanie zaglądać tu po to, żeby dowiedzieć się kiedy będzie siódmy odcinek, który oczywiście natychmiast ocenię. Zyskałeś właśnie kolejną fankę.
Ściskam i życzę.. weny no! |
![]() |
![]() |
#117 |
Guest
|
![]()
cześć.
Po długiej przerwie, chciałem stworzyć długo oczekiwany przez Was odcinek 7, ale trafiłem na wiele przeciwności losy. Po pierwsze (miałem nakręcone już jakieś 3/4 odcinka) byłem zmuszony do sformatowania komputera, co przyczyniło się do tego, że nie zachowała mi się ani jedna postać, żaden dom, a w dodatku odcinki które miałem zapisane na komputerze zniknęły. Chcąc za wszelką cenę stworzyć następny odcinek, wszedłem na YouTube, i obejrzeć ostatni odcinek, okazało się jednak że został on zablokowany. Przyznam szczerze, że sam już ledwo pamiętam co się tam działo. ps. Sam nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. |
![]() |
![]() |
#118 |
Reputacja: 20
|
![]()
Mikolay, proponuję zakwestionować roszczenie co do tego zablokowanego filmu. Wtedy ci go odblokują.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Guest
|
![]()
Po długieeeeeeej przerwie nakręciłem i złożyłem
NARESZCIE - ODCINEK 7. część 1. - http://uk.youtube.com/watch?v=mm9Sl6oD5os część 2. - http://uk.youtube.com/watch?v=xPlXEiTQKfQ Mam nadzieję, że chce Wam się to jeszcze oglądać i w miarę pamiętacie o co chodziło. ![]() Miłego oglądania, pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#120 |
Reputacja: 20
|
![]()
Dzięki za ten odcinek. Mam nadzieję, że kolejny ujrzymy już niedługo.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|