Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.06.2008, 10:08   #111
Iminashi

Reputacja: 13
Domyślnie Odp: Apartment Life, kolejny dodatek do gry!

Dzieki i przepraszam za moja niewiedze ;]

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.06.2008, 19:24   #112
psujka

Reputacja: 11

http://thesims2.ea.com/about/ep8_index.php tu są foty
stare 20.06.2008, 15:06   #113
kubuss

Reputacja: 10

yeaaa premiera 8 dni po moich urodzinach, już wiem co sobie na urodziny kupię
kubuss jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.06.2008, 23:30   #114
Szczur
Guest

Mam nadzieję, że Osiedlowe Życie zapewni nam skromne elementy "Własnego Biznesu". Jeżeli nie będzie można być właścicielem apartamentowca i ściągać czynsz to troszkę głupio będzie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.06.2008, 06:41   #115
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19

Kubuss - Yeah Premiera w Moje urodziny
Już wiem, co sobie za prezent kupię
A już strasznie zachorowalam na Osiedlowe Życie... Jakie piękne budowle będzie można robić... Niecierpię dodatków z neta, a zawsze mi brakowało sufitu, kaloryferów, spiralnych schodów... Z tego co pokazują na zdjęciach będzie naprawdę superwypasiony dodatek...
stare 21.06.2008, 08:36   #116
Szczur
Guest

Przypominam tylko, że akcesoria "Kuchnia i Łazienka", też wyglądały super na zdjęciach, a są do kitu.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.06.2008, 19:55   #117
STAR
Guest

No dokładnie zgadzam się z przed mówcą. Tak się napaliłam na The Sims 2 Zwierzaki bo niby taki ' WOW ' , a tu klapa . Nie mogę się doczekać aż ten dodatek wyjdzie , ale nigdy nie wiadomo jak to będzie wyglądało . Ale przyznam się że chciałam aby oddzielnie wyszedł dodatek ' MAGIA ' ale cóż jest jak jest. ;]

Pozdrawiam . ;******
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.06.2008, 17:51   #118
Kroffka
Guest

Naprawde może być cool :]
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.06.2008, 06:14   #119
Miau
Guest

Nie zależnie od niczego kupię ten dodatek, po prostu kupuję wszystkie dodatki(oprócz mini-dodatków). A uważam, że dzięki magii Osiedlowe Życie będzie na drugim miejscu(zaraz po Zwierzakach).

@2x up A czego do jasnej choroby się spodziewałaś po Zwierzakach? Jak sama nazwa wskazuje, to miały być Zwierzaki, jeśli się nie podobało, to po co kupiłaś ten dodatek? Jak dla mnie The Sims 2 Zwierzaki to był najlepszy dodatek do TS2.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.06.2008, 08:58   #120
Szczur
Guest

Apartament Life, bez tych dodatkowych "smaczków", jak magia byłoby moim zdaniem z dużym prawdopodobieństwem: kiepskie. Jakoś tak jakby nie wniosło nic poza mieszkaniem na kupie, to nie byłoby ciekawie, ale jak na razie to zmieniłem zdanie co do Osiedlowego Życia, kiedy posłuchałem zapowiedzi. Ale to są na razie tylko piękne opowiadania twórców gry.

Moim zdaniem Zwierzaki to kiepski dodatek. Liczyłem na dużo więcej. I tu nie chodzi o to, że "przecież wiadomo, że będą zwierzaki, więc po co kupujesz". Każdy temat można podjąć inaczej. TS1 Zwierzaki, było moim zdaniem genialne. TS2 Zwierzaki do pięt mu nie dorasta. Przede wszystkim, sterowanie zwierzakami jest trudne i uciążliwe. Kiedy mam więcej zwierząt w domu, to nie mam co liczyć na rozwijanie kariery i umiejętności Simów. Zwierzaki absorbują cały ich czas. Przez pierwsze minuty gry, kiedy głównie Zwierzaki człowieka interesują to nie przeszkadza, ale kiedy staną się one rutyną i chciałoby się, aby były zwykłą częścią rodziny, a nie jej oczkiem w głowie, jest kiepsko.
Wybór mebelków i obrazów nawiązujących do zwierząt jest duży, ale ilość przedmiotów samych w sobie przeznaczonych dla zwierząt jest niezadowalająca jak dla mnie. Liczyłbym na tak... trzy strony akcesoriów dla zwierząt minimum. Jest 1,5.
Zwierzaki lubię za: jedną figurkę kotka, wilkołaki, dobre animacje zwierząt i to, że mi teraz pod domem latają bezpańskie zwierzęta. To troszkę za mało.
Wiem, oczywiście że tobie dalej będzie się ten dodatek podobał najbardziej(i pocóż to zmieniać, jeżeli ktoś ma radość to po co to zmieniać). Mi nie podoba się to co napisałem wyżej.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości)

Zasady Postowania