![]() |
#112 |
Reputacja: 10
|
![]()
Sim jest świetny , ale fryzura rzeczywiście trochę mu ujmuje .
Wydaje mi się , że traci przez nią na realistycznym wrażeniu . Różnorodność ( ! ) wykreowanych przez Ciebie męskich postaci jest naprawdę zaskakująca ! Każdy sim jest zupełnie inny . Mam wrażenie , że nawet Twoje simki nie są tak zróżnicowane w rysach twarzy . ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Guest
|
![]()
Ładne te simki ładne tylko, że wszystkie wyglądają tak samo, duże usta mały nos długie rzęsy i ogromne oczy... żadna nie ma nic w sobie oryginalnego, no jedna tam miała jakieś inne brwi a reszta na jedno kopyto.
No ale ten Gary to Ci przekozacki wyszedł, bardzo realistyczny. Co do tych simek jeszcze, w sumie to sie spodziewam, że jak zrobisz simke inną niż wszystkie to się nikomu nie spodoba bo takie są kanony 'piękna'. Pozdrawiam |
![]() |
#114 |
|
![]()
Ten sim bardzo mi się podoba, tylko ta fryzura jest nie za ładna.
|
![]() |
![]() |
#115 |
|
![]()
Witam!
Roger jak już wszyscy piszą ma kompletnie niedobraną fryzurę, która nie pasuje do jego prawdziwego męskiego oblicza ![]() Poza tym, ma ładne oczy, ale dojrzałam w nich lekkiego 'zeza' ![]() Bez tych drobnych uwag, nie mam mu nic do zarzucenia. 9
#116 |
Guest
|
![]()
Roger przystojny, całkiem realistyczny ale muszę zgodzić sie z reszta - fryzura mu nie pasuje...
|
![]() |
#117 |
Reputacja: 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Guest
|
![]()
Kate dużo lepsza. U Heleny brwi do wymiany, nie pasuje strój (ten kwiatek we włosach), kolczyki też i oczy. Ogólnie nie jest źle
![]() |
![]() |
#119 |
|
![]()
A mnie jednak bardziej przekonała Helena. Taka delikatna, eteryczna, niczym nimfa. Może rzeczywiście brwi mogłaby mieć inne, ale usta - piękne, a fryzura świetnie do niej pasuje. Proszę o możliwość pobrania Heleny.
Co do Kate - też ładna, ale mnie nie zachwyciła.
#120 |
Reputacja: 7
|
![]()
Zauważyłam, ze twoje simki mają bardzo długie szyje
![]() Helena- jest ładna, ale nie podoba mi się jak dobrałaś dodatki. Brwi zupełnie nie pasują do koloru włosów, a kolczyki do ubrania. Kate- ma ładny skin i fryzurę. Oczy zbyt duże. Simka ogólnie wydaje się być nieproporcjonalna. Także nos wydaje się być brzydki. Obydwie simki mnie nie zachwyciły. 4|10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|