![]() |
#112 |
Guest
|
![]()
Oh, bardzo przepraszam za takie zaległości, ale chyba dałam się ponieść wakacyjnemu lenistwu
![]() Teraz dziękuję za to wspaniałe uznanie.. Nie trzeba było.. ;>> I następnie pogratuluję super FS A potem pozdrowię na pożegnanie ; )) |
![]() |
![]() |
#113 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam.
![]() A ranga dla Liv jest na pewno bardzo odpowiednia ; > pozdrawiam
![]() |
![]() |
#114 |
Guest
|
![]()
Ostatni odcinek... Nie spodziewałam się takiego zakończenia. I muszę powiedzieć, że nie spodobał mi się, tak jak myślałam, że będzie. Ta śmierć... ech co tam. Moja wypowiedź i tak nic nie zmieni. Ale mimo to mam nadzieję na coś więcej.
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Guest
|
![]()
Chociaż napisałam, tylko jeden komentarz to czytałam to fs od początku...
Bardzo mi się podobało. No i oczywiście czekam na kontynuuacje, jeżeli takowa ma się pojawić |
![]() |
![]() |
#116 |
Guest
|
![]()
Jak to już koniec? Jak to Michael sie zabił? Boze kochany.
Weszłam tu pare dni temu szukając jakiegokolwiek tekstu, z nudów chcialam przetłumaczyc go na angielski ![]() Przepraszam, moja droga, ale to była bardzo głupia decyzja, kończyc tak szybko to fs ![]() Czekam na kontynuacje ![]() No i jeszcze jedno. Zastanawiam sie, jak tam ten kretyn Robert ;D Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#117 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Rozumiem, że być może to była głupia decyzja, ale myślę, że tak jest lepiej. Bo teraz jest naprawdę masa komentarzy (tylko dlaczego, gdy zagroziłam, że zakończę fs?), ale wcześniej było malutko... I to przeważyło. Więc jestem już pewna, że będzie kontynuacja, ale nie szybko. Chcę odpocząć od pisania. Co do Roberta to jest z nim wszystko w porządku. Żyje sobie dalej. Ma dziewczynę, szczęśliwą, kochającą rodzinę. Heh...
Pozdrawiam i dziękuję za komentarze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Reputacja: 10
|
![]()
Szkoda, że to już koniec. Fs było fajne. Co prawda nie czytałam tego z zapartym tchem, ale nie też nie przysypiałam.
Za odcinek - 10/10 Za całość - 9/10 jak dla mnie za mało akcji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Guest
|
![]()
Szkoda tylko, ze TA historia zakończyła się tak szybko. Inne przygody tej bohaterki to już nie będzie to samo ; ) No, chyba, ze sie postarasz i będzie jeszcze lepiej ! Życzę Ci tego .
Ooo nie, tak nie może być, naiwniak taki, zranił Paulinę, a teraz sobie szczesliwie żyje! ![]() Następnym razem nie przejmuj się, jak widac czytało Twoje fs wiecej osób, niż Ci sie wydawało. Mimo to rozumiem Twoje podejście. Jeśli będę czytać kontynujację/następne fs to obiecuje, ze bd komentować ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Dziękuję za takie podejście do sprawy. Po mimo mojej blokady pisarskiej w głowie roi mi się od pomysłów na następną część...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|