![]() |
#111 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chłopie, błagam...
Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że robisz to wszystko na "byle szybciej wrzucić"? Po pierwsze opisy. A raczej ich brak. Po drugie dialogi są strasznie drętwe. Jaki normalny nastolatek uważa że "turbo siusiumajtki" to obraza? Ten tekst mnie dobił. Przestań, do jasnej ciasnej, wypisywać pieniądze zarobione na koncertach! Kończę już, bo obudziłam się o szóstej i nie mogę zasnąć, więc mam zUy humor x_x |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#112 |
Guest
|
![]()
Nawet jeśli odcinki wymyśliłeś sam to nie zmienia to faktu, że Hannah Montana to nie był twój pomysł i wykorzystałeś już istniejącą postać. Trochę kreatywności! Takie opowiadania wymyśla co drugi fan Miley i to już się robi nudne. Moje zdanie: [Wszędzie tylko Hannah, jakie to ona ma super piosenki, a jakie super buty! Ojej a ta fryzura!] Osobiście jej nie lubię, ale masz prawo pisać co chcesz, Twoje opowiadanie. Już pomińmy w ogóle formę gramatyczną i literacką. Od kiedy koty mają blond sierść? Oo Jak już to jakąś jasną, karmelową, biszkoptową. Nie podoba mi się kompletnie. Zero wyobraźni, nawet Ci się nic nowego nie chciało wymyślić.
|
![]() |
![]() |
#113 | |
|
![]() Cytat:
![]() Po 1. nie lubię Montany Po 2. fakatycznie to już zbyt oklepane Ale życzę weny i pozdrawiam. Liv - Rozbawiłaś mnie tymi poprawkami ![]()
Ostatnio edytowane przez Volturia : 22.04.2009 - 12:37 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Guest
|
![]()
Wszystkie wasze opinie zapamiętałem
![]() Poprawie błędy....lecz następny odcinek nie wyjdzie zbyt szybko |
![]() |
![]() |
#115 |
Guest
|
![]()
Volturia, nie wiem czy zrobiłaś to specjalnie ale zamierzonym efektem był brak odmiany mojego nicka
![]() Przynajmniej się nie obrażasz, że zjechałam Twoje fotostory doszczętnie ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Guest
|
![]()
NEW
Odcinek Następny odcinek czwartek\piątek Pracownicy Do naszego zespołu dołączy Tusia^^, zajmię się pisaniem odcinków ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
|
![]()
Ahm... A co Ty będziesz robił? ^_^'
![]() |
#118 |
Guest
|
![]()
Inazumi-Tak np. PISAŁ ODCINKI I ROBIŁ FOTKI!!
|
![]() |
![]() |
#119 |
Guest
|
![]()
Podobno Tusia ma to robić?
Bo ja już nie wiem? |
![]() |
![]() |
#120 |