|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Zakonczyles aplikacje w nietypowy sposob wiec prosza Cie o kontakt z pomoca teczniczna EA
file:///C:/Program%20Files/Electronic%20Arts/The%20Sims%203%20Wymarzone%20Podr%C3%B3%C5%BCe/Support/EA%20Help/Pol/EA_HELP_POL.htm (wklej ten link w przegladarke) |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nic tam nie ma poza tym pisałem już do pomocy technicznej ale sądziłem/e że na forum odpowiedź będzie szybsza
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Napisales ,ze Twoja obecna wersja gry (21.12.09) to 1.0.631.00002. Wesja polskiej wersji gry to 1.0.631.00107 wiec podejrzewam, ze tu tkwi błąd. Wazna jest ostatnia cyfra czyli 7 dla Polski.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Pisze , że wersja polska . Kupywałem w Empiku.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Wiec zeby to nie kolidowalo to musisz z 1.0.631.00002. zaktualizowac do 1.7.9.00002. a menadzer usiluje zaktualizowac do 1.7.9.002017 i tu jest konflikt.
wyslalam Ci wiadomosc Joe_Black ...odbierz wiadomosc Ostatnio edytowane przez lithium : 25.12.2009 - 20:34 |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ja kupilam gre"The Sims3" w markecie i teraz mam właśnie wersję 1.0.631.00002 i w głównym panelu pojawia sie aktualizacja 1.19/2.14/3.10/4.7/5.5/6.2/7.0 i gdy ją chce zainstalować to pojawia się info Instalator wykrył, że zainstalowane region gry dla tej aktualizacji jest nieprawidłowy Ta aktualizacja wymaga innego regionu gry, aby być zainstalowana I niew iem co robić? A chciałam sobie zainstalować dodatki do simów3 kupione z gazetą "komputer świat" |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
a jak zaktualizowac jak niedziała ta opcja
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Pomocy! Mam problem.
Zaktualizowałam TS3, a teraz nie mogę ich uruchomić. Gdy włączam Start gry wyskakuje taka wiadomość: "Nastąpił błąd podczas uruchamiania". Może mnie ktoś oświecić, co z tym zrobić? Nie chcę odinstalowywać gry, a potem znowu instalować, ponieważ stworzyłam bardzo fajną rodzinę... |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Siema wszystkim. Mam problem z aktualizacją. Otóż posiadam ORYGINALNĄ GRĘ THE SIMS 3 ORAZ POKOLENIA I ZWIERZAKI.
Ale nie mogę w nie grać gdyż wyskakuje mi :nastąpił błąd podczas uruchamiania. zobacz szczegóły w dzienniku. Ten sam błąd wyskakuje mi gdy ręcznie aktualizuję grę(podstawę) do 1. 17 przy tej aktualizacji właśnie mam ten błąd i nie wiem co już mam robić ![]() dużo osób ma ten błąd ale jakoś nikt nie potrafi pomóc. |
![]() |
![]() |
#10 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
1. Czyszczenie/naprawianie rejestru - osobiście polecam CCleaner albo nieco lepszy, Registry Booster 2 (jest dokładniejszy od CC i oprócz oczyszczania rejestru ze zbędnych składników, też go defragmentuje). 2. Jedna dziewczyna pisała, że pomogło jej wgranie najnowszych sterowników do grafiki. 3.Jeszcze ktoś inny pisał, że pomogła reinstalacja gry. W sumie nic konkretnego, ale trzeba próbować. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|