|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 11
|
A ja jak kupię wzmożoną płodność, to zawsze już przy pierwszej ciąży są bliźnięta. Ostatnio nawet nie kupuję tej nagrody, a i tak od trzech pokoleń są TYLKO bliźniaki i TYLKO dziewczynki, już mam tego serdecznie dosyć :<
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Carolyn, może spróbuj gdy simka będzie w ciąży (i będzie już o tym wiedzieć) to niech zje jedno jabłko. Mi zawsze rodzi się w ten sposób jeden chłopiec. A jak chcesz jedną dziewczynkę, to jednego arbuza. Ale to nie jest jeszcze dokładnie przetestowany sposób, więc mogą się urodzić bliźniaczki.
Swoją drogą szkoda, że nie ma kodów na takie rzeczy. Jeszcze nigdy nie miałam chłopca i dziewczynki razem. Czy miałam? <drapie się po głowie> Nie, nie miałam. A chciałabym. A może ktoś zna taki kod? Lub dobrze wypróbowany sposób? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Jak się zaprzyjaźnisz z lekarzem to możesz na niego kliknąć i chyba w przyjaznych jest "ustal płeć dziecka". Ale niestety ilości ustalić się nie da
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
No, niestety
. Jeszcze spróbuje z tym lekarzem
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Kurczę, strasznie chcę mieć dziecko - ducha, ale wszystkie simki po mimo ciąży z duchami rodzą zwykłe dzieci
czy to jakiś błąd? A może trzeba zrobić coś specjalnego, żeby się udało? Proszę o pomoc...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
musi duch mieć dziecko z duchem.
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Żeby nie jechała do szpitala trzeba wpisać testing...... i za pomocą SHIFTU usunąć szpital.
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 16
|
Wystarczy że usunie się komendę że jedzie do szpitala
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
a moja nie posiadla umiejetnosci rodzenia bez szpitala, moze tak stac i stekac i przec, ale nie rodzi, tylko czeka, az laskawie odwioze ja do szpitala......
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
|
Ja jak moja simka miała ostatni dzień ciąży i czułam że to już nie długo wysłałam jej mężusia z drugim dzieckiem na drugi koniec miasta w odwiedziny, tak, żeby za szybko nie wyszli.
I simka zaczęła rodzić. Raz po raz kasowałam, bo chciała jechać na rowerze do szpitala i w końcu urodziła w domu. Normalnie takie gwiazdki dookoła, obróciła się, jakby chciała się przebrać i już trzymała niemowlaczka na ręku. Cytat:
Nie wiem, chyba to jakiś błąd... Ostatnio edytowane przez lithium : 10.02.2011 - 00:47 |
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|