|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
. A teraż jak już odpowiedziałem to zapytam xD. Jestem w tym samym zadaniu co Vanillea tylko, że w innym etapie. Otóż wsadziłem już do skrzyni tą paczkę i teraz mam się włamać do jakiegoś komputera a w żadnym komputerze w tym pomieszczeniu nie było opcji "włam się" czy coś w tym stylu. Czy ktoś wie gdzie jest ten komputer do którego mam się włamać??
Ostatnio edytowane przez Verbos : 13.12.2009 - 16:23 |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
Verbos i co z tym zdjęciem?? Jakiegoś linka wyslesz czy jak? |
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
hej. doszłam w chinach do misji gdzie mam medytować w ogrodzie... klikam na mojego sima ale w opcjach nie pojawia sie "medytuj". Zdarzyło się wam tak?
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
Verbos na komputerze powinna być opcja hackuj czy coś podobnego.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 11
|
W pomieszczeniu na samym dole, gdzie jest pełno komputerów jest komputer główny, znajduje się z przodu na samym środku. Podświetla się na zielono i klikasz opcję hackuj.
Nie oceniaj mnie ani dobrze ani źle. Ostatnio edytowane przez agnieszka130187 : 14.12.2009 - 00:40 |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() Jak zebrać Skarabeusze? Jak klikam na znacznik na mapie, to tam nic nie ma... |
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 10
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 11
|
Skarabeusze dodatkowo wydają charakterystyczne dźwięki, najlepszy dowód na ich obecność w danym miejscu.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 19
|
Anette wystarczy mieć 5 poziom sztuk walki, by medytować.
Ja również potwierdzam fakt, iż skarabeusze charakterystyczne "syczą" czy tak skwierczą. Ja znalazłem dwa w około Wielkiej Piramidy.
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Chyba w grobowcu w Chinach doszlam do momentu gdzie sa zamkniete drzwi, 3 posągi do przesuwania i dwa pola: niebieskie i czerwone.. i nie mam pojecia co zrobic żeby te drzwi sie otworzyly
.. ktos pomoże? ;>
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 17 (0 użytkownik(ów) i 17 gości) | |
|
|