![]() |
#111 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja te akcesoria posiadam, jednak nie mogę z nich korzystać -_- jeśli są zainstalowane razem z PZ, gra w ogóle nie działa... A jednak wybrałam PZ, bo tam dochodzi więcej, no i więcej wydałam...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#112 |
Guest
|
![]()
Mam te akcesoria. Muszę powiedzieć, że EA dało dupy za przeproszeniem. Katalog z samochodami powinien się aż ciąć od ich ilości. JEST ICH ZDECYDOWANIE ZA MAŁO! Co prawda, auta są ładne, ale cóż, ilość przestraszna. Do tego kilka tandetnych ozdób. O fryzurach nawet nie wspomnę, szkoda słów.
Powyższy cytat najlepiej podsumowuje moją wypowiedź na temat tych akcesoriów. |
![]() |
![]() |
#113 |
Reputacja: 10
|
![]()
Odnośnie tego akcesoria, podobno dalej jest że samochody się teleportują na ulice i simy z chodnika do samochodu. Lipaaa.. Powinni to poprawić!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Mr0wa - widocznie nie mogą tego poprawić skoro tego nie zrobili. Raczej wątpię żeby którekolwiek rozszerzenie zmodyfikowałoby tą opcję.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Reputacja: 10
|
![]()
W The Sims 2 się jakoś dało..
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Guest
|
![]()
ja osobiście też wolę dodatki
![]() moja siostra jest raczej bardziej zwolenniczką akesorii . |
![]() |
![]() |
#118 |
Reputacja: 26
|
![]()
A propos tych animacji wsiadania... cóż, zrobili, jak zrobili (nie jest to jedyne, co mnie w trójce wkurza...) i teraz nie potrafią tego "naprawić".
A co do akcesoriów - wypowiedzi nie zachęcają mnie do nabycia... Mam wrażenie, że to są za przeproszeniem jakieś ochłapy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Guest
|
![]()
Ja tego dodatku nie polecam.Przez ten dodatek miałam błąd akutalizacji i nawet w to nie zagrałam ... A jak zainstalowałam na nowo,bez Szybkiej Jazdy to WSZYSTKO działało . Hmm... trudno,w ten dodatek to juz sobie raczej nie pogram... Szkoda.Po opakowaniu bylo widac , ze sa nowe stroje , super auta i nowe opcje.
|
![]() |
![]() |
#120 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |