![]() |
#111 | |
Reputacja: 26
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#112 |
Guest
|
![]()
Część druga za mną, a żebyś znowu nie uciekła, to napiszę tylko, że tekst nawet do gustu mi przypadł, coś się dzieje i to jest ważna. A teraz, gryząc się w język do krwi, uciekam póki mnie paluszki nie zaczną swędzieć...
Ach, no i nie rozumiem dawania gwiazdek przy przekleństwach... No ale co kto lubi. Ostatnio edytowane przez Semena : 19.09.2010 - 14:06 |
![]() |
![]() |
#113 |
Guest
|
![]()
No niestety krótki, ale rozumiem - ja, gdybym była chora, pewnie niczego nie byłabym w stanie stworzyć. Także należy ci się mój podziw i o.
![]() Błędów wiele nie było - prócz wspomnianych wcześniej, gdzieś chyba jeszcze był problem z odmianą słowa "demon" lub "demony", ale nie umiem teraz tego znaleźć. :3 |
![]() |
![]() |
#114 |
Reputacja: 10
|
![]()
Vipera za błędy się zabiorę, jak nasza kochana Searle skomentuje, może ona jeszcze coś znajdzie
![]() I mam nadzieję, że z Twoim zdrówkiem już wszystko w porządku ;** Co do literki, to szczerze mówiąc, nie spodziewałam się, że szczególnie jedna osoba tak się na mnie uweźmie, jakbym coś jej zrobiła co najmniej... Jeśli chodzi o mój styl pisania, to powiem to samo co Erosiowi: piszę dla ludzi, którzy czytają dla przyjemności i nie boję się krytyki. Ale to co tam przeczytałam sprawiło, że odechciało mi się wszystkiego. Potrafili mi wytknąć każdą linijkę tekstu, w której oczywiście coś było nie tak. No ale to już nie mój problem, że niektórzy mają kompleksy wyższości. Przeboleję ![]() Gold_Chocolate wiem jak to jest kiedy człowieka męczy gorączka i do głowy nie przychodzi mu nic sensownego ![]() ![]() KathySelden jej dziękuję ![]() ![]() Semena przecinki przy gwiazdkach muszą być, bo inaczej zakoduje mi cały wyraz ![]() Panna Lu dzięki ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Guest
|
![]()
Skoro taka twa wola...
Część trzecia za mną. I tyle. |
![]() |
![]() |
#117 |
|
![]()
fakt, że jest krótko, ale moim zdaniem treściwie. Wiem,że byłaś chora i że nie dało Ci pisać
![]() Cytat: - Nareszcie się obudziłeś. Myślałem, że jesteś bardziej wytrzymały... ukłułem cię tylko moimi kłami, a ty od razu mdlejesz. Że też muszę mieć do czynienia z tak słabymi istotami. Tu sum flebilis (jesteś żałosny) – ognisto-skóry wskoczył na łóżko i odchylił głowę Lena w bok. Ja też życzę Ci weny.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lubie czytać Twoje opowiadania.... :*:*:*:
![]() Ostatnio edytowane przez Madziulka21 : 20.09.2010 - 10:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
|
![]()
No to teraz Len będzie miał spore szanse w walce z demonami
![]() ![]() Ciekawi mnie co anielice mają zamiar zaproponować Vorgowi. Może jakiś magiczny napój, który pozwoli mu na powrót do jego człowieczej formy? ![]() Błędów nie zauważyłam, ale sprawdzałam w pracy, więc mogłam coś pominąć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
|
![]()
Chorość złapała Volturię, więc Volturia nadrobiła. AA!!
AAA! Vorg jest wy**bany, ze tak sie wyrażę ^^ . Ciekawa jestem strasznie sceny z Lilith i jak opiszesz uczucia wewnetrzne < nie żeby ze mnie był jakiś świntuch, broń Boże ![]() Nie mogę się doczekać odkrycia zagadki jaką jest Vorg. Pisz prędko, proszę! ; )
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|