![]() |
#112 |
Reputacja: 11
|
![]() Ooo, a któż to mnie odwiedził
![]() ![]() ![]() ![]() Chyba zajrzę tam dzisiaj do Ciebie, bo mam zaległości z jakichś 2 miesięcy ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | ||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Sama też mam koleżankę-blondynkę z czarnymi brwiami, poza tym to połączenie kolorów nieraz stosuję u swoich simek
![]() ![]() No i czarne brwi pasują do każdego koloru włosów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jowita jest boska ![]() ![]() Na 6 zdjęciu wygląda totalnie evil ![]() A Wiktor jest uroczy ![]() ![]() Dycha jak nic ![]() |
||
![]() |
![]() |
#114 |
|
![]() Dzięki Livcia za opinię. Cieszę się, że Ci się podoba, bo akurat Ciebie zadowolić w pełni jest raczej ciężko ![]() *** Ja miałam dziś wstawić kolejną część w OJSG, ale odkryłam z przerażeniem, że wszystkie, po prostu WSZYSTKIE fotki zniknęły w jakiś tajemniczy sposób z folderu ze zrzutami! ;( Kilka dni temu przeinstalowywałam Frapsa, dałabym głowę, że kopiowałam cały folder, ale nigdzie go nie ma. Nie wiem, czy ten istniejący został zastąpiony nowym, pustym po reinstalacji... Nie mam pojęcia, co się stało. Mam załamkę, pół opowiadania poszło mi się chrzanić! ;( Dlatego zamiast OJSG, wstawiam nowe simki. Zrobiłam je już dawno temu, ale jakoś nie było okazji wstawić. Dziś nadszedł ten dzień. Dzisiejszymi bohaterkami są Martyna i Amelia. Martyna pracuje jako opiekunka na placu zabaw, ale nade wszystko uwielbia to, co robi po godzinach pracy, a mianowicie jest wolontariuszką w najbiedniejszym w Miłowie domu dziecka. Od zawsze wiedziała, że będzie zajmować się dziećmi, więc wolontariat zaczęła dość wcześnie, ukończyła studia pedagogiczne i wybrała zawód taki, a nie inny. Ma z dzieciakami świetny kontakt, zawsze się z nimi dogaduje i wręcz telepatycznie odgaduje wszelkie ich potrzeby. Dzieci ją uwielbiają. To taka chłopczyca, otwarta na świat, ludzi, nowe pomysły. Niezwykle kreatywna, zwłaszcza w wymyślaniu zajęć i zabaw dla dzieci. To właśnie w domu dziecka poznała Amelkę, z którą bardzo się zaprzyjaźniła, a później adoptowała. Amelia mieszkała w sierocińcu od 10 lat. Choruje na chorobę skóry zwaną bielactwem nabytym i to właśnie z tego powodu znalazła się w domu dziecka. Jej doskonali rodzice oddali córkę, gdy tylko pojawiły się u niej pierwsze widoczne objawy choroby. Jest całkiem zwyczajną nastolatką, kocha grę na skrzypcach i taniec. Będąc w domu dziecka jednym z najstarszych dzieci, bardzo często pomagała przy pilnowaniu maluchów. Tak poznała wolontariuszkę Martynę, z którą tak bardzo się zżyła, że ta postanowiła dziewczynę zaadoptować. Mam nadzieję, ze się spodobają ![]() ****************************
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ************************** Fotki mogą się trochę długo ładować, za co przepraszam, ale dopiero jak je wrzuciłam, zauważyłam, że zapomniałam je zmienić na .jpg |
![]() |
![]() |
#115 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fotki piękne i wcale nie ładowały się długo :3 (btw. ja tam nigdy nie zmieniam z png
![]() Obydwie dziewczyny prezentują się świetnie, podoba mi się to, że nie są kolejnymi lalami które mają zawojować świat (powiedziała ta, co zrobiła sobie taką lalę xD), takie fajne naturalne i urodziwe kobietki :3 Amelii wcale nie odejmuje uroku taka "dwukolorowa" skóra, wręcz przeciwnie, dodaje jej tego uroku ![]() Martyna zaś jest fajną chłopczycą, wygląda na taką spoko babkę, więc jeśli takie było Twoje założenie co do wyglądu, to się udało ![]() i idę odpalać grę, bo narobiłaś mi smaku xD
![]() |
#116 |
|
![]()
Martyna jest bardzo fajna, tylko... nie wiem czy to wina jakiegoś cienia, maski czy faktycznie kształtu twarzy, ale mam wrażenie, że ma za bardzo wystające kości policzkowe(?) Na ostatnim zdjęciu tego nie ma i wygląda tam bardzo dobrze, ale na reszcie jakoś mi to nie gra. Mimo to jest fajna, bo jest prawdziwa.
Amelia jest świetna, ciepła, śliczna. Skin nadaje jej niecodziennego wyglądu, szkoda jedynie, że linia między dwoma kolorami jest taka... nienaturalnie kanciata, ale może to jedynie moje wrażenie... Obie są świetne, chociaż Amelia wydaje się być bardziej urodziwa.
#117 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Nie, nie zapomniałam o Tobie
![]() Cytat:
![]() Aczkolwiek nie da się ukryć, uśmiech ma szczery i przekonujący ![]() ![]() Ciuchy nie do końca mi odpowiadają, ale rozumiem - taki styl ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo urzekł mnie jej delikatny makijaż i rysy twarzy. A patrząc na pierwsze zdjęcie mam wrażenie, że gdybyś jeszcze wykadrowała dół, nasza Martyna mogłaby stać się... Marcinem ![]() Amelka... Z jednej strony rozumiem wybór skinu, ale z drugiej... przecież to jest maxis-match! I różnicę widać :< No i dziwnie się ogląda simów z takim skinem, tzn. nie chodzi mi już o styl, tylko o tą mieszankę. No i poza tym simka wydaje się być fajna ; D Naprawdę, ciężko mi jest coś więcej powiedzieć... Prezentacja "słitfociowa" ![]() ![]() Bez oceny liczbowej tym razem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#118 |
Reputacja: 23
|
![]()
Nie komentuje tematów w tym dziale, ale co mi tam.
![]() Mam wrażenie, że Amelka bardzo przypomina jedną z tych gotowych twarzy do wybrania... Fajny pomysł z tą skórą. Ja sama gram simami, które się choć trochę wyróżniają, a nie można zaprzeczyć, ze obie są b. oryginalne. ![]() Martyna podoba mi się bardziej, te kości policzkowe < przypominają mi kogoś ![]() ![]() + masz cudowną grafikę! ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |||||||
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo dziękuję za wszystkie komentarze! ![]() ************************************************* A z prezentacją poniżej trochę się wahałam (i waham się nadal..). Docelowo fotki pstrykałam, aby wrzucić je tylko na tumblra, ale jak już je obrobiłam, to zaczęłam się zastanawiać, czy może tutaj też by nie pokazać... Rozumiem, że tematyka nie każdemu odpowiada, ale w końcu nie tematykę w tym dziale się komentuje ![]() Darryl - ciemnoskóry, Jaiden - blondyn. Obaj mieszkają w Kwitnących Wzgórzach, w niewielkim apartamentowcu. Darryl robi karierę polityczną, a Jaiden pracuje w sklepie muzycznym. Obaj są bardzo aktywni, uwielbiają wszelkie sporty, zwłaszcza koszykówkę. Pasją Darryla są podróże, w które często się wybiera, nawet sam ;> Natomiast Jaiden lubi włóczyć się po knajpkach, często na karaoke i oczywiście zgarnia nagrody we wszystkich muzycznych konkursach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tutaj dla tych, którym się podoba, trochę inna obróbka -> http://i1048.photobucket.com/albums/...eemi83/sep.png
Na dziś to tyle ![]() Ostatnio edytowane przez Malin : 08.02.2013 - 09:37 |
|||||||
![]() |
![]() |
#120 |
|
![]()
już uwielbiam tych gości
![]() są świetni, szczególnie ten w czarnych włosach! *.* no i ta fryzura jest mega ![]() blondyn ma taką fajną delikatną cerę, choć nie jest w moim stylu, ale jemu to pasuje akurat :3 prezentacja na poziomie, nie za mocna, taka w sam raz ![]() no i fajnie fota obrobiona z linka ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|