![]() |
#112 |
Reputacja: 10
|
![]()
Grrrr!
Przepraszam, że tyle mnie nie było, ale z powodu małej ryski na mojej płycie z porami roku, nie miałam jak grać. -.- Bynajmniej ta ryska nie zniszczyła płyty - na innych komputerach ją normalnie czytało. No ale nic, dzisiaj byłam ucieszona, bo dostałam w łapska moje Studenckie Życie. Fajnie jest, zainstalowałam, włączyłam, poczytałam... Chcę zrobić zbliżenie, żeby cyknąć zdjęcie... I BUM do pulpitu. Nie mam już siły na tą grę, zawieszam ten temat. W weekend się zmotywuję, może jakoś pogram... Masakra. -.- Przepraszam Skierko, że Coopa brak. ![]()
![]() |
![]() |
#113 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ooo...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
|
![]()
Ałć, współczuję, a nie probowalaś w wersji elektronicznej z Origin ściągnąć na dysk? ja mam tam wszystkie moje gry i moge je sobie zainstalowac w kazdej chwili i na kazdy komputer.
![]() |
#115 |
|
![]()
Ja już nie mam siły nic o tym czytać. -.- Jeny, niby to tylko gra, a jak człowieka zdenerwować potrafi... -.-
Mile, wydaje mi się, że tu nie chodzi o grę, w sensie płytę jako taką. Chyba mój komputer ma już po prostu dość simsów... odinstaluję jeszcze kilka akcesorii (?), zobaczę wtedy. A jak nie, to zmobilizuję się do reinstalki lub ,w gorszym przypadku, formatu. :<
![]() |
![]() |
#116 |
|
![]()
czasem format to nie taka zla sprawa, nowiutki czysty system to jest to, ja niedawno tak zrobilam i wszystko mi pieknie chodzi
![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Mile : 13.03.2013 - 20:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Łączę się z Tobą w bólu
![]() Trzymam kciuki ![]()
![]() |
![]() |
#118 |
|
![]()
buu.... no szkoda
![]() Gdybym umiała, to z chęcią bym ci pomogła, ale niestety chyba twojego komputera nie da się ogarnąć. Sprawa z formatem jest godna przemyślenia, bo takie przeczyszczenie może wyjść tylko na dobre. Skoro piszesz, że to nie jest wina płyty, to bardzo możliwe, że masz gdzieś coś co powoduje błędy w grze. W każdym razie mam nadzieję, że się uporasz szybciutko z problemem ![]() Pozdrawiam! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
|
![]()
Cześć! Ja chyba tak mam, że ja powiem, że nie gram, to zaczynam grać i jak na złość gra działa...
![]() ![]() Więc, Lena otrzymała ten koszyk studencki. Od razu włożyła koszulkę uniwersytetu... ![]() Oczka! ![]() Nie wiem, jak dla Was, ale dla mnie twarz tej Lamy jest przerażająca. I jeszcze tak podejrzanie o moim Borysku myśli... ![]() Złoo... ![]() A mówiąc o Borysku... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Śpioszek.. ![]() ![]() ![]() ![]() I specjalnie dla Skiereczki... ![]() A tu wykorzystujemy interakcje ze Studenckiego Życia, czyli... ![]() ![]() Bez słit foci to już nie byłoby to! ![]() Coop, zasłoniłeś flesh palcem.... ![]() Potem esemeskowanie... ![]() ![]() I cieszenie się zimą! ![]() ![]() Bonusowo.. ![]() Llama dance! ![]() Nie wiem, czy to doszło z SŻ, bo wcześniej tego nie widziałam... ![]() ![]() Już, koniec. ![]() Miłego weekendu. ![]()
![]() |
![]() |
#120 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
To dzięki mnie i moim kciukom (całe mnie bolą od tego trzymania
![]() 1. Booryys ![]() 2. Leenaa ![]() 3. Coooop ![]() ![]() ![]() Ależ się stęskniłam za tą trójcą ![]() Hę? Niech ta lama nie myśli za podejrzanie o Borysku bo mu oczęta wydrapie.. Uwielbiam spontaniczne pocałunki, które doszły z dodatkiem, są świetne ![]() No i mam nadzieję, że teraz już się obejdzie bez problemów z grą/płytą/wszystkim ![]()
Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 16.03.2013 - 15:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|