![]() |
#111 |
Reputacja: 10
|
![]()
W przeciągu 4 ostatnich dni albo na Dotsim lub na SimFans.de widziałem zdjęcie na którym jest simka (dziecko ) na motorówce. Fajnie , że dzieci też będą mogły zwiedzać wodny świat simów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#112 |
|
![]()
A wiadomo coś o podróżowaniu zwierząt takimi środkami transportu?
![]() Bo to mnie bardzo zastanawia.
![]() |
#113 |
Guest
|
![]()
premierowy zwiastun dodatku
Juhas z tego co czytalam,to bedzie mozna trzymac zwierzaki na lodziach,nawet miec osobna dla koni |
![]() |
![]() |
#114 |
|
![]()
Super wideo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
|
![]()
Ja równiez czekam na odebranie wersji limitowanej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#117 |
|
![]()
jeju jak ja sie nie moge doczekac tego dodatku! w tym roku nie pojade na wakacje z przyczyn xdrowotnych, ale pocxuje sie troche jakbym byla, *****i temu dodatkowi. zrobie sobi taki hotel w jakim bylam ostatnio. nie moge sie doczekac. ciekawe czy bedzie mozna miec domek letniskowy na takiej wyspie, i posiadac np wlasna motorowke, czy motorowki beda np tylko w porcie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
|
![]()
na stronie the sims 3, jest napisane, że jesli kupimy limitowaną wersje to do 11lipca mozna ściagnac za darmo jakis zestaw akcesoriów, ale tylko wtedy jesli kupimy limitowana i zarejestrujemy ją na stronie. Ale nie wiem czy to sie tyczy tylko zakupionej limitowanej z origin, czy gdziekolwiek, byleby ją zarejestrowac i miec wersje limitowaną?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
|
![]()
A wiecie czy można by było np mieszkać w Sunset Valley a na wakacje pojechać do Isla Paradiso i tam zatrzymać się w kurorcie ? Bo tak troche bez sensu mieszkać w tym mieście i w kurorcie sie zatrzymywać ;D
![]() |
#120 |
|
![]()
Dawno mnie tu nie było, a tu proszę, ile informacji
![]() ![]() Szkoda, że nie da się nurkować w innych światach niż Isla Paradiso, ale podoba mi się mimo wszystko, że dali w ogóle to nurkowanie. Lepiej, żeby było w jednym świecie, niż żeby nie dodawali go w ogóle, bo w innych światach się nie da (lub im się nie chce) dodać nurkowania. Na chłopski rozum, to nie do każdego świata pasuje to nurkowanie, tak jak nie w każdym się to da zrobić, a nawet nie wszędzie da się wcisnąć wodną parcelę. Weźmy ot choćby Appaloosa Plains. Tam jest tylko ta rzeczka i do tego na obrzeżach miasta, moje Simy z AP to nawet w niej pływać nie chcą, dochodzą gdzieś ta, że wodę mają do pasa i dalej ani kroku. Jeśli o mnie chodzi, to byłabym przeszczęśliwa, gdyby nowy dodatek udostępnił możliwość pływania w jeziorkach na parcelach, a nie tylko w tych "naturalnych" zbiornikach. Nie sądzę, żeby nowy dodatek wprowadził możliwość podróżowania do innych światów mieszkalnych, na to to jest mod od NRaasa, więc już teraz można sobie zbudować jakąś ładną wysepkę i na nią jeździć. Ale kurorty da się umieszczać w trzech miastach wakacyjnych z Wymarzonych Podróży. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|