![]() |
#111 |
Reputacja: 10
|
![]()
Biedny Damien,oberwał od Faye
![]() A temtego zboczeńca to go dorwę,za zaczepienie jej ! :< Ale długo wyczekiwany prze ze mnie odcinek,moim zdaniem wyszedł świetnie. <'3 Mojej simce jak najbardziej się podoba. ![]() ![]()
|
![]() |
#112 |
|
![]()
Wow, wow, wow. Ej no! Miało być coś podobnego do tej zboczonej piosenki! ( Huehue ) A tam tylko twarze blisko i bez buzi buzi, i bez czegoś innego...If you know what i mean.
![]() Odcinek fajny. ( Byłby baaardzo fajny, gdyby nie to, że nie było buzi buzi! ) Szkoda, że Louis... No wiesz, niektórzy najpierw czytają komentarze, więc będą mieć niespodziankę! Teraz Faye i Damien bd się częściej spotykać!! Aaaa ![]() Czekam na next! A najbardziej na naszego Jacoba nr. 2 ![]()
![]() |
#113 | |
|
![]()
Dziś będzie szczerze i dobitnie.
1. Całkowicie olałaś mój poradnik z dialogami. Szkoda, bo popełniasz kardynalne błędy. No to może spróbuję: Jeśli kończysz wypowiedź i dodajesz, że ta osoba coś powiedziała, czy szepnęła, czy cokolwiek wydobyło się z jej ust - kontynuujesz z małej litery. Jest to jakby ciąg dalszy zdania.2. Nie wszystko musi mieć swój epitet. Jeśli okraszasz każdy, nawet najdrobniejszy przedmiot/czynność/etc. przymiotnikiem, robi się to po jakimś czasie irytujące. Cytat:
Poza tym piękne zdjęcia, idealnie wykadrowane. Wreszcie pojawiła się dynamiczna akcja, więc jest co czytać. Faye ma ciekawy charakter, trochę buńczuczna, trochę znudzona, a mimo to dosyć przystępna. No nic, na dziś tyle bo mi się oczy kleją. Jak coś mi się rzuci w oczy, to edytuję ![]()
![]() |
![]() |
#114 |
Reputacja: 15
|
![]()
Kicaj - dziękuję za porządne ochrzanienie.
![]() Czytałam ten poradnik i mam go w zakladkach, zatem korzystam z niego często. Nie wiem czy coś takiego tam było. ![]() Też mnie nie osądzaj, bo z dialogami trochę się poprawiłam. ![]() Z tymi epitetami to fakt - wcześniej nie zwróciłem na to uwagi. Dzięki, ograniczę się. ![]() Co do kropek zaś, to moje zboczenie krótkich zdań jest spowodowane ową niedoceniającą mnie nauczycielką. ![]() Jestem po prostu zachwycona powyższym komentarzem! ![]() Dzięki temu, że wytykasz mi moje błędy, moje teksty stają się lepsze, a ja zaś zdobywam doświadczenie. Uch, wreszcie ktoś zauważył Faye. Jeszcze raz dzięki wielkie.
![]() |
#115 |
Reputacja: 12
|
![]()
Niestety, ale life is brutal. Nauczyciele nie zawsze dobrze oceniają. Nie przejmuj się.
Faye jest bardzo ciekawą postacią. Niby taka cicha, a jednak. Coś czuję, że szykuje się ognisty romans. Ale myślałam, że już będą razem i inne rzeczy. Nie wiem co mogę jeszcze napisać , więc nic nie napiszę.
![]() |
#116 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Oj, to ich spotkanie coś krótkie było. No i Faye ot tak mu wybaczyła to całe spóźnienie? Choć z drugiej strony walnęła mu, więc można by uznać, że są kwita
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Reputacja: 14
|
![]()
Faye była zaszokowana kiedy ktoś złapał ją za rękę zresztą to widać na twarzy Damiena.
Czemu on wyjeżdża? Czemu? Czekam na więcej -> Ostatnio edytowane przez Słodki Pan Ciastek : 10.12.2012 - 12:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
|
![]()
Faye, nie Fave. Damien, nie Damian.
![]() Dowiecie się w następnym odcinku. kedziorek - nie wybaczyła, ale z powodu tak szybkiego przebiegu zdarzeń i ich zbliżenia, nie miała nawet szansy. Wiecie, czasem zdarza się odcinek napisany tylko dla jednej sceny. Wynagrodzę to Wam w szóstce. ![]()
![]() |
#119 |
|
![]()
Nie przejmuj się... Nauczyciele się nie znają
![]() Ja bardzo bym chciała pisać tak jak ty. Co do odcinka to oczywiście super. ![]() Już myslałam, że się pocałują.... ale oczywiście ktoś musiał przeszkodzić -.- ![]() Jestem ciekawa dlaczego Louis wyjeżdża. Niestety ja się zbytnio nie znam na pisaniu, więc lepiej niebędę komentować tak jak Kicaj.
![]() |
![]() |
#120 |
|
![]() Z okazji Świąt Bożego Narodzenia chciałabym życzyć Wam mnóstwo szczęścia i miłości, spełnienia marzeń i tak ważnego oraz potrzebnego zdrowia. Byście zawsze mieli wenę i by od pomysłów głowy Wam pękały. Byście wytrwale czytali odcinki i przeżywali wraz z bohaterami! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Myrtek : 24.12.2012 - 17:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|