![]() |
#111 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#112 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ja tez kiedyś kilka razy strarałam się,aby mojego sima porwali OBCY,ale kiedy bardzo chciałam nie było najmiejszej szansy,a kiedyś innym simem popatrzyłam ze znudzenia w gwiazdy i przylecieli.Nie wiem jak to działa,ale to jest tak samo jak kiedy sie jakiejś rzeczy potrzebuje nie ma jej a kiedy jest niepotrzebna pojawia się ni stąd ni skąd. |
|
![]() |
![]() |
#113 |
Guest
|
![]()
A nie wystarczy na kodzie boolPro testingCheatsEnabled wziąć "spraw, że znam wszystkich NPC??? I sorka jak ktoś już to pisał. Nie chciało mi się czytać wwszystkich wypowiedzi.
|
![]() |
![]() |
#114 |
Guest
|
![]()
ja pod tobą miałam to samo pytanko pt. "JAK ROZKOCHAC SMIERC"!! nie chce mi sie pisac ale jak se lookniesz tam to bedziesz wiedziec.Bo mozna sie z nim zaprzyjażnic i dodac do kontaktów.
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Guest
|
![]()
Patrysiaz, nie mam opcji add to family... tak samo po zainstalowaniu NS, nie mam wszystkich opcji "kodowych" na skrzynce.
|
![]() |
![]() |
#116 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#117 |
Guest
|
![]()
Som 2 sposoby na "rozmnarzanie"
Włączyci simp poszukaci swojego sima, dodaci mu do kontaktuw, Ponurego (Mroczne pszygody billego i mandy, polecam ![]() Ale niewybrubowałem 2. sciagnaci jakiesi lobaratoium (obsługa jest w poradnikach) i wybraci dziecko z "grimem" P.S Robiłem z nim pare razy (on mojego sima zgwałcił kiedy spał) ale simy som normalne ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Guest
|
![]()
hehe ja mam teraz w simsach dziecaka z ponurym...i teraz mnie ciągle odwiedza
|
![]() |
![]() |
#119 |
Guest
|
![]()
Siema jestem tu nowy i chcem sie przywitać a co do tematu twórcy chcieli tylko urozmaicić gre i myśleli że jak ludzie zobaczą to wspomnienie to poprostu będą kombinować żeby zrobić TO z NIM
![]() ![]() P.S: Jak się robi te tematy?? ;( |
![]() |
![]() |
#120 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |