![]() |
#1191 |
Reputacja: 11
|
![]()
Wracając do FA. Proponuję żeby dodać rangę ,,Pomocna dłoń" bo dużo jest osób, które pomagają i zasługują na taką range...
|
![]() |
#1192 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@up: nieee, bo za dużo rang będzie bla bla bla
![]() Poza tym jest już taka ranga (złota rączka?), no ale fakt, szkoda, że jedna na całe forum, kiedy o wiele więcej ludzi zasługuje na wyróżnienie. Poza tym imo ten malutki podpisik pod nickiem jest też informacją dla tych, którzy pomocy szukają, a wiadomo, że nie ma jednej osoby, która ogarnia każdy dział na forum. Btw, czy administracja przewiduje dodanie jakichś nowych rang do Forum Awards w ramach "nowości"? Forumowa gazetka miałaby co komentować przynajmniej ![]() EDIT: Aha, i chciałabym się dowiedzieć, czy robimy jutro oficjalny blackout na forum. Ostatecznie będzie to wyraz solidarności z innymi przeciwnikami ACTA, a z tego co wiem, zdecydowanej większości pomysł z ta ustawą się nie podoba. Ostatnio edytowane przez Liv : 22.01.2012 - 11:09 |
![]() |
![]() |
#1193 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1194 |
Reputacja: 10
|
![]()
@Gingers - masz rację, nie pomyślałem o tym
![]() @Ashelly - W pewnym sensie też masz rację, jest kilka takich osób, ale jak powiedziała Liv, że będzie za dużo rang i niektórzy userzy mogą twierdzić, że te osoby na to nie zasługują itp. Co do FA sam mam pomysły na nowe rangi, jakby ktoś z administracji był ciekawy to proszę o kontakt ;D i jeszcze co do "złota rączka" tzn. ilona to chyba to samo co "Tech. Support" nawet można dać dod. 3 osobom Można by dać "nowym" Technikom takie rangi jak chłopakom i nick w kolorze rangi, ale to tylko moja sugestia :3 e; wybaczcie za chaotyczność mojej wypowiedzi
#1195 |
Reputacja: 11
|
![]()
Skoro pomocna dłoń nie, to może coś dla uzdolnionych grafików?
Tych co np. tworzą avatary i sygnatury?
![]() |
#1196 |
|
![]()
fajne avatary i sygnatury robi dużo osób
ale po co to? no właśnie - po nic ew. osoby które chciałyby dodawać własne avki między swoje mogłyby zakładać swoje własne działy, np. Bluszczu Tworzy - tu byłyby np. moje avatary, Avatary Zosi
#1197 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Jestem za utworzeniem takiego poddziału dla grafików w dziale grafika/rysunki. No chyba, że można by było zakładać swoje tematy z Twórczości Indywidualnej...
#1198 | ||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Osobiście jestem jak najbardziej za rangami/kolorowymi nickami. Przynajmniej ożywimy naszą monotonną niebieską skórkę forum ; D Cytat:
![]() Cytat:
Radziłbym looknąć do archiwum konkursów - stare FA też tam jest ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
#1199 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Niee, chyba nie chodziło o to, kto POSIADA najlepszy avatar i sygnaturę, tylko kto TWORZY najlepsze avatary i sygnatury.
#1200 | |
|
![]() Cytat:
@Meryam - też tak sądzę, że chodzi o osobę która robi sygnatury, avatary itd. ale uważam, że to bez potrzebne.
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|