|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Porando nie mów że nie widziałeś ducha w Simsach...wystarczy iść na cmetarz i zdażają się simy,które zmarły od utonięcia lub pożaru-ja widziałam ju pełno takich.
Co do demolki całego miasta...nie widzi mi sie taki pomysł. W sumie to dobrze,że Simy nie mogą się zabijać,no ale z drugiej strony fajnie by było zadżgać zdradliwego męża i jego kochankę ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeśli panowie i panie z EA zobaczyliby pragnienia polskich fanów z tego forum... to ooolabooogaaaa
![]()
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
czarnoszary - klątwa mumii szaropomarańczowy - upadek meteoru (moja ulubiona ^^) czarnoczerwony - pragnienie. I mnie nadal ciekawi ta śmierć nowa z Pokoleń. Chyba kogoś poproszę, kto będzie mieć grę, aby mi ją sprawdził, klikając na "sztuczny" nagrobek i wybierając symbol nowej śmierci ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Idź na cmentarz o 24 :p Może będą
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja tylko raz widziałem ducha w th3 przytoczę bardzo nietajemniczą historyjkę hmmm... :Grałem kiedyś pewną rodziną i umarł w niej dziadek MAnfred postawiłem jego urnę na podłodze... Minęło parę dni myślałem, że się manfcio już nie ukaże a jednak o 4 rano sobotniego dnia taka okropna muzyczka sie roległa i później zobaczyłem duszka
![]() Ale teraz na temat Pokoleń bardzo podaobają mi się łóżka piętrowe nowe spiralne schodki i lapki lawy i pufy inne meble nie spacialnie mnie zachwyciły, ale jak zobaczę je w grze to mi sie pewnie spodobają ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
A ja miałem nadzieję, że z każdego łóżka piętrowego można zrobić łóżko-biurko..
![]() A tu kicha, z najtańszego tylko możnaaa ;<
![]() |
#9 |
|
![]()
Saheli już gdzieś mówiłem o moim pomyśle na śmierc.
Mąż zdradza żonkę i z kochanką idą na domek na drzewie na bara-bara a potem: Bum!! i spadają ![]()
![]() |
#10 |
|
![]()
Dla mnie wszytko super, dodatek jak najbardziej mi się podoba, jednak... jednak jest robiony w Amerykańskim stylu. Te psikusy, te straszne historie. Tak po prawdzie to nie znam nikogo w moim mieście, komu chciałoby się obrzucać dom papierem toaletowym.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|