Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.05.2014, 17:40   #1191
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Nie wiem jak długo każdy z Was gra w Simsy i na jakich kompach, ale ja zawsze grałam na zbyt słabym kompie, więc u mnie Simsy zawsze się cięły, jestem przyzwyczajona do problemów z tą grą. Być może przez to bardziej pobłażliwie patrzę na problemy techniczne z trójką. Teraz mam kompa przyzwoitej jakości, ale TS3 ma znowu problemy techniczne, widać moją życiową zmorą są tnące się Simsy Wiemy już jaka będzie grafika, mniej więcej jakieś tam szczegóły też znamy, teraz chcę zobaczyć ta grę w akcji... Wiadomo o której godzinie będzie ten filmik w środę?
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 08.05.2014, 18:17   #1192
Paździoch Menda Złośliwa
Archeolog Renesansu

Reputacja: 74

ta wersja Ćwirów jest najlepsza. W jedynce jakoś nie lubiłam nimi grać, w dwójce grałam bo można było wymyślać spoko teorie spiskowe, w trójce to była porażka, drażnili mnie tylko. A tutaj sam ich wygląd zachęca
stare 08.05.2014, 18:49   #1193
Agor-ia

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Nie wiem jak długo każdy z Was gra w Simsy i na jakich kompach, ale ja zawsze grałam na zbyt słabym kompie, więc u mnie Simsy zawsze się cięły, jestem przyzwyczajona do problemów z tą grą. Być może przez to bardziej pobłażliwie patrzę na problemy techniczne z trójką. Teraz mam kompa przyzwoitej jakości, ale TS3 ma znowu problemy techniczne, widać moją życiową zmorą są tnące się Simsy Wiemy już jaka będzie grafika, mniej więcej jakieś tam szczegóły też znamy, teraz chcę zobaczyć ta grę w akcji... Wiadomo o której godzinie będzie ten filmik w środę?
A ja takich problemów z trójką nie mam. Czasem tylko się zatną jak zbyt szybko przeskakuję z rodziny na rodzinę albo za bardzo bawię się prędkością, ale to jestem w stanie im wybaczyć

Też chcę już zobaczyć ten filmik. I podoba mi się ta wcześniej pokazana ruda simka. Trochę podobna do mnie jest
Chociaż tak najbardziej to już bym chciała odebrać i odpalić grę

Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!"

"The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde
Agor-ia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2014, 19:13   #1194
Irbis

Reputacja: 14

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Wiemy już jaka będzie grafika, mniej więcej jakieś tam szczegóły też znamy, teraz chcę zobaczyć ta grę w akcji... Wiadomo o której godzinie będzie ten filmik w środę?
Niestety nie wiadomo, o której godzinie ma się pojawić (przynajmniej Ja nie znalazłam nigdzie takiej informacji). Boję się, że całą przyszłą środę przesiedzę przed komputerem w oczekiwaniu na ten filmik
anie, kto wie, może jednak przekonasz się do tej gry
stare 08.05.2014, 19:28   #1195
Blue-eyed

Nie pamiętam gdzie dokładnie to czytałam ale gdzieś pisało, że filmik będzie puszczany o 21.
Blue-eyed jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2014, 19:35   #1196
Agor-ia

Cytat:
Napisał Blue-eyed Zobacz post
Nie pamiętam gdzie dokładnie to czytałam ale gdzieś pisało, że filmik będzie puszczany o 21.
Ale czasu środkowoeuropejskiego letniego?

Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!"

"The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde
Agor-ia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2014, 20:37   #1197
Nezumi

Jarają mnie Simsy 4, ale szczerze powiedziawszy, o ile nie będzie w nich jakiegoś super nadnaturalnego stworzenia to poczekam na dodatki z kupnem. A jak wyjdzie podstawa to kupię sobie kilka dodatków do TS3 bo nigdy w trójkę nie grałem (mimo że zamówiłem przed premierą to nawet nie zainstalowałem, lol). Więc jak wyjdzie czwórka to ja się obkupię w dodatki do trójki, a do tego czasu męczę dwójkę.
Nezumi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2014, 20:44   #1198
anie_1981

Irbis, ja się nie przekonam do czwórki, bo nie będę miała szansy. Postanowiłam nie pakować więcej kasy w Simsy, a ponieważ czwórka mi się nie podoba wizualnie, to nie wydam na nią kupy kasy, żeby stwierdzić, że to jednak nie to, może będzie jakieś demo, w co szczerze wątpię. Zapowiedzi trójki podobały mi się od pierwszego niusa i nie żałuję, że ją kupiłam, ale czwórka jest zbyt kontrowersyjna jak na mój gust. Za dużo już i tak EA Games na mnie zarobili. Prawie cała jedynka, prawie cała dwójka, cała trójka (Poza kiczem Perry) + mnóstwo TS3 Store. Koniec pieśni. Mam co mam i planuję się cieszyć z tego co mam. Pytanie, dlaczego więc w ogóle czytam niusy o czwórce i wypowiadam się w tym temacie... Z przyzwyczajenia... Poza tym pozostaję nadal fanką Simsów i nie interesowanie się nową odsłoną hodowli małych ludzików, wydaje mi się rzeczą nienaturalną
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12.05.2014, 16:19   #1199
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie

To fakt, że wydawanie pieniędzy na coś, co się nie do końca podoba, nigdy nie miało sensu. Ja mam to szczęście (a nieszczęście dla mojego portfela ), że czwórka podoba mi się od początku. Ciągle wyczekuję nowych wiadomości i nie mogę się doczekać kiedy sobie pogram
Tak naprawdę trójka też mi się bardzo podoba, tak samo jak podobała mi się dwójka. W każdej odsłonie plusy przesłaniały mi minusy, no tak już mam, że zawsze staram się dostrzegać pozytywy. Myślę, że gdyby trójka nie zacinała się tak bardzo, nie wyczekiwałabym tak bardzo czwórki. Liczę na to, że będzie ona zgrabnym, udoskonalonym połączeniem wszystkich dotychczasowych odsłon, ale będzie płynna jak stara dobra dwójka

Nowy sim:
http://sims.arhn.eu/wp-content/uploads/2014/05/xx.png

Moim zdaniem tatuaże są o wiele ładniejsze i ciekawsze niż w trójce.

Ostatnio edytowane przez Irbis : 12.05.2014 - 18:51
Irbis jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12.05.2014, 20:30   #1200
Kerbi

Nowe avatary producentów:

(ten szczególnie mi się podoba )
Kerbi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania