![]() |
#1191 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem jak długo każdy z Was gra w Simsy i na jakich kompach, ale ja zawsze grałam na zbyt słabym kompie, więc u mnie Simsy zawsze się cięły, jestem przyzwyczajona do problemów z tą grą. Być może przez to bardziej pobłażliwie patrzę na problemy techniczne z trójką. Teraz mam kompa przyzwoitej jakości, ale TS3 ma znowu problemy techniczne, widać moją życiową zmorą są tnące się Simsy
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1192 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 74
|
![]()
ta wersja Ćwirów jest najlepsza. W jedynce jakoś nie lubiłam nimi grać, w dwójce grałam bo można było wymyślać spoko teorie spiskowe, w trójce to była porażka, drażnili mnie tylko. A tutaj sam ich wygląd zachęca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1193 | |
|
![]() Cytat:
![]() Też chcę już zobaczyć ten filmik. I podoba mi się ta wcześniej pokazana ruda simka. Trochę podobna do mnie jest ![]() Chociaż tak najbardziej to już bym chciała odebrać i odpalić grę ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1194 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() anie, kto wie, może jednak przekonasz się do tej gry ![]()
![]() |
![]() |
#1195 |
|
![]()
Nie pamiętam gdzie dokładnie to czytałam ale gdzieś pisało, że filmik będzie puszczany o 21.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1196 | |
|
![]() Cytat:
![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1197 |
|
![]()
Jarają mnie Simsy 4, ale szczerze powiedziawszy, o ile nie będzie w nich jakiegoś super nadnaturalnego stworzenia to poczekam na dodatki z kupnem. A jak wyjdzie podstawa to kupię sobie kilka dodatków do TS3 bo nigdy w trójkę nie grałem (mimo że zamówiłem przed premierą to nawet nie zainstalowałem, lol). Więc jak wyjdzie czwórka to ja się obkupię w dodatki do trójki, a do tego czasu męczę dwójkę.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1198 |
|
![]()
Irbis, ja się nie przekonam do czwórki, bo nie będę miała szansy. Postanowiłam nie pakować więcej kasy w Simsy, a ponieważ czwórka mi się nie podoba wizualnie, to nie wydam na nią kupy kasy, żeby stwierdzić, że to jednak nie to, może będzie jakieś demo, w co szczerze wątpię. Zapowiedzi trójki podobały mi się od pierwszego niusa i nie żałuję, że ją kupiłam, ale czwórka jest zbyt kontrowersyjna jak na mój gust. Za dużo już i tak EA Games na mnie zarobili. Prawie cała jedynka, prawie cała dwójka, cała trójka (Poza kiczem Perry) + mnóstwo TS3 Store. Koniec pieśni. Mam co mam i planuję się cieszyć z tego co mam. Pytanie, dlaczego więc w ogóle czytam niusy o czwórce i wypowiadam się w tym temacie... Z przyzwyczajenia... Poza tym pozostaję nadal fanką Simsów i nie interesowanie się nową odsłoną hodowli małych ludzików, wydaje mi się rzeczą nienaturalną
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
Reputacja: 14
|
![]()
To fakt, że wydawanie pieniędzy na coś, co się nie do końca podoba, nigdy nie miało sensu. Ja mam to szczęście (a nieszczęście dla mojego portfela
![]() ![]() Tak naprawdę trójka też mi się bardzo podoba, tak samo jak podobała mi się dwójka. W każdej odsłonie plusy przesłaniały mi minusy, no tak już mam, że zawsze staram się dostrzegać pozytywy. Myślę, że gdyby trójka nie zacinała się tak bardzo, nie wyczekiwałabym tak bardzo czwórki. Liczę na to, że będzie ona zgrabnym, udoskonalonym połączeniem wszystkich dotychczasowych odsłon, ale będzie płynna jak stara dobra dwójka ![]() Nowy sim: http://sims.arhn.eu/wp-content/uploads/2014/05/xx.png Moim zdaniem tatuaże są o wiele ładniejsze i ciekawsze niż w trójce.
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 12.05.2014 - 18:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
|
![]()
Nowe avatary producentów:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |