|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
A jaki ma mieć styl ta gra, skoro to Amerykańce ją pisali... Nie ma przebacz. Ja tam nie narzekam. Odkąd sięgnę pamięcią Simy były tworzone po Hamerykańsku...
Nic na to nie poradzisz. Chociaż faktycznie brakuje troszkę (naprawdę tylko troszkę) innych kultur, ale mi to aż tak bardzo nie przeszkadza. To tylko gra...
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
@Track96,to chyba było pytanie do mnie..=.= A tak poza tym to podam ci listę kolorów duchów jakie znam :
Biało-szary - takie "gwiazdki" wokół niego są - Starość Pomarańczowo-czerwony - płonie - Spłonięcie Niebieski - spływa po nim woda i zostawia po sobie kałuże - Utonięcie Żółty - kopie go prąd co jakiś czas - Kopnięcie Prądem Rózowy - pod postacią ducha zagląda do lodówki - Głód Ciemnoszary - Klątwa mumii Ciemnoszary z pomarańczową poświatą - Upadek Meteoru Czarny,widać jak czerwone serce wampira pulsuje - Pragnienie (tylko wampir) @Meggie,oczywiście,że rozpoznaję po kolorach. @edit Ktoś mnie wyprzedził ^ ^ . Ale ja mam szczegóły ! A w ogóle to co to ta śmierć z pokoleń ? O_o Ostatnio edytowane przez Porando : 07.05.2011 - 17:39 |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
@Porando
Sorry wiem że to było pytanie do ciebie, ale się za bardzo rozpędziłem i pytania nie nieuważnie przeczytałem
|
|
|
|
#4 |
|
|
w Pokoleniach nie będzie nowego rodzaju śmierci
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Skąd się w ogóle wziął pomysł z nową śmiercią w Pokoleniach ? Też gdzieś o niej słyszałem,ale nie wiedziałem czy to prawda.
@sebi27 Czemu jesteś taki pewny?
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Raczej powinni dodać, bo to taka dodatkowa tradycja
Zresztą ja tam lubię kolorowe duchy i im więcej nowych kolorów tym lepiej. Co prawda raczej Simów nie uśmiercam w trakcie gry, ew. gdy mnie wkurzają albo jest za dużo osób w rodzinie, to większy wybór daje większe pole manewru
|
|
|
|
#7 |
|
|
Mamy dla was kolejny zbiór informacji dotyczący Pokoleń, a właściwie nowości trybu budowy i kupowania, jakie wniesie najnowszy dodatek. Poniższe informacje - niektóre pewnie już wam znane, niektóre całkiem nowe - pochodzą ze strony EdenStyle.it. Zachęcamy do lektury
![]() - W trybie budowy/kupowania pojawi się specjalny filtr, umożliwiający przeglądanie katalogu obiektów z jednego wybranego dodatku (np. klikając w ikonę dodatku Po zmroku, zobaczymy wszystkie obiekty, jakie wprowadził ten dodatek, klikając w ikonę Pokoleń, zobaczymy wszystkie nowości tego rozszerzenia itd.). - Dodatek wprowadzi m.in. nowe sofy, stoły, regały na książki, nowe rodzaje oświetlenia, nowy mikser, automat z napojami, śpiwory i wiele więcej. The Sims 3: Pokolenia- Dodatek wprowadzi dwa nowe samochody sportowe (bardzo drogie, w cenie ok. 50 000 simoleonów). - Elektronika: pojawi się nowy sprzęt grający, konsola do gier, kamera, "stojak" na płyty, nowy zegar wyglądający jak czajnik, zabawne kolorowe telewizory dla dzieci oraz telewizory w starym stylu. - Pojawi się mnóstwo nowych zabawek do domu i do ogrodu. Będzie można stworzyć wspaniały plac zabaw z piaskownicą, bujakami (na których będzie można posadzić małe dzieci), zjeżdżalnie (w tym zjeżdżalnie wodne, z których mogą korzystać również dorośli), a także huśtawki pojedyncze i podwójne. - Dzieci, które mają w swoim wyposażeniu jakiś przedmiot, mogą zakopać go w piaskownicy. Z piaskownicy będzie można wykopać również wiele cennych drobiazgów zakopanych przez inne dzieci. - Dodatek wprowadzi również nową, dziecięcą kuchenkę, pudło z zabawkami, pole do gry w klasy, a także kolorowe kostiumy dla dzieci (strój astronauty, księcia/księżniczki i dinozaura). - Pojawi się kilka nowych obiektów dekoracyjnych do pokojów dzieci, np. futerał na ołówki do postawienia na biurku, kukiełki (lalki) do ustawienia na półce itp. - Domek na drzewie, dzieci będą mogły nazwać, można nawet ustalić, kto będzie miał wstęp do domku (dziewczynki, chłopcy czy wszyscy). - Nastolatkowie i dorośli nie mogą korzystać z domku na drzewie, mogą jedynie go nazwać, i poprosić dzieci, by z niego zeszły. Dorośli mogą jedynie robić bara-bara w domku na drzewie. - Dzieci mogą włożyć kaski, usiąść na kanapę i udawać, że jest ona samochodem Swoją drogą, kto tej zabawy nie zna? ![]() - Pojawi się kilka różnych modeli łóżek piętrowych, każde dostępne będzie z jednym lub dwoma materacami. Pod łóżko z jednym materacem (materac na piętrze), będzie można ustawić biurko, zabawki itp. - doskonałe rozwiązanie, gdy w pokoju dziecka nie ma zbyt dużo miejsca. - Pojawią się schody spiralne. Dzieci i nastolatkowie będą mogli z nich zjeżdżać po poręczy.
|
|
|
#8 |
|
|
skąd wiem ?
BO CZYTAŁEM KAŻDY WYWIAD Z TWÓRCAMI POKOLEŃ I MÓWILI ŻE NIE MA ! |
|
|
|