![]() |
#1211 |
Reputacja: 10
|
![]()
W bazie wojskowej.
![]() |
|
![]() |
#1212 |
Guest
|
![]()
Wiem, że to pytanie juz bylo. szukam i szukam i nie moge znalezc na ktorej stronie.
oswieci mnie ktos co do malzenstwa? maja kontakty na maks, spali ze soba i zadnej opcji ze slubem nie ma ;// albo zeby chociaz mieszkali razem bez slubu, jak to zrobic? ;D |
![]() |
![]() |
#1213 |
Guest
|
![]()
zaczynam budowac własny domek.. gdzie mogę znalezc balustrady do tarasu? bo te balustardy przy schodach nie chcą mi na tarasie się postawic.. a te w ogrodzeniach to płoty;/;/
|
![]() |
![]() |
#1214 |
|
![]()
Musiałeś coś zrobić, sama nie zniknęła, a wątpię, żeby to był błąd gry. Musiał Twój sim już ją sam przeczytać, albo faktycznie ją skasowałeś lub nie zaakceptowałeś misji jak napisała Cara101.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1215 |
Guest
|
![]()
Slythia, dzieki :*
|
![]() |
![]() |
#1216 | |
|
![]() Cytat:
[IMG]http://i43.************/21bp5ck.png[/IMG] Czerwonym krzyżykiem zaznaczyłam simów, których nie mam. Niemowlaka nawet nie poznałam, urodził się po zniknięciu tamtych simów (no chyba, że brat Lisy go zaadoptował). Podczas, gdy niemowlaki z innych rodzin rosną, ten nie. Nie starzeje się. Z kolei Lisa (jak widać) jest dorosła. A jak wiadomo, dorośli mają pięć cech. Ona ma cztery. o.O A to się chyba tyczy innego tematu. ;]] Ostatnio edytowane przez Luthiee : 20.06.2009 - 13:39 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1217 |
Guest
|
![]()
Pytanie odnośnie ogrodnictwa
już od dłuższego czasu mam poziom 10 z ogrodnictwa posadziłam już owoce i warzywa które można kupić w sklepie a także burgeroroślinę stekoroślinę jajko i ser, kwiat śmierci i płonący owoc czy jakoś tak nie wiem skąd mam wsiąść omniroślinę i kwiat życia wie ktoś to może ?? i jeszcze jedno w karierze kucharza mój sim zdobył dwie nagrody mikser jakiś tam i lodówkę po ich zdobyciu napisała mi gra że znajdują się teraz w wyposażeniu rodziny akurat nic tam nie ma |
![]() |
![]() |
#1218 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1219 | |
Guest
|
![]() Cytat:
1. idz simem do miejsca publicznego (np. silownia) albo do sasiada,a gdy sim bedzie sam to kliknij na niego i bedzie opcja "zwin cos". to pojawi sie potem w tym schowku rodziny czy jakos tak... 2. nie rozumiem pytania ![]() 3. kupujesz go w sklepie i dajesz "przeczytaj" (bedzie w tym "plecaku") |
|
![]() |
![]() |
#1220 | |
|
![]() Cytat:
Moja mała simka pomieszała ubrania. Śpi w sportowym, ćwiczy w kostiumie kąpielowym, chodzi w wizytowym. Co popsułam? @down Pff...
S.J.Lec Ostatnio edytowane przez lay : 20.06.2009 - 14:54 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|