![]() |
#1211 |
Reputacja: 10
|
![]()
- szczerze? nie zauwazylam tego, ze wtedy zniknal. nie mam juz pojecia, moze to rzeczywiscie on? choc jestem ostrozna, bo glupio by bylo znow spudlowac...
|
![]() |
|
![]() |
#1212 |
Reputacja: 12
|
![]()
a dlaczego ty tak bardzo naciskasz na tego Chrupencjusza?! Nikt, tylko on. Może sam jesteś Wraith?
![]() |
#1213 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
- Dla mnie podejrzany jest Everlasting. Ale ostrożnie podchodzę do pochopnych oskarżeń, nie mam żadnych dowodów i może intuicja znowu zawodzi...
|
![]() |
![]() |
#1214 |
Reputacja: 14
|
![]()
Przepraszam, miałem się naprawdę powstrzymać, robiłem wszystko z rękami, co możliwe (w granicach przyzwoitości), żeby utrzymać je z dala od klawiatury.
W tym miejscu pierwotnie był długi monolog, ale nie chciałem robić afery, więc napiszę krótko. Prosiłbym o czytanie ze zrozumieniem moich postów i nie pisanie głupot w stylu "nie mam argumentów" czy "zmieniam podejrzenia", bo krew mnie zalewa, jak widzę coś takiego. Myślę sobie wtedy, czy jest jakikolwiek sens się męczyć, myśląc, non-stop analizując, patrząc na głosowania, skoro nikt tego nawet nie bierze pod uwagę... Jeśli kto nie zrozumiał intencji: odsyłam do początku postu. Dodam też, że nie chodzi mi tutaj o podejrzewanie mnie, bo w końcu na tym ta gra polega ![]() Wracajmy do gry.... Nigdy jeszcze nie miałem ochoty nachlać się do nieprzytomości. Może tylko wtedy, gdy dowiedziałem się, że mogę być ojcem i kiedy wyprowadziłem się z domu, i gdy skończyłem stu... Dobra, miałem ochotę, wiele razy. Ba, nawet realizowałem te swoje zachcianki. Teraz nie mam jak się napić, a jedyna opcja, by zaliczyć zgon, to umrzeć. Wraith, mam prośbę: zabijcie mnie dzisiaj. Myślę, że to otworzy niektórym oczy, a reszcie przysporzy kłopotów. Dobrze im tak. Niech nie myślą, że ze mną się zadziera. Będę ich straszył po śmierci. Moje zmasakrowane zwłoki będą nawiedzać ich w koszmarach i na jawie. Będą mnie widzieli po spojrzeniu w lustro, każdy przechodzień na ulicy będzie im mnie przypominał. W końcu ich psychika tego nie wytrzyma i nawet, jeśli przeżyją Atlantydę, prędko do mnie dołączą. Tak, czuję się szczęśliwy z tą myślą. Niech tylko Wraith mnie zabiją, błagam. Niech mnie zabiją, jak najbardziej brutalnie, niech zmasakrują moją twarz, tak, aby sam jej widok przyprawiał o mdłości. Niech oni wszyscy to zobaczą i niech cierpią. To okrutne życzenie, ale przecież ostatnia wola zmarłego powinna być wypełniona, prawda...? |
![]() |
![]() |
#1215 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
@roia, bo dla mnie jest strasznie podejzany od samego poczatku. od momentu, gdy chcac przekonac wszystkich do siebie. zauwaz, ze nie tylko ja mu nie ufam.
#1216 |
|
![]()
Teraz żałuję, że od nich odeszłem. Ale w tamtej chwili jakoś nie miałem ochoty z nimi rozmawiać. Mam nadzieję, że tego wieczoru nie zginie nikt z moich sojuszników, ale to prawie pewne. Trzeba wyeliminować chrupka, zanim zamorduje całe miasto.
|
![]() |
![]() |
#1217 |
Reputacja: 11
|
![]()
Zaczynało się ciemnić. Musiałam udac się do domu...
Czułam, że dzisiaj mogę zginąć. Nie bałam się. Postanowiłam jednak na wszelki wypadek się pożegnac. Poszłam po dom Lubie. To była osoba, której chyba najbardziej ufałam: "Lubie, jeśli dzisiaj zginę, obiecaj mi tylko jedno. Postaraj się ratować przede wszystkim siebie i tych którym ufasz. Nie pozwól by Was zabili. Restless" Po podłożeniu kartki pośpiesznie się oddaliłam...
Ostatnio edytowane przez Aperlaxive : 05.08.2013 - 20:34 |
![]() |
![]() |
#1218 |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
a mnie się cos zdaje, że zabijając MPS traficie pudło... ;p Nostradamus tak wali oskarżeniami na lewo i prawo chyba zeby odwrócić od siebie uwagę...
|
![]() |
![]() |
#1219 |
|
![]()
Poza grą : ja walę oskarżeniami ? Sądzę, że piszesz to tylko dlatego, że wyglądasz mi na podejrzaną. Tak na dowód :
MOJA LISTA PODEJRZANYCH 1. MPSGłówni podejrzani 2. Kubuss (martwy) "Poboczni" podejrzani 1. Apocalypsa2. Ladrón ............. Czuję na sobie oddech mafii. Dobrze wiem, że jestem wyjątkowo zagrożony. Ale coraz więcej mieszkańców też zaczyna mówić o mnie niepochlebnie (co niby zrobiłem ???) Ostatnio edytowane przez redmoon : 05.08.2013 - 21:01 |
![]() |
![]() |
#1220 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Wszyscy zbierali się na stołówce na kolację, gdy ktoś stwierdził, że kogoś brakuje i wcale nie chodziło mu o Kenny’ego, którego stracili podczas ostatniej wyprawy. Ludzie zaczęli rozglądać się dookoła.
- Brakuje roi… - jęknęła przerażona Ladron. Po chwili wszyscy ruszyli biegiem na poszukiwania. Przetrząśnięto sporą część miasta. Niektórzy już stracili nadzieję. W końcu jednak ktoś dał znać przez krótkofalówkę, że roia po prostu zabunkrowała się w swojej kwaterze. Już mieli wracać na stołówkę, gdy ciszę przeciął przeraźliwy i długi krzyk. Po chwili znów zapanowała cisza. Wszyscy wybiegli na zewnątrz w stronę, z której dobiegł wrzask. W końcu dotarli pod centralną wieżę, gdzie znaleźli ciało kędziorka. Nie było złudzeń. Ktoś musiał wypchnąć ją z balkonu na samej górze. Tylko co ona tam robiła…? Dziś z rąk mafii ginie kędziorek. Pozostali przy życiu: 1. Morgana - 2. Ladron - 3. Roia - 4. Mroczny Pan Skromności - 5. Nostradamus - 6. Charionette - 7. Fallen - 8. motyka - 9. Apocalypsa - 10. Diana - 11. Luflee – 12. Lubie - 13. Restless - 14. Everlasting. -
|
|