|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Ale Ty i ekipa musicie zaczaić, że stracimy ponad 75% postów o Simsach, a w niektórych mogą być np. ważne porady, ciekawostki, czy po prostu ciekawe historie lub opinie. To jest forum o serii TS czy ogólnotematyczne? Bo odkąd się zarejestrowałem, głównie wszyscy piszą w Off Topic. Lepszy byłby np. SB na dole strony lub reaktywacja portalu, który upadł, sam nie wiem czemu
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Popatrz sobie na SimsWeb - też ono stąd się zrodziło. Dlaczego? Bo użytkownicy nie chcieli tutaj zostać. Mieli podobną sytuację jak my teraz (oj przepraszam. mieli działające przyciski i my teraz też mamy). Ale SW miało później największy Download w Polsce (ok 1,500 tematów z dodatkami)
Historie też można przenieść, porady również >.> |
|
|
#3 |
|
Guest
|
Okej, rozumiem, że Ty przejrzysz 779,856 postów i wybierzesz te wartościowe, które warto przenieś, tak? Ja np. lubię czytać takie kilkuletnie posty, a naprawdę nie każde forum wytrzymuje taki okres czasu. To dobrze, że mamy tak długą historię i tyle wątków, a Ty bierzesz to za coś złego i niedobrego (chociaż nie kumam dlaczego).
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Okej, zacznijmy od tego, iż ja historii forum nie uważam za nic złego.
Jizas, to nie ja przejrzę posty, ale użytkownicy gdyby to [nowe] forum powstało mogliby przenieść swoją (!) twórczość et cetera. Z resztą, ty jesteś tu krótko, ja też. Ale wiem jak sprawa wyglądała dawniej... |
|
|
#5 |
|
Guest
|
Użytkownicy przeniosą swoją twórczość... A jeśli ktoś już nie wchodzi tu od lat? Pod nickiem ma rangę "gość", jak w niektórych najstarszych postać, ale ten ktoś napisał coś świetnego, ciekawego, wartego uwagi? Przepadnie to, ponieważ jest użytkownikiem nieaktywnym? Te posty ktoś będzie musiał przejrzeć, a wątpię, żeby komukolwiek się chciało. Wtedy przepadnie mnóstwo rzeczy.
Zacząłeś temat, który - według mnie - powinien mieć osobny temat, bo będą sprzeczki, i to spore. No i nie tylko jeśli chodzi o mnie, tak myślę
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
No załóżmy, że zostanie ok. 2000 tematów i kilka tysięcy postów. To forum nie zostanie usunięte, dopóki baza danych dalej działa. A ekipa nie ma do niej dostępu, więc nie możemy przenieśc bazy na inny serwer.
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ale ktoś musi mieć...
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
ALEŻ OCZYWIŚCIE!
Ma ją shooters, który od wykupienia strony nie zagląda na forum xDD Z resztą, Strony głównej TSP nie ma |
|
|
#9 |
|
Guest
|
Lol? Były Admin, który nie zagląda na forum, teoretycznie właściciel, to jedyna osoba z dostępem do bazy, a nikt inny nawet się nie ubiega o taki dostęp? WTF?
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Były ubiegania, petycje ale nic to nie dało. A przynajmniej tak ja wnioskuje.
Były dwie opcje - emigracja, lub gnicie tutaj. Ja wybieram opcję 1, podobnie jak większość. |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|