![]() |
#1222 |
Guest
|
![]()
Moje simy miały bara-bara w miejscu publicznym, to potem idąc zaczęli klaskać w dłonie, podnosić je do góry (chyba z radości) i dalej tak chodzą o.O Nie wiem jak to przerwać, a ten chód wygląda komicznie.
|
![]() |
![]() |
#1223 |
Reputacja: 10
|
![]()
restet sim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1224 |
Guest
|
![]()
Dopóki nie będą mieli gorszego nastroju mogą tak dalej klaskać, mnie np. wkurza jak sim zrobił z kimś bara-bara u kogoś innego i mają taki denerwujący chód...
|
![]() |
![]() |
#1225 |
Guest
|
![]()
Hej.
Mam denerwujący problem.. Wampiry u mnie nie mają ani kłów,ani takiego charakterystycznego tatuażu na szyi. Żaden wampir nie ma,np Elvira Slayer ( czy jak ona tam się zwie..) ma świecące oczy,ale kłów ani tatuażu nie ma.. Nie mogę odinstalowac gry,ponieważ nie zainstaluje mi się ponownie. Czym to może być spowodowane? |
![]() |
![]() |
#1226 |
Reputacja: 11
|
![]()
Trzeba usunąć odpowiedni nastrójnik, który to powoduje. "TestingCheatsEnabled true", a później z ctrl kliknąć na nastrójnik i już.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
|
![]()
Dawno nie grałem w Po Zmroku i chce, aby mój Sim stał się reżyserem, ale w miejscu "Kryształek..." jest tylko opcja statysty, a to raczej do aktora. Co zrobić, aby mój Sim został reżyserem ?
![]() |
#1228 |
|
![]()
Musisz chyba na 5 poziomie wybrać ścieżkę jedna to aktor, a druga to reżyser
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1229 |
|
![]()
@up: Remus ma rację. Jak dojdziesz do 5 poziomu, to awansując będzie do wyboru ścieżka kariery: reżyser lub gwiazda filmowa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
|
![]()
Ma już 5 poziom i mój Sim ma teraz pragnienie, aby w 6 poziomie zajmować się reżyserką. Dzięki za pomoc, ale dopiero od 6 jest wybór.
The boy that you loved, is the man that you fear. Ostatnio edytowane przez Ejak : 28.06.2011 - 10:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|