![]() |
#1221 |
Reputacja: 11
|
![]()
@up no tak, stara zasada - jeśli chcesz by coś było zrobione dobrze to zrób to samodzielnie
![]() Mam pytanie czy coś się zmieniło w sposobie wrzucania NRaasów do gry? Od instalacji CPR gra ich nie widzi, znajdują się w folderze Mods w dokumentach Sims 3. Są oczywiście zaktualizowane. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1222 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam CPR, łatkę 1.42, do tego kilka Nraasów w folderze Mods i wszystkie chodzą jak złoto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1223 |
|
![]()
U mnie również Nraasy działają.
Za to mam problem z modem na wyłączenie wspomnień, gdy wrzucę go gry, to mam błąd - simom kasują się pragnienia i nie mogę zmienić aktywnego sima na innego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1224 |
|
![]()
Czy jeżeli brakuje mi jednego dodatku do miasta pobranego z internetu, to to miasto nie będzie działać?
e: miasto działa jestem prze szcześliwy ![]() Ostatnio edytowane przez Trykuu. : 17.11.2012 - 08:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
|
![]()
Serio działa? Bo chciałabym ściągnąć to, które polecałeś, ale nie mam Wymarzonych Podróży. Są w nim mieszkańcy, czy samemu trzeba dodawać?
![]() |
![]() |
#1226 |
|
![]()
Jeśli temat mego problemu był poruszany, to przepraszam. Co jakieś pół godziny gra mi się zacina i za nic nie chce ruszyć dalej, przez to muszę z niej wyjść bez zapisywania. Problem jest obecny na wszystkich save'ach i we wszystkich miastach. O dziwo nie ma go w trybie budowy/kupowania oraz na podglądzie miasta. To potwornie wnerwiające !!!
EDIT : dodam tylko, że wywaliłem wszystkie packages i wszystkie sims3pack. Zostawiłem tylko mody. Problem nie znika !!! Ostatnio edytowane przez redmoon : 17.11.2012 - 16:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1227 | ||
|
![]() Cytat:
Cytat:
Myślę, że nowa aktualizacja to naprawi. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1228 |
|
![]()
Czy to, że mam service pack 3 wpływa na wywalanie do pulpitu? Słyszałem, że lepiej jest mieć SP2... Jeżeli to prawda to skąd go wziąć?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1229 |
|
![]()
Hej. Jestem zupełnie nie kumata jak chodzi o simsy!
![]() Mianowicie mam The Sims 3 - bez zadnego dodatku! I chciałabym dodać jakieś inne otoczenie, inne miasto inny świat. Nie wiem ja kto nazywacie. I widzę, że mam promocje jakieś od Store (co prawda mam wielką ochotę na słoneczne Wybrzeże, ale chyba się na to nie piszę! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
Guest
|
![]()
Mam problem , mam płytę od Zwierzaków i jest strasznie porysowana gra nie chce się z niej zainstalować , czy jest Jakiś sposób żebym mogła zainstalować tą grę.?????? czyszczenie nie Pomaga.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|