![]() |
#1231 |
Reputacja: 10
|
![]()
hmm najgorsze, ze mam wlasnie ta edycje kolekcjonerska, ale! wpisuje ten kod do samochodu a strona go nie przyjmuje, generalnie to olalam, ale moze komus tez sie to przydarzylo?
oprocz tego najpierw wpisalam kod do samochodu ktory sie otrzymuje jesli sie kupi w przedsprzedazy, czy cos.. i on zadzialal! ale ten drugi juz nie :/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1232 | |
|
![]() Cytat:
Luthiee To widocznie na prawdę zniknęli, nic z tym nie zrobisz już niestety taka gra ![]() Ostatnio edytowane przez Levkoni : 20.06.2009 - 17:27 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1233 |
|
![]()
Moje simy juz cały czas plotkują i koniecznie codziennie czytają gazetę, bo tak to bym nie wiedziała kto sie wyprowadził a kto umarł. Gram tylko Ćwirami, bo mi szkoda stracić ekwipunku Mortimera, bo ma tam już z 1000 przedmiotów...Bez sensu z tym jest.
Podobno jest jakis hack na ten ekwipunek, jakby ktos znalazł, to byłabym wdzięczna za podanie źródła... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1234 |
Guest
|
![]()
Co daje przeczytanie książek o dzieciach?
|
![]() |
![]() |
#1235 |
Guest
|
![]()
wieksze prawdopodobienstwo, ze dostaniesz do wyboru cechy, a nie gra je przydzieli
|
![]() |
![]() |
#1236 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie..
Wiem że gdześ to było ale nie mogę tego znaleźć... żeby mieć dzewqczynkę to trzeba zjeść 3 arbuzy czy 3 jabłka ?? |
![]() |
![]() |
#1237 |
Guest
|
![]()
dziewczyna to arbuzy, a chlopczyk to jablka
wlasnie, a co z blizniakami? |
![]() |
![]() |
#1238 |
Guest
|
![]()
Trzeba sobie wziąć nagrodę za punkty szczęścia, zwiększoną płodność. Wtedy prawdopodobnie dostanie się bliźnięta.
|
![]() |
![]() |
#1239 |
Guest
|
![]()
ja nic nie robiłam a urodziły mi sie bliżniczaki ,,, xD wtf?!
|
![]() |
![]() |
#1240 |
Guest
|
![]()
no bo nie wiem czy wiesz, ale moga sie urodzic po prostu przypadkiem... a tak zwany TRICK stosujemy wtedy gdy chcemy zeby byly blizniaki :}
rozumiesz? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|