|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Werewolf, witaj na forum. Wiemy, o tym czym uwarunkowany jest kolor smoków, było to opisane nie raz, ale fajnie, ze zadałes sobie trud napisania o tym. Poza tym nie pisz posta pod postem, bo możesz mieć z tego powodu małe problemy, lepiej jest użyc opcji "edytuj".
Smoki nie dorastają, tak samo jak zwierzaki. |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
czemu siyhijka wszystkich poucza w moim poście tez taka była!!!!!!!!!!!! xP xP xP
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
często piszecie o tym co je smok ja wyczytałam w gazecie ,że smoki jedzą śmieci,smakołyki i muchomory.Kupcie sobie muchomora i siądźcie na nim no tak na dwie godziny to wtedy smok wam nic nie podpali kiedy się z nim bawicie to dawajcie smocze smakołyki a niebedzie wam zjadał kwiatków gdy kupicie mu gryzak
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jak pierwszy raz sobie kupiłem smocze jajo byłem tkai zadowolony wykluł sie zólty smok ale znudził m isie i go uwolniłme potem miałem filoletowego i czerwonego ale nigdy zielonego , nigdy mi się nie rozmonożyły a to jaki ma kolor zależy od tego jak się jajkiem opiekujesz
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A teraz pytanie , które się tyczy tematu : od czego zależy kolor smoka? Ja przewaznie mam czerwone albo żółte, i nie wiem, od czego to zależy. Proszę, odpishcie!!!!!!!!! PS: Witaj na forum, Saphira! Czuj się jak u siebie! :witaj: Ostatnio edytowane przez ♪Suzka♪ : 21.02.2005 - 17:11 Powód: Bo chciałam przywitać Saphirę ;) |
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Miałam takiego ślicznego, milutkiego, żółtego smoczka (tym razem odejście od reguły)
![]() ![]() PS. Nie śledziłam wszystkich stron, bo musiałam wyłączyć komputer, a potem to nie było sensu przewijać tych 30 stron. Ustalono w końcu, czy zielone smoki istnieją? Ostatnio edytowane przez §Saphira§ : 23.02.2005 - 13:56 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Mi sie wydaje że to zależy od tego jak go wychowujesz kiedy jest w jajku ja jak mój smoczek był w jajku to puściłam mu muzyke i wcale jej nie wyłączałam i w koncu wykluł sie czerwony smoczek który ciągle rozrabia
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
LUDZIE!
Jestem tu przechodem...może o tym nie wiecie...albo wiecie...ale na stronie www.livin-it-up.net jest taki dział hacked...wchodzicie tam i w jego menu idziecie do cheats i z tego "cheats" to wciskacie drugą stronę (czyli 2 nad okienkiem tych "cheats") i patrzycie na ostatni przedmiot...LUDZISKA! Koniec z grzybkami , kodami i bóg wie czym (no może grzybek jeshe sie troszke przyda)! W TYM JEST WSZYSTKO!!!! Na przykład jego opcja "refresh" - dzięki niej macie maks humor...albo "Crystal Skills" - to są umiejętności z kryształów!!!!!!! Ja dopiero, gdy to ściągnęłam, to zaczęłam normalnie grać! No i wspaniała opcja Dragon - ich nazwy (smoków - za darmo) może i są po angielsku, ale ważne, że SĄ! Mówie wam, to jest sssssssssuuuuuuuuuppppeeeeeeerrrrrrrrr! |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Jestem nowa i nie bardzo tu umiem sie odnalesc ale zagladam tu jakios czas i mi sie podoba!
![]() A teraz do rzeczy: Co do smoków to ja miałam tyyyyyllleeee.... Żółty: Pritite Rózowy: Płomyk Fioletowy: Pochodnia Tylko nie miałam zielonego.... jak on sie nazywa? A i jeszcze am ktos jakieś fotki tych zielonych?? ![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Po drugie: Imię zalezy od koloru smoka, a ten różowy uznajemy na forum jako czerwony ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez .:WiLa:. : 23.06.2005 - 10:20 |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|