Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.02.2005, 11:25   #1
Sithijka
Guest

Domyślnie

Werewolf, witaj na forum. Wiemy, o tym czym uwarunkowany jest kolor smoków, było to opisane nie raz, ale fajnie, ze zadałes sobie trud napisania o tym. Poza tym nie pisz posta pod postem, bo możesz mieć z tego powodu małe problemy, lepiej jest użyc opcji "edytuj".

Smoki nie dorastają, tak samo jak zwierzaki.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.02.2005, 13:44   #2
Fi0let
Guest

Sad Czemu :(

czemu siyhijka wszystkich poucza w moim poście tez taka była!!!!!!!!!!!! xP xP xP

stare 07.02.2005, 16:29   #3
marihuana
Guest

Cool wiem tylko trochee

często piszecie o tym co je smok ja wyczytałam w gazecie ,że smoki jedzą śmieci,smakołyki i muchomory.Kupcie sobie muchomora i siądźcie na nim no tak na dwie godziny to wtedy smok wam nic nie podpali kiedy się z nim bawicie to dawajcie smocze smakołyki a niebedzie wam zjadał kwiatków gdy kupicie mu gryzak

stare 13.02.2005, 19:51   #4
Toxic
Guest

Domyślnie

Jak pierwszy raz sobie kupiłem smocze jajo byłem tkai zadowolony wykluł sie zólty smok ale znudził m isie i go uwolniłme potem miałem filoletowego i czerwonego ale nigdy zielonego , nigdy mi się nie rozmonożyły a to jaki ma kolor zależy od tego jak się jajkiem opiekujesz

stare 21.02.2005, 17:08   #5
♪Suzka♪
Guest

Sad A od czego zależy kolor smoka?

Cytat:
Napisał CARAJB
czemu siyhijka wszystkich poucza w moim poście tez taka była!!!!!!!!!!!! xP xP xP
CARAJB , Sithijka cię nie POUCZA, tylko RADZI CI, co masz zrobić. A to, czy ty to zrobisz, czy nie, to już twój wybór. A jeśli chodzi ci o ten post o smokach, który założyłeś - to w tamtym trochę przesadziłeś, bo wszystkim wmawiałeś, że Sithijka jest hamska ("ja swoje wiem jest hamska i tyle" czy jakoś tak), więc próbowała się bronić nie? A jeśli chodzi o innego posta to ja już się nie czepiam bo to nie ten temat.
A teraz pytanie , które się tyczy tematu : od czego zależy kolor smoka? Ja przewaznie mam czerwone albo żółte, i nie wiem, od czego to zależy. Proszę, odpishcie!!!!!!!!!
PS: Witaj na forum, Saphira! Czuj się jak u siebie! :witaj:

Ostatnio edytowane przez ♪Suzka♪ : 21.02.2005 - 17:11 Powód: Bo chciałam przywitać Saphirę ;)

stare 23.02.2005, 08:26   #6
§Saphira§
Guest

Sad Smocze SOS

Miałam takiego ślicznego, milutkiego, żółtego smoczka (tym razem odejście od reguły) . Pyritie się nazywał. Jak zaczął gryźć, to dałam mu gryzaka i wszystko było w porządku . Jadł kwiatki (miał wszystkie rodzaje do wyboru). Bawił się z mojim kotkiem w berka. Ale potem znów zaczął gryźć i nic się już nie dało zrobić :1smutny: . Musiałam go uwolnić. Czy możecie służyć radą i powiedzieć jak zapobiec skutecznie takim napadom wściekłości? :?:
PS. Nie śledziłam wszystkich stron, bo musiałam wyłączyć komputer, a potem to nie było sensu przewijać tych 30 stron. Ustalono w końcu, czy zielone smoki istnieją?

Ostatnio edytowane przez §Saphira§ : 23.02.2005 - 13:56

stare 14.02.2005, 16:58   #7
myszorek
Guest

Cool

Mi sie wydaje że to zależy od tego jak go wychowujesz kiedy jest w jajku ja jak mój smoczek był w jajku to puściłam mu muzyke i wcale jej nie wyłączałam i w koncu wykluł sie czerwony smoczek który ciągle rozrabia niemartw sie poszukaj terz może w innych tematach może coś będzie na ten temat

stare 18.02.2005, 08:51   #8
♪Suzka♪
Guest

Post WAŻNE!!!!!Proszę przeczytać!

LUDZIE!
Jestem tu przechodem...może o tym nie wiecie...albo wiecie...ale na stronie
www.livin-it-up.net jest taki dział hacked...wchodzicie tam i w jego menu idziecie do cheats i z tego "cheats" to wciskacie drugą stronę (czyli 2 nad okienkiem tych "cheats") i patrzycie na ostatni przedmiot...LUDZISKA! Koniec z grzybkami , kodami i bóg wie czym (no może grzybek jeshe sie troszke przyda)! W TYM JEST WSZYSTKO!!!! Na przykład jego opcja "refresh" - dzięki niej macie maks humor...albo "Crystal Skills" - to są umiejętności z kryształów!!!!!!! Ja dopiero, gdy to ściągnęłam, to zaczęłam normalnie grać! No i wspaniała opcja Dragon - ich nazwy (smoków - za darmo) może i są po angielsku, ale ważne, że SĄ! Mówie wam, to jest sssssssssuuuuuuuuuppppeeeeeeerrrrrrrrr!

stare 22.06.2005, 16:31   #9
Jenny_Werles
Guest

Grin I jestem

Jestem nowa i nie bardzo tu umiem sie odnalesc ale zagladam tu jakios czas i mi sie podoba!

A teraz do rzeczy: Co do smoków to ja miałam tyyyyyllleeee....

Żółty: Pritite
Rózowy: Płomyk
Fioletowy: Pochodnia
Tylko nie miałam zielonego.... jak on sie nazywa? A i jeszcze am ktos jakieś fotki tych zielonych?? (z ciekawośći)

stare 23.06.2005, 10:18   #10
.:WiLa:.
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Jenny_Werles
Jestem nowa i nie bardzo tu umiem sie odnalesc ale zagladam tu jakios czas i mi sie podoba!

A teraz do rzeczy: Co do smoków to ja miałam tyyyyyllleeee....

Żółty: Pritite
Rózowy: Płomyk
Fioletowy: Pochodnia
Tylko nie miałam zielonego.... jak on sie nazywa? A i jeszcze am ktos jakieś fotki tych zielonych?? (z ciekawośći)
Po pierwsze: :witaj:
Po drugie:
Imię zalezy od koloru smoka, a ten różowy uznajemy na forum jako czerwony Nie mialam jeszcze zielonego smoka, ale podobno są takie smoki, chociaż niewiele osób na forum je miało. Kolor zależy zaś od tego ile się danym smokiem zajmujesz, np. jak cały czas ,,olewasz" smoka to jest czerwony ( najbardziej nieznośny, bo co chwilę coś podpala), jak bardzo o niego dbasz to fioletowy ( bardzo sympatyczny i ,,przytulasty" smok ) jak słucha dużo muzyki to jest żółty (spokojny smoczek, ale nie znam dokładnie jego charakteru), a co do zielonego smoka to nie mam ,,zielonego" pojecia Takimi to chyba się trzeba baaaaaaaaaardzo duzo opiekować, ale tego już nie jestem pewna

Ostatnio edytowane przez .:WiLa:. : 23.06.2005 - 10:20

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania