![]() |
#1251 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja myślę, że wy po prostu nie sprawdzacie, czy wasz sim-wybranek jest wolny i próbujecie się hajtnąć z simem w związku, nie mam innego wytłumaczenia, skoro u większości wszystko jest ok, a u niektórych nie ma tych opcji w ogóle to to nie jest błąd gry, bo grę mają wszyscy taką samą, tą samą kopię stworzonej przez autorów, a żadne patche jeszcze nie wyszły, więc nie ma takiej możliwości, że ktoś ma grę załataną.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1252 |
Guest
|
![]()
jaki jest maxymalny poziom zawodu? i ile zarabiają na najwyższych szczeblach ludki?
Jestem na 10 w biznesie - z kilkoma podwyżkami mam 440/h praca 3x3h w tygodniu;/ ale za 1,5h prowadzenie spotkania dostaję 750h więc codziennie te 3 spotkania sobie dorobię Napiszcie ile zarabiają w waszych karierach |
![]() |
![]() |
#1253 |
Guest
|
![]()
Ale jeśli jakiś sim jest w związku to przy dużych kontaktach pojawia się możliwość "poproś o zerwanie z..."
![]() |
![]() |
![]() |
#1254 |
|
![]()
no on nikogo nie ma na 100%!! nawet wprowadzilam sie do niego!! mam z nim dziecko!! i nic nawet opcji pocałuj nie ma, a co dopiero bycia narzeczeństwem.. zobacze, jakie maja cechy.. moze razem to po prostu nie daje mozliwosci slubu :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1255 |
Guest
|
![]()
Mam dość dziwne pytanie, ale robie wyzwanie elekrtyka. Trzeba naprawić 10 obiektów elektrycznych i jak najszybciej zepsuć te obiekty??
|
![]() |
![]() |
#1256 |
Guest
|
![]()
Na pewno zauważyłaś, że podczas interakcji z innymi Simami pojawiają się dodatkowe informacje, np. "Sim A myśli, że Sim B jest zabawny", "Sim A myśli, że Sim B jest uroczy", itp. U mnie propozycja stałego związku pojawiła się po kombinowaniu z interakcjami romantycznymi. Zazwyczaj wygląda to tak: każe im flirtować, pochwalać wygląd, osobowość, później pojawiają się dodatkowe interakcje, np. masaż, obściskuj się. I w którymś momencie się w końcu propozycja stałego związku. Trzeba kombinować
![]() |
![]() |
![]() |
#1257 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1258 |
|
![]()
juz do znudzenia robie te wszystkie kombinacje.. maja znajomosc na maksa juz rozwinieta.. nie wiem co mam jeszcze niby kombinowac? nie jestem poczatkujacym graczem.. ;]
chyba trzeba przyznac, ze nie wszystkie simy moga byc razem i tyle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1259 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Radzę czytać uważnie, kiedy zmieniłam u sima jedną z cech na romantyka opcja się pojawiła i są małżeństwem i było tak tylko z tą jedną parą. Po prostu chciałam się dowiedzieć czy pewne opcje nie są zarezerwowane tylko dla pewnych cech charakteru. Sephora może spróbuj zmienić cechy charakteru jak się uda niech się chajtną, a potem możesz wrócić do poprzedniego układu. Ostatnio edytowane przez Guanabanana : 21.06.2009 - 16:00 |
|
![]() |
![]() |
#1260 |
|
![]()
u mnie też nie mogli się pobrać pomimo tego, że bardzo się lubili. powodem było to, że nie byli sobą zauroczeni/zakochani.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|