![]() |
#1261 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Mozna je tez usunac, wpisujesz testingcheatsenabled true, z przycisnietym shitem klikasz na dziecko, masz opcje 'usun to', mozesz je rowniez usmiercic przesuwajac pasek np. glodu maksymalnie w lewo.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1262 |
|
![]()
to straszne, ale jednak jedno z tych wykorzystam, dziękuję bardzo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1263 |
Reputacja: 23
|
![]()
@up ja zawsze podrzucałam dzieciaka do innej rodziny, tzn. caly czas było w drzewie itp. ale kto inny je wychowywał. <okrutne>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1264 |
|
![]()
Ale to tym razem ja mam pytanie, bo nie rozumiem. Zeby miec dziecko to trzeba uzyc opcji 'postaraj sie o dziecko', wiec skad to niechciane? Ja zawsze uzywam jej tylko wtedy, gdy chce miec dziecko ,w innym przypadku uzywam barabara.
Chyba, ze zdarzaja sie wpadki przy barabara?
![]() |
![]() |
#1265 |
|
![]()
Nie to nie był przypadek. Kiedyś w TS2 kilkakrotnie starałam się o dzidziusia, ale musiałam to robić po kilka razy. Aktualnie TS3 mam od kilku dni. I poznałam chyba tego piosenkarza, albo i nie wiem, że to ktoś z rodziny Ćwir, taki w kapeluszu.
I był taki bardzo tajemniczy, aż w końcu chciałam jego związek z Kornelią zepsuć i by był ze mną i opiekował sie dzieckiem (so sad), ale do dziś nie chcę ani do grupy dojść, już nie wspomnę o przeprowadzce, wiec najlepszym rozwiązaniem będzie oddanie niewinnego dzieciaka! ![]() ************************************************** ********* jednak jestem dobrą matką i nie pozwoliłam mojemu Kacperkowi od tak odejść! zmieniłam go na dzieciaka i zobaczymy jak będzie sobie sprawował w szkole! ![]() Umieszczam zdjęcie chłopca! Sądzę, że jest słodki ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez ajkus : 20.11.2012 - 21:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1266 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dobrze, że go nie uśmierciłaś ani opieka go nie zabrała
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1267 |
|
![]()
Dziękuje, niestety nie mam. Gdzieś napisałam z pytaniem czy jak mam TS3 to czy mogę mieć tylko 4PR, jest to możliwe, czy muszę mieć wszystkie dodatki po kolei?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1268 |
|
![]()
Mozesz miec i zainstalowac je po the sims 3 od razu.
![]() |
![]() |
#1269 |
|
![]()
Znowu coś mi się dzieje z zapisanymi grami. Jak chcę wejść w jakąś rodzinę to pasek ładuje mi się tak, że zostaje tylko mały kawałek do załadowania i w tym miejscu staje...... A podpowiedzi dalej się zmieniają czyli gra się nie zawiesza. A jak wejdę w nową grę to normalnie się załadowuje. Usunąłem znowu z ,,Saves,, pierwszy plik, a w drugim usunąłem .backup ale teraz to nie pomogło. Może ktoś z Was wie co zrobić.. ? ;(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
|
![]()
Nie mam pojecia, co teraz mozna zrobic.
Ale gdy usuwales ten pierwszy plik to miales tez trzeci z koncowka .bad? Bo on sie pojawia, gdy wyskakuje blad. Mozliwe, ze usuwajac pierwszy zapis bez powodu i bez bledu zepsules sobie cakowicie ten zapis, dlatego teraz nie chce sie ladowac. W ogole ty robisz zapis ciagle na tej samej nazwie? Na przyszlosc radze zapisywac gre nawet na 10 zapisach, zmieniac je co jakis czas (co 2, 3 zapisy) i uzywac opcji 'zapisz jako', a nie 'zapisz'.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|