![]() |
#1271 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja zawsze mam włączoną wolę, nie jestem taka rygorystyczna dla moich Simów xD ja dopiero zaczęłam robić pokolenia w grze... Przedtem cały czas grałam na wyłączonym starzeniu się, może 4 Simami najwięcej ;p teraz próbuję się inaczej zabawić
![]()
|
![]() |
#1272 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jak będzie dodatek pokolenia to pewnie moja duża rodzinka pójdzie na chwile w odstawkę żeby innymi simami przetestować dodatek, zawsze tak robię. A później wrócę do mojej dużej rodzinki, a tamta rodzinka będę też grała bo ją zamierzam stworzyć na osobnym save.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1273 |
|
![]()
Ja robię tak samo. Boję się, że nowy dodatek coś mi w grze zepsuje więc zabieram moich ludzi w bezpieczne miejsce na czas testowania gry. Ja moim ludziom wolną wolę zostawiam, ale i tak mało z niej korzystają. Mam taką zasadę, że jak np. karzę im iść do łazienki to zaraz potem karzę im np. oglądać TV, słowem, żeby zrobili coś, co ich na jakiś czas przyblokuje. Ale czasem daję im robić co chcą. Najczęściej to u mnie emeryci mają pełne "wolne". Ja już osiągnęłam nimi to co chciałam, więc na starość robią co chcą. Ogólnie to dla mnie gra z wyłączoną wolną wolą byłaby tym, czym dla niektórych korzystanie z modów i kodów. Niektórzy nie chcą z tego korzystać. Ja gram nie po to by się męczyć w ciasnym domku z niedouczonym simem. Lubię jak moi ludzie żyją wygodnie i szczęśliwie, a największą frajdę mam z rozmnażania ich i szukania im partnerów.
Ale odchodzimy od tematu... Pokolenia mogłyby już wyjść. Juz nie jest aż tak strasznie daleko do premiery, ale wciąż nie ma szanującej się oferty na Allegro... W kulki se lecą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1274 |
|
![]()
A ja zawsze testuje na mojej rodzince oczywiście przed tym robie save bo jak coś mi się nie spodoba to włączam ponownie od nowa ale i tak jak bede miała pokolenia to od nowa stworze rodzinkę bo zawsze coś w tej danej rodzince mi nie pasuje
![]() dokładnie anie , mnie te czekanie na Pokolenia znudziły już straciłam zapał na czekanie a na allegro tez chciałam kupić ale jednak w dniu premiery po pracy śmigam po zakup ![]()
![]() |
#1275 |
|
![]()
Na allegro kupujecie ? Powiem Wam, że WP te na alle kupiłam, ale wyszło 75zł + 10 przesyłka, a PZ kupiłam w Realu za ok. 70, więc teraz śmigam do reala ;p zawsze to 15 złotych mniej
![]()
![]() |
#1276 |
|
![]()
A ja zawsze kupuję w Saturnie, bo tam zawsze mają w dniu premiery światowej, a jeden dodatek był nawet dzień przed tą premierą światową
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1277 |
|
![]()
Nowy screen od EdenStyle:
![]() Storczyki ![]()
![]() |
#1278 |
Guest
|
![]()
Tak sbie teraz poczytałam te wasze wypowiedzi wolnej woli,że pszyszła mi do głowy taka myś....Szkoda,że nie zrobili domów spokojnej starości tak jak tych internatów dla dzieci. Emeryci po przejsciu na emeryture mogli by wyjeżdzać sobie na tygodniowe wczasy,a my w tym czasie zajelibysmy się resztą rodziny. Ja w sumie pozbywam się odrazu emerytow,ale czasami jak któregoś sima bardzo lubie nie chce mi się go ukatrupiać a z drugiej strony dbać o niego tez mi się nie chce...
|
![]() |
![]() |
#1279 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Ja to bym chciał, że np. w domu mieszka 5 simów, a sterujesz 1/2.. :> Tak jak w "ts2 osiedlowe życie" :>
![]() |
#1280 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|