![]() |
#1272 |
Reputacja: 10
|
![]()
no to jak tak mowicie, to ja chyba tez bede glosowac na everlasting'a. choc nie wiem, zobacze jeszcze i zastanowie sie nad nim, a motyka i restless. albo kogos jeszcze innego poobserwuje.
|
![]() |
![]() |
#1273 |
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac Zarejestrowany: 24.06.2009
|
![]()
MPS nie był w mafii? przecież wszystko na to wskazywało, nie wiem, co powiedzieć. dalej jest wśród nas pięcioro mafiozów, jak dzisiaj nie znajdziemy jednego, to mamy naprawdę marne szanse, a w zasadzie żadnych... będzie 5 do 5, z czego co najmniej jedna uczciwa osoba codziennie odpada, wszystko zależy od dzisiejszego głosowania.
zastanawiam się nad Everlastingiem, Lubie albo Dianą, ciężko... Everlasting i Lubie się udzielają, ale nie głosują, co daje wiele do myślenia. edit. aha, co do zarzutów wobec mnie - głosowałem według własnych przemyśleń, nie trafiłem, bo tutaj ciężko trafić dobrze, co już nieraz udowodniliśmy. biorąc pod uwagę powody, które wymieniliście, to każdy może być mafiozem - ile osób głosowało na kubussia, MPS? edit2. @Lubie - przejrzałem Twoje głosy (szkoda, że jest ich tak mało), głosowałeś na praktycznie te same osoby, co ja (poza jedną), więc argumenty przedstawiłeś dość słabe...
choć słoneczna kusi łąka - kto swe kroki tam skieruje, temu jeno płacz, rozłąka. Ostatnio edytowane przez motyka : 07.08.2013 - 14:51 |
![]() |
![]() |
#1274 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
@motyka, wiem, ze razem glosowalismy, tak jak by, ale raczej sam siebie w moich podejzeniach nie bede zatrzymywal, a nie glosowalem, bo jak jechalem do miasta kolo 17 to wracalem o 21. :c
Everplatsik ... Ale c bedzie, jak on nie jest z mafii ? Jezeli jest, i nie bedzie glosowal, mamy jeden glos do przodu, mimo, zemieszkancy-mafia bedzie 5-5 (glosow 5-4) ale lepiej nie ryzykowac ...
#1275 |
|
![]()
Musimy głosować jednogłośnie (ale mi wyszło, iksde). Inaczej nikogo nie wyeliminujemy. Zagłosujmy na Everlastinga. Jeśli ktoś się nie zgadza, proszę napisać posta. Jak co najmniej 3 osoby zaprotestują to pomyślimy nad kimś "pewniejszym". W poście napiszcie na kogo wolelibyście zagłosować.
sorry, że piszę jak jakiś dyktator, ale inaczej tej sprawy nie załatwimy Ostatnio edytowane przez redmoon : 07.08.2013 - 15:10 |
![]() |
![]() |
#1276 |
|
![]()
lubie, zawsze mozemy spudlowac. ale ja osobiscie predzej podejrzewam tego calego everlastinga, niz np. restless. chociaz to sa moje subiektywne odczucia i nie zdziwie sie, jesli okaze sie ze nie mam jednak racji. tak jak powiedzialam, juz nie wiem sama na kogo glosowac, sugeruje sie waszymi opiniami.
|
![]() |
![]() |
#1277 |
Naczelny Grafik
|
![]()
Ja mysle, ze to nie jest strzal w dziesiatke, ale mozna zawsze sprobowac ...
(to jest tak ciezkie, jak dowiedzenie sie kto jest "A" w Slodkich Klamstewkach po pierwszym sezonie... ach te poruwnanie)
#1278 |
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac Zarejestrowany: 24.06.2009
|
![]()
Lubie, w takim razie nie możesz wytaczać takich argumentów, bo to się staje bezsensowne. rozwinę swoją myśl co do braku głosowania - głosować można równie dobrze wcześniej, nikt nie mówił, że musi być równo o 20. moim zdaniem obaj nie głosowaliście KILKA RAZY dlatego, by nikt nie przedstawiał przeciw Wam argumentów, którymi teraz się posługujesz - "nie głosowałem, więc mniejsze szanse, że padną na mnie oskarżenia". nie podoba mi się to i zagłosuję dzisiaj na któregoś z Was.
![]() |
#1279 |
Naczelny Grafik
|
![]()
Co do glosowania wczesniej, chcialem ... ale zapominalem, i nie glosowalem 2 razy, a everplastik wiecej. :c
Ja dzisiaj glosuje na niego, tak jak to powiedzial Nos ... Kto sie nie zgadza, to wazne.
#1280 |
|
![]()
@motyka - to już twój interes. Co najmniej 5 osób musi zagłosować jednakowo, żeby kogokolwiek wyeliminować. Kilka głosów możemy stracić, więc róbta co chceta.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|