![]() |
#1282 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Ja gram czasami kilkoma rodzinami w jednym mieście i nie podoba mi się, że pod moją jakby nieobecność w ich domu, któremuś z moich simów zaczerwienią się oczy, skóra zblednie, zmieni mu się uzębienie, a na szyi pojawi się koślawy tatuaż ![]() Do tego wampiry wydają dziwny dźwięk jak się szybko poruszają. Raz jak wampir przyniósł mojej simce dziecko pod opiekę i pojawił się ten dziwny dźwięk, to aż się wystraszyłam ![]() Nie wiem jak innym, ale mi właśnie o to chodzi ![]() nraas story progression jest dobry na to, żeby gra nie generowała nowych wampirów. Żeby odwampirzyć już zawampirzone simy dobry jest nrraas master controller. Najlepiej użyć obu jednocześnie, ale niestety razem zamulają grę, przynajmniej moją.
![]() |
![]() |
#1283 |
Reputacja: 10
|
![]()
owszem, nraas master controller jest dobry, żeby odwampirzać, ale pytanie brzmiało: "Jak mogę wyłączyć wampiry?", tak więc wyłączyć je można dzięki nraas story progression, a odwampirzyć master controllerem. i wszystko jasne
![]()
![]() |
![]() |
#1284 |
|
![]()
Mam pytanie , pewnie teraz mi się dostanie,ale nie chciało mi się czytać całego temat ,
więc czy było już pytanie ,,jak przestać być gwiazdą" bo mnie denerwuje że rozmawiam z jakąś simką i nagle ,,(Nazwa Sima) o twoich poczynaniach szerzą się wieści masz 2 punkty sławy"czy jakoś tak,i najgorsze że nie umiem się znowu stać zwykłym simem ![]()
![]() |
#1285 |
|
![]()
manika, najlepiej jeśli zaopatrzysz się w mod: Nraas Master Controller. Dzięki niemu można usuwać gwiazdki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1286 |
|
![]()
Jaki dźwięk? U mnie dziwne dźwięki wydają tylko duchy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1287 |
|
![]()
Naruto, wampiry mogą się bardzo szybko poruszać i przy tym wydają taki (nie wiem, jak to określić) świst (?), tak jak komiksowy bohater Flash
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1288 |
|
![]()
Aaa, to o to wam chodzi. Dzięki.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1289 |
|
![]()
A nraas story progression sprawia, że kompletnie się nowe wampiry nie pojawiają, czy ogranicza rozprzestrzenianie do rozsądnej liczby?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1290 |
|
![]()
ludzie a co chodzi z tą opcją "znajdź profesje" ?
myślałem, że tak można sie zarejestrować jako miksolog, ale nic po tym sie nie robi ;/ mam już 10 poziom miksologii, a ta opcja "znajdź profesje" jest bezużyteczna czemu ona służy?
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|