![]() |
#1281 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Nos, tu juz nie chodzi o to, ile glosow mozemy stracic. Kto chce zaglosowac na kogos innego, niz Everplastik.?
(boze gdybym mogl, zrobilbym ankiete ...)
![]() |
#1282 |
Reputacja: 10
|
![]()
lubie, no ja glosowalam juz. zaraz wychodze i nie wroce przed 20, wiec jesli zdecydujecie kogo innego macie glos w plecy. tez nie wiem, czy everlasting to rzeczywiscie jest taki pewny wybor, no ale zobaczymy.
|
![]() |
![]() |
#1283 |
Reputacja: 12
|
![]()
dobra... pokusiłam się na analize (sorry, że nie uwzględniłam siebie, ale zapomniałam O.o)
1. Morgana – Diana Diana kubuss MPS Kenny Ladrón 2. Nostradamus – Ladron Apocalypsa kubuss kubuss MPS MPS 3. Charionette – Lubie Nostradamus KennyMcKormic Kenny Everplastik 4. Fallen – Cyntia Diana Cyntia MPS Ladrón 5. motyka – Meona Maqryll MPS MPS MPS MPS 6. Apocalypsa – MPS Diana kubuss Diana Diana 7. Diana – kubuss Don FresH MPS Kenny MPS 8. . Luflee – kubuss Meona Fresk Don Kenny Fallen 9. Lubie – Maqryll Maqryll Ladrón MPS autogłos 10. Restless – kędziorek kubuss Ladrón MPS MPS 11. . Everlasting. – MPS autogłos kubuss autogłos autogłos no i teraz już nie do konca jestem pewna, czy everplastik jest w mafii, głosował 2 razy i niewiele o nim wiemy. Za to np. Fallen w 3 głosowaniu głosowała na Cytnie, która w ogóle się nie udizelała. Nostradamus idzie jakimś takim utartym szlakiem tak jakby.... moze nie chce się wyróżniać? Morgany już raczej nie podejrzewam, za posta wyżej. motyka uparcie chciał wyeliminować MPS co jest trochę dziwne, ale może z drugiej strony był przekonany, że mps jest w mafii. Apocalypsa.... Może jest pradawnym, dlatego uparcie głosuje na Dianę? Diana z kolei głosuje na tych, którzy nie sa w mafii.... Hmm....Lubie i restless... Nie wiem co o nich sądzić. Tak samo luflee a co wy sądzicie?
![]() |
#1284 |
|
![]()
@roia - no nie wiem, nie chcę stracić głosu Morgany. Nie mogłabyś zagłosować na Everplastika ? To przecież tylko gra (a ewentualna wygrana to tylko miły dodatek).
PS : większość głosowała na niewinnych |
![]() |
![]() |
#1285 |
|
![]()
a czy ja mówię, że nie mogłabym?? ja tylko przedstawiłam głębszą analizę głosowań
![]() |
#1286 |
|
![]()
Tak, wiem. Nie możemy być niczego pewni. Pewnie nie czytałaś wyedytowanej edycji mojego poprzedniego posta, więc napiszę : "większość głosowała na niewinnych". Przecież inaczej w głosowaniach nie ginęliby niewinni.
|
![]() |
![]() |
#1287 |
|
![]()
większosc ot nie wszyscy. W końcu jest aż 5 mafiosów
![]() |
#1288 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Bozeto jest tak pogmatwane... Jak by ktos nie mogl teraz przyjsc i powiedziec, jestem w mafii, ja zabijalem. TYLE BY TO ULATWILO...
#1289 |
|
![]()
Uhm. Sprawę głosowania pozostawiam tobie. Napisz, co zdecydowałaś.
@lubie - trochę żle przeczytałem i na początku pomyślałem, że przyznałeś sie do zabijania O_o Ostatnio edytowane przez redmoon : 07.08.2013 - 15:55 |
![]() |
![]() |
#1290 |
|
![]()
no... skoro morgana zagłosowała na plastika... to już trochę nie ma sensu głosowac na kogoś innego, bo... przegramy
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|