|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
U mnie miśki są bardzo często, szopy też, skunksy sporadycznie, ale Mikołaja nie było nigdy. Raz zrobiłam imprezkę i przyszedł Drew Carrey, ale kiedy najechałam na niego myszką to pojawiło się "Ta słynna Ewa". potem zciągnęłam z internetu taką głowę jego do kopania, zaczęłam ją kopać i pojawił się Drew, ale znów pisało, że to "Ta słynna Ewa" :lol: Dziwne te Simsy... Ale miśki lubię, bo są słodkie, tylko szkoda, że zawsze z kubła wyciągają buta. Raz tylko było ciacho. Biedny Niedźwiadek Niejadek! :lol:
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja miaqłąm dwa razy Mikołaja i za każdym razem dostawałam szchownice...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
jak chce się mikołaja mieć, to tylko kominek rozpalić, i położyć obok niego ciastka
![]() A choinki wcale nie potrzeba ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
no to dla mnie szok! nie wiedzialam ze moze przyjsc mikolaj! musze to wyprobowac. fajnie ze nie tzrea choinki, chociaz bez niej to jakos mniej swiateczie...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Kominka nie trzeba rozpalać
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A ten mikus jest w okreslonym dodatku? bo ja mama wgrane randke,wakacje,zwierzaki, i gwiazde, no i oczywiscie podstawke.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ale ciastka być muszą (A co do kominka, to wole go zapalić)
![]() Przyniósł mi Akwarium! Fajnie bo nie musisz płacić (Tylko te 10$ za ciastka ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Dżin też jest dobry. Raz dał mi Zestaw Duży Kolejarz. za 905 $
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Co do dżina to nie wiem bo nie mam Światowego Życia. Ale mikołaj to najfajniejszy jest!
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|