Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.09.2007, 09:17   #121
sympathique.
Guest

Domyślnie Odp: Wredna, besztająca baba:/:/

Miała podobnie.. Zadecka weszła i hop, siup.. zaczęła walić torebką w głowę moich simów ..... :o W domu....
Ale he he wwaliłam ją do pustego pokoju skasowałam drzwi nie umarła ale nie chodzi za Simami tylko druty dzierga w tym pokoiku xD
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 13.09.2007, 17:27   #122
Master ciaster
Guest

ThumbsUp Odp: Wredna, besztająca baba:/:/

Cytat:
Napisał strawberry_condom
IMO, w jedynce się bardziej czepiała ;d W dwójce mi w zasadzie nie przeszkadza ;]
A ja mam stara kochana jedynke i przeszkadzala mi tylko raz :tu: potem sie kapnalem i zadko jezdze do centrum, chyba zeby cos kupic (wyjatek:moj kochany sim Mateusz Kwiat z Renata Miastowa)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.09.2007, 20:08   #123
Janvier
Guest

A ja ją rzadko spotykam na parcelach ,a nawet jak jest nigdy mnie nie beszta
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.10.2007, 09:09   #124
Poziomka
Guest

Tak ja też ją widziałam jak grałam u koleżanki ta baba jest wszędzie i dlatego mnie denerwuje....!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.10.2007, 10:39   #125
Deeta
Guest

A ja tylko raz kiedyś Zadecką spotkałam...stała se babina z torebką i dziergała.Nic o niej nie wiedziałam i jakoś tak specjalnie mnie nie interesowała,bo mój sim był na randce.Ale mnie wkurzyła...baba ma odwagę.Na parceli publicznej sobie dziergać(swoją drogą nie wiem dla kogo...)i besztać jak chcemy się przywitać.Ale z drugiej strony,ta babcia nie jest taka zaś niepotrzebna w Nż.Przynajmniej jest z kogo się wyśmiewać(ja swoją drogą troche sie z niej naśmiewam)xD
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.10.2007, 12:55   #126
Janvier
Guest

Pisałam że ona mnie nie wnerwia ? Teraz to się zmieniła , moja simka pływała w basenie na parceli publicznej gdy z niego wyszła podchodzi zadecka i beszta że moja simka ma na sobie strój kompielowy :con: i tak nie dawała spokoju.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.10.2007, 13:44   #127
Justice96
Guest

Z waszych opisów wynika,że Zadecka to upiorny babsztyl.No wiecie,żeby besztać za kostium kąpielowy?!A w czym simowie mają pływać,ja się pytam?!W ubraniu?Nie no,teraz to przestałam ją lubić xD A może my też ją besztajmy jak się da?Niech babsztyl wie,że nie tylko ona może nas besztać xD
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.10.2007, 12:25   #128
Janvier
Guest

Cytat:
Napisał Justice96
Z waszych opisów wynika,że Zadecka to upiorny babsztyl.No wiecie,żeby besztać za kostium kąpielowy?!A w czym simowie mają pływać,ja się pytam?!W ubraniu?Nie no,teraz to przestałam ją lubić xD A może my też ją besztajmy jak się da?Niech babsztyl wie,że nie tylko ona może nas besztać xD

Masz racje xD.Przyznam też że chciałam się z nią "zaprzyjaźnić".Tylko jak moja simka chciała z nią porozmawiać wali ją torebką po głowie xP.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.10.2007, 06:10   #129
MiNuTkA15
Guest

Mad Odp: Wredna, besztająca baba:/:/

Heh, noto widze że milusia ta babunia Chociarz nie powiem bo mnie już też zbeształa i to nie raz Najlepiej pamiętam jeden przypadek, kiedy moja simka pojechała na randke z Gordonem Upadło( ma z nim dziecko ale nie mieszkają razem tylko osobno) i nigdzie Zadeckiej nie było dosłownie nigdzie na tej parceli, jakby wogole nie przyjechała. Po kolacji moja simka Laura pocałowała Gordona, aż tu nagle przylazła Zadecka, stłukła ich torebką, coś tam wymamrotała i oczywiście se poszła. Przez nia nie udała mi sie randka marzeń , na wskaźniku prawie była już na randce marzeń, ale przez nią mi spadło na świetną xP :con: . Ta baba ma jakiś niewiem, wyszukiwacz całujących simów nie umiem tego inaczej nazwać. Ja to bym na nią uważała jeśli chcecie zrobić randke marzeń.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.10.2007, 16:48   #130
ishtar
Guest

Hej, jestem tu nowa, ale mniejsza z tym xDD Raz zbeształa moją simkę, że ma na sobie wyzywające ubranie. No co? Przecież nie ubiorę mojej simki w ubranie zadeckiej xD Bleeeh. Próbowałam pogadać z tą babcią, a ta wali torebką. A jak nie beszta to na drutach tenteguje xD nienawidzę jej...
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania