![]() |
#121 |
Guest
|
![]()
Miała podobnie.. Zadecka weszła i hop, siup.. zaczęła walić torebką w głowę moich simów ..... :o W domu....
Ale he he wwaliłam ją do pustego pokoju skasowałam drzwi nie umarła ale nie chodzi za Simami tylko druty dzierga w tym pokoiku xD |
![]() |
|
![]() |
#122 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#123 |
Guest
|
![]()
A ja ją rzadko spotykam na parcelach ,a nawet jak jest nigdy mnie nie beszta
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Guest
|
![]()
Tak ja też ją widziałam jak grałam u koleżanki ta baba jest wszędzie i dlatego mnie denerwuje....!!!
|
![]() |
![]() |
#125 |
Guest
|
![]()
A ja tylko raz kiedyś Zadecką spotkałam...stała se babina z torebką i dziergała.Nic o niej nie wiedziałam i jakoś tak specjalnie mnie nie interesowała,bo mój sim był na randce.Ale mnie wkurzyła...baba ma odwagę.Na parceli publicznej sobie dziergać(swoją drogą nie wiem dla kogo...)i besztać jak chcemy się przywitać.Ale z drugiej strony,ta babcia nie jest taka zaś niepotrzebna w Nż.Przynajmniej jest z kogo się wyśmiewać(ja swoją drogą troche sie z niej naśmiewam)xD
|
![]() |
![]() |
#126 |
Guest
|
![]()
Pisałam że ona mnie nie wnerwia ? Teraz to się zmieniła , moja simka pływała w basenie na parceli publicznej gdy z niego wyszła podchodzi zadecka i beszta że moja simka ma na sobie strój kompielowy :con: i tak nie dawała spokoju.
|
![]() |
![]() |
#127 |
Guest
|
![]()
Z waszych opisów wynika,że Zadecka to upiorny babsztyl.No wiecie,żeby besztać za kostium kąpielowy?!A w czym simowie mają pływać,ja się pytam?!W ubraniu?Nie no,teraz to przestałam ją lubić xD A może my też ją besztajmy jak się da?Niech babsztyl wie,że nie tylko ona może nas besztać xD
|
![]() |
![]() |
#128 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Masz racje xD.Przyznam też że chciałam się z nią "zaprzyjaźnić".Tylko jak moja simka chciała z nią porozmawiać wali ją torebką po głowie xP. |
|
![]() |
![]() |
#129 |
Guest
|
![]()
Heh, noto widze że milusia ta babunia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Guest
|
![]()
Hej, jestem tu nowa, ale mniejsza z tym xDD Raz zbeształa moją simkę, że ma na sobie wyzywające ubranie. No co? Przecież nie ubiorę mojej simki w ubranie zadeckiej xD Bleeeh. Próbowałam pogadać z tą babcią, a ta wali torebką. A jak nie beszta to na drutach tenteguje xD nienawidzę jej...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|