![]() |
#122 |
Guest
|
![]()
hehe ze tez wam sie chce wglebiac w takie rzeczy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Guest
|
![]()
to nie prawda ze Belli juz niie ma. Kiedys bylam na parceli publicznej i ona tam byla!!!na serio, jesli znajde to dam nawet jej fotki!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#124 |
Guest
|
![]()
acha zapomnialam dodac ze miala na sobie czerwona sukienke (ktorej nie ma w robieniu simsow!!)
|
![]() |
![]() |
#125 |
Admin Emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
jest tam ta sukienka.
![]() |
#126 |
Reputacja: 20
|
![]()
To nie jest sukienka, tylko połączenie takiej bluzki ze spódnicą. Wtedy wychodzi ta 'sukienka'.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Reputacja: 13
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Guest
|
![]()
Hmm... Ciekawa ta teoria o zniknięciu Belli Ćwir, ale ja myślę, że nie można ją bez żadnych sztuczek przywrócić do Miłowa, bo tak to sobie Maxisowcy obmyślili :shifty:
|
![]() |
![]() |
#129 |
Guest
|
![]()
A mnie nie wychodziło spotkanie z BELLĄ więc użyłam kodu Boolprop testingcheatsenabled true,przytrzymłam Shift i kliknełam na skrzynkę pocztąwą i wtedy opcję Make cnou all czy coś takiego wtedy zadzwoniłam do niej zaprzyjaźniłam się poprosiłam ją by się przeprowadziła do mojej simki.Wtedy przeniosłam je wraz z domem do miłowa.Sprawiłam,że Mortimer ożenił się z Bellą i żyli długo i szczęśliwie
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Guest
|
![]()
Myślę, że historia Belli jest oczywista. Porwano ją u Dona, straciła pamięć, włóczy się po Dziwnowie. Simsy nie są grą przygodową, więc wątpię żeby komuś bez kodów i sztuczek udało się przywrócić porwaną Bellę do Miłowa. Producenci zrobili to tak by to była niewiadomo jaka tajemnica i żebyśmy się nad tym teraz zastanawiali (co właśnie robimy).
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|