![]() |
#121 | ||
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
podłączam się do pogrubionego ;dd |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Reputacja: 11
|
![]()
Moje przyzwyczajenia:
- jeśli mam dwóch simów w jednym domu, to jeden chodzi do pracy, a drugi to taki leń ![]() - jeśli para planuje dziecko, jadę do sklepu i kupuję ubrania dla każdej płci i wieku (nie wiadomo co się urodzi). - gram w miarę małych domkach (kiedyś się pogubiłam w tej willi w Miłowie i Ćwirowie głodowali) - dzieci nie uczą się poniżej czwórki - domy urządzam głównie maksisem |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Guest
|
![]()
-Prawie zawsze jako aspirację wybieram naukę.
-Maksymalnie oszczędzam żywność- zawsze jak zostają resztki z posiłku, simy chowają je do lodówki, po czym jedzą, gdy zrobią się głodne. -Moi simowie mają przeważnie sporo dzieci, zarówno własnych, jak i adoptowanych. -Na zakupy idą przeważnie całą rodzinę, najczęściej w sobotę. -Jeśli mam parę [z dziećmi]- pracują oboje. Staram się jedynie, by godziny ich pracy się nie zazębiały. -Nie zatrudniam nianiek! Nienawidzę ich! -Moi simowie prawie nigdy nie mają zwierząt, a jak już ograniczam się do czegoś, co można trzymać w klatce [np. kakadu]. To taki uraz po tym, jak jakaś bezpańska bestia, przerobiła na trociny nowo nabytą sofę moich simów [która do tanich bynajmniej nie należała]. -Jeśli gram studentem, ów koniecznie musi WSZYSTKIEGO w czasie studiów spróbować od gry w kręgle, na wstąpieniu do tajnego stowarzyszenia i założeniu własnego bractwa, kończąc. Oczywiście, każde z tych wydarzeń skrupulatnie fotografuję. -Nałogowo wręcz fotografuję poczynania moich simów. Któryś nauczył się chodzić, pstryk, zdjęcie. Ktoś tam, z kimś się całował... pstryk i kolejne ![]() -Wszędzie, gdzie się da, wciskam ozdobne książki oraz świeczki. Świeczki, zawsze bardzo licznie, w łazience oraz sypialni. Książki we wszystkich pomieszczeniach. Zawsze parę kładę pod łóżkami, ewentualnie w ich bezpośredniej okolicy. -Każda para musi mieć przynajmniej jedno 'kosmiczne dziecko'. -Moje simy mają zawsze mniej lub bardziej dziwne imiona, w każdym razie, nigdy nie polskie... |
![]() |
![]() |
#124 |
Guest
|
![]()
Moje simy zawsze w dni wolne od pracy wstają o 10:00 jedzą naleśniki pójdą na spacer do ogrodu (jest na prawdę wielki) Zjedzą obiad,pojadą na zakupy,później jak już idzie szofer o 22:00 najczęściej w jesień idą do ogrodu kąpać się w jacuzzi(całują się itp.) później idą do pokoju relaksu(łóżko z sercem,czerwone podłogi,ściany,świeczki,kwiaty bez lamp) robią małe bara-bara i się kładą spać
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Guest
|
![]()
Moje przyzwyczajenia
- prawie zawsze wybieram aspiracją pragnienie stworzenia rodziny - tworzę lokatorów, a potem swatanie, ślub, dzieci, zdrady i.t.p. ;d - mąż do pracy, kobieta w domu uczy się gotować - próbuję zapełnić wszystkie umiejętności - maxmotives ^^ - zawsze jeden członek rodziny jedzie na zakupy i kupuje wszystkie ubrania dla wszystkich grup wiekowych - jak dzieci dorosną przerzucam się na nie itd. ;] |
![]() |
![]() |
#126 |
Guest
|
![]()
To teraz kolej na mnie:
- zawsze daję aspirację "Pragnienie stworzenia rodziny" - często, ale nie zawsze stwarzam współlokatorów przeciwnej płci, potem są parą i mają dzeci - jadą razem na zakpupy, kupić ubrania dla różnych grup wiekowych, w między czasie małe bara-bara ![]() - mąż zawsze znajduje pracę, żona czasami też - dzieci są ułożone, grzeczne i są prymusami (zupełne przeciwieństwo mnie ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Guest
|
![]()
Hmmm nigdy nie płacę rachunków podczas studiów,będąc w akademiku (a w imię czego?reszta studentów nie płaci i mieszkają za free -_____- )
Zawsze na studiach wybieram simom aspirację nauki,potem zmieniam na stworzenie rodziny Jak się umawiam z simami na randki u mnie w domu,to nigdy do domu ich nie wpuszczam,tylko szybki szpil przed domem i koniec ^^ Nie robię simów w okularach.I bardzo rzadko murzynów. Zawsze mam w domu napaćkaną dodatkami i ozdóbkami kuchnię,i kącik do czytania (fotel + regał z książkami) Nigdy nie jadę na Przedmieście,kiedy dzwoni sim miastowy i mnie tam zaprasza Dzieci od razu uczę chodzenia,mówienia i korzystania z nocnika.Tak najlepiej to w jeden dzień-dwa wszystko Wszyscy moi nastolatkowie idą na studia w ostatni dzień bycia nastolatkiem Bardzo rzadko mam małe psy.Najczęściej koty,bądź duże psy mieszkające w budzie przed domem i nie mające do niego wstępu ^^ Żadne z moich małżeństw nie było na miesiącu miodowym,czy jak to tam nazwiecie |
![]() |
![]() |
#128 |
Reputacja: 10
|
![]()
-Uczę dzieci korzystać z nocnika przesuwając boolpropem wskaźnik pęcherza
-Nigdy nie gram w Weronie -Zawsze uczę kobiety gotowania, a mężczyzn techniki -Buduję obok domów kaplice, żeby simowie mieli gdzie wziąć ślub -Kupuję simom tylko ściągnięte samochody |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Guest
|
![]()
no to tak:
-simy przynajmniej 2 razy dziennie muszą się z kimś gorąco całować -jak mi się kończy jedzenie w lodówce, to kupuję nową -jak jest małżeństwo, to zawsze po pewnym czasie żona zdradza męża, gdy on jest w pracy, ale on się o tym ma dowiedzieć i są skłóceni -jak już dzieci dorosną i się wyprowadzą, a rodzice się starzeją, to adoptują dwójkę dzieci -staram się, by simowie emeryci nadal wyglądali młodo (dodatki z neta) -niemal każda randka kończy się bara bara w aucie ![]() -jak simowie mają mało kasy, to im ją daję kodem -jak jakieś dziecko staje się nastolatkiem i jest brzydkie, to przerabiam je na emo ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Reputacja: 10
|
![]()
- mąż do pracy, kobieta w domu gotuje
- oczywiście maxmotives i motherlode - na początku przeważnie tworzę lokatorów - prawie zawsze wybieram aspirację pragnienie stworzenia rodziny - zwykle jeden członek rodziny jedzie na zakupy i kupuje wszystkie ubrania dla wszystkich grup wiekowych,czasami towarzyszą mu inne osoby,ale jeden kupuje - po dłuższej grze dzieci są starsze od rodziców ^^ - nie używam dodatków z internetu |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|