|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam kilka pytañ bo jestem nie w temacie co do ¶w. Miko³aja:
Czy koniecznie musi byæ zima? Bo mam cudn± letni± miejscowo¶æ i nie chce by tam ¶nieg by³... Co tak w³a¶ciwie trzeba zrobiæ by ten debil przylaz³? Trzeba co¶ na niego klikaæ i jak w³a¶ciwie zachowuje sie Miko³aj? No to tyle pliss wyt³umaczcie mi jak to ma byc bo szuka³am w wyszukiwarce ale nic nie znalaz³am ![]() Z góry dziêki :* |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Musisz mieæ specjalny dodatek chyba
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mam dodatek ¶wi±teczny
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Potrzebny: Mini Pack: :Na ¦wiêta. Lub dodatek: Zestaw ¦wi±teczny
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Upiecz specjalne ciasteczka które s± w tym dodatku,zostaw je na noc a Miko³aj przyjdzie i da ci prezenty.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mam akcesoria na ¶wiêta zainstalowane juz dawno ale po prostu potrzebujê info jak siê robi ¶wiêta
Edit Nessy: Dziêki Deeta :* Raz je piek³am ale z¿ar³am sama ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Kup CPR,ustaw na zimê,daj ¶wi±teczne dekoracje,upiecz ciasteczka,z³ów rybkê i bêd± ¶wiêta jak ze snów
![]() (Do pytania jak siê robi ¶wiêta w simsach) |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A po co 4poryRoku:/??????? Ja mia³em zestaw ¶wi±teczny po wyj¶ciu nocnego ¿ycia i przyszed³ Sw Miko³aj.
1.Kliknij na lodówce Podaj deser.../ Ciasteczka ¦wiêtego Miko³aja(potrzebne 2-3 pkt gotowania) 2. Musisz miec choinkê. 3. Czekaj na Mikiego (nie musi przyj¶æ za pierwszym razem) Funkcje ¦w.Miko³aja -jest to niezale¿ny NPC -Po kontakcie z nim staje siê naszym najlepszym przyjacielem, ale nie ma go na pasku kontaktów. -Zostawia pod choink± jaki¶ prezent(u mnie zawsze misia) |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No i co do pytania, czy musisz mieæ w otoczeniu ustawion± zimê - nie musisz, Mikolaj mo¿e przyj¶æ o ka¿dej porze roku je¶li oczywi¶cie bêd± ciasteczka i choinka
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nie ten dzia³ - przenoszê do "Mini packi".
http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=38056 - poradnik |
![]() |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 2 (0 u¿ytkownik(ów) i 2 go¶ci) | |
|
|