![]() |
#121 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie tez nie na każdej parceli pojawia się ta opcja "Rozpocznij zawody". Czasami jeden sim z jednego domu może sobie pograć, a czasami wszyscy. Zawody trwają od 4 do 6 godzin, a otrzymuje się i tak niewielkie pieniądze. Może wynikiem braku tej opcji sa wadliwe dodatki, Insimenator lub boolpropy.
|
![]() |
#122 |
Reputacja: 12
|
![]()
No właśnie! Ja też biorę udział a te zawody nigdy się nie kończą... To jest bez sensu. Nie zdarzyło mi się jeszcze, by simowi pokazało się cokolwiek, co by świadczyło o tym, że rzeczywiście brał udział w tych zawodach a nie, że zwykłe granie tylko pod inną nazwą ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
|
![]()
Jak wygrasz zawody, dostajesz honorarium 500$ i dobre wspomnienie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
|
![]()
Hah. Oczywiście pewnie po czasie odkrywam różne rzeczy, ale skoro kupiłam ten dodatek w lipcu a potem oż, to nie zdążyłam jeszcze zobaczy paru nowości w tym dodatku.
To w tym dodatku jest tak, że jak sim ma na maxa hobby muzyka, to jak występuje (np. gra na pianinie), to sa oklaski i spot light? |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
|
![]()
W każdym hobby na maxa sim, gdy wykonuje czynność związaną z hobby, np. gotuje tez jest świetlista poświata.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
|
![]()
Ale z tą poświatą, czyli wpadaniem w trans to ja wiem ;]
Bo jest ta srebrna poświata, ale także takie światło, które pada tylko na sima. Sim przed graniem zmienia ubranie na wizytowe i przed i po występie słychać oklaski ^^ To w tym dodatku doszło, tak? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Tak Monialka, to doszło w CW... Rzeczywiście fajna animacja
![]() Trzeba mieć na maksa miłość do muzyki rozwiniętą i wtedy się pojawi - to info dla Heleny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Guest
|
![]()
Zamierzam zakupić Czas wolny i mam parę pytań otóż :
1. Czy w Czasie wolnym można grać w jakiś sport? (tj.koszykówka etc.xD) 2. Czy w Czasie wolnym są jakieś new fryzury i meble? 3. Czy w ogóle warto zakupić CW? xDDD |
![]() |
![]() |
#129 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
1. Tak można grać w kosza i piłke nożną, a także rzucać piłką do futbolu amerykańskiego.
2. Tak całkiem sporo fajnych ciuchów, fryzur trochę mniej. 3. To zależy, ja bym wolała jednak CPR lub OŻ. Czas wolny nie wiele wnosi do rozgrywki wg mnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Guest
|
![]()
Dzięki;***
Postanowiłam ,że najpierw zakupie Osiedlowe Życie , a po mikołajkach CW ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |