![]() |
#121 |
Reputacja: 17
|
![]()
Tak Anique u Pań Kaliente zawsze jest włamanie. Przynajmniej ja ile razy nie zaczynałem nimi grać to był włamywacz bodajże Gordon Król, który był z kolei przyjacielem Damiana Biedaka.
|
![]() |
#122 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Z reguły nie używam, gdyż zapominam
![]() Jeśli jednak zdarzy się wypadek (pożar, włamanie) wtedy kupuję Mądry Polak po szkodzie :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Guest
|
![]()
Ja często zapominam kupować, ale u mnie włamania są raz na wieki, a pożar nie z winy moich simów (kiedyś przyszedł przedstawiciel Klubu Ogrodników i wywołał mi pożar, a nie miałam alarmu i on wyszedł w środku pożaru z domu, a jak był to tylko panikował, biedna simka
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Guest
|
![]()
ja zamontowalem czujnik w sypialni a zadzwonil jak pozar w kuchni byl :p a anty wlamaniowy tylko przy rzwiach wejsciowych
|
![]() |
![]() |
#125 |
Guest
|
![]()
Ja czujnik dymu ustawiam w kuchni i na dworcu, a antywłamaniowy to w pokoju dzieci i w każdym przedpokoju
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Reputacja: 10
|
![]()
czujniki dymu - wszędzie tam gdzie stoi grill lub kuchenka
alarm antywłamaniowy - przeważnie przy drzwiach wejściowych i tam gdzie ogólnie są jakieś drzwi na zewnątrz domu, z tego względu że raz miałam niespodzianke gdy włamywacz wszedł drzwiami prowadzącymi do ogrodu ![]()
![]() |
![]() |
#127 |
|
![]()
Ah.. te niezapomniane chwile z włamywaczem u sióstr Kaliente
![]() ![]() Ja oczywiście kupuje.. ale raczej tylko alarm antywłamaniowy bo najczęściej jem (a raczej moje simy jedzą) jedzenie typu płatki, chipsy, pizza. xD Ostatnio edytowane przez GaGasz : 03.06.2010 - 22:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja nie daje alarmu bo na noc kasuje drzwi xd raz zapomniałam ich dac z powrotem i bylo male ups
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#129 |
|
![]()
Ja zawsze daje alarm i Wykrywacz dymu . Już mam nauczkę żeby dawać te rzeczy ponieważ raz jak, miałam małżeństwo to mi sie babka spaliła a nie miałam wykrywacza dymu i po tym wydarzeniu teraz zawsze o tym pamiętam.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Guest
|
![]()
Ja zawsze daję, nawet jakby mieli przymierac głodem, ot co!
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|