![]() |
#122 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#123 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#124 |
Guest
|
![]()
Próbowałam dziś zrobić Simkę, ale wyszła po prostu brzydka :\
Na razie nie mam weny na simy =( Wszystkie są <ble> |
![]() |
#125 |
Guest
|
![]()
Hurra! Nareszcie miałam atak weny twórczej^^
Nowa Simka, bardzo mi się podoba. Uważam, że wyjątkowo mi się udała :] Bez zbędnych opisów: Cry ![]() poprawiony screen by Channel. Ostatnio edytowane przez Ellie : 14.10.2008 - 18:40 |
![]() |
#126 |
Guest
|
![]()
Masz laptopa, czy peceta? Słyszałam, że jak się gra na laptopie, to wychodzą węższe twarze. Właśnie simka jest ładna, tylko ma bardzo pociągłą buzię. Tak trochę trudno ocenic przez to zniekształcenie.
|
![]() |
#127 |
Guest
|
![]()
Nie, właśnie mam peceta.
Kurde, wiem, że twarz jest zniekształcona, ale nie wiem co z tym zrobić :/ Robię screena, wklejam do Paint Shop Pro X i jest zwężona twarz =( |
![]() |
#128 |
Guest
|
![]()
Skąd masz ciuch tej ostatniej??
A simki ładne ;D |
![]() |
#129 |
Guest
|
![]()
O gustach się nie dyskutuje - mi osobiście się taki typ urody nie podoba - ale simka jest ładnie wykonana (zdecydowanie lepiej niż poprzednie) i zaczyna wyglądac jak żywa. Rysy twarzy przez to rozpikselowanie są niezbyt wyraźne ale twraz wydaje mi się za wąska. Pogłębia to wrażenie jeszcze niezbyt dobra fryzura. Ale oczka są bardzo ładne
![]() |
![]() |
#130 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Jakby dać jej większego tapira na głowie, to by wyglądała jak Pani Bundy z "Świata wg Bundych"
![]() Ale to fajnie ![]() Przynajmniej masz różne simy w grze... ja zawsze te same... |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|