Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.12.2008, 18:57   #121
Ellie
Guest

Domyślnie Odp: Simy by Louise

Yoko jest śliczna, ładnie oddałaś jej Azjatycką urodę, no i moja ulubiona fryzurka : )
Megan jest inna, taka ognista, i też mi się podoba. Ma genialne włosy (peggy?). Ma niby za duży nos, ale jakos mi nie przeszkadza. Pasuje do niej.

Wydaje mi się, że trudniej jest robić Simy o takiej eh... "typowej" urodzie, jak np. Azjatki (musi mieć skośne oczy, zeby zachować typ urody, bo inaczej nie wyjdzie), a tobie wyszły super.

Szkoda, że taka długasna przerwa !

10/10

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.12.2008, 19:17   #122
Oblivion

Reputacja: 10

Piękne robisz modelki.
W ogóle u was pełno artystów, którym nawet za koniuszek palca nie siegam.
Przejdzmy do oceny:
Megan - mogłabym wiedzieć skąd te piękne włosy? Pasują do niej idealnie
i nadają jej takiego..mmm ''charakterku'', strój to przeszedł wszystkie granice, taki zielony,piękny Proszę o adres.
Świetne rysy twarzy, ale nos po dogłębnym przyjrzeniu wydaje mi się za duży, ale to tylko moje odczucie.
Oczywiście 11. Proszę o link, o!

Ostatnio edytowane przez Oblivion : 17.12.2008 - 19:19
Oblivion jest offline  
stare 17.12.2008, 20:24   #123
cerastes

Megan ma rzeczywiście nie do końca dobrze wyprofilowany nos , ale poza tym anatomia jej twarzy jest bez zarzutu .
Przepiękne oczy i usta - takie typowe dla ciemnoskórej urody . Włosy i makijaż bardzo ładnie dobrane . Zielony kolor sukni jest bardzo trafnym wyborem .
Prezentacja jest ładna i ambitna .
cerastes jest offline  
stare 17.12.2008, 21:14   #124
justinea4

Jest fantastyczna. Wygląda bardzo realne i to jest najważniejsze. Dałabym tylko trochę inną szminkę do ust Moja ocena to oczywiście 10/10
stare 19.12.2008, 18:16   #125
Louise
Guest

Dziękuję wszystkim. Fryzurka Megan jest z peggysims. A ubranko jest tutaj.
Rzeczywiście Azjatki jest zrobić trochę trudniej, nawet w warsztacie nie ma wszystkich potrzebnych opcji/funkcji. Na szczęście niektóre rzeczy można "poprawić" makijażem, jak na przykład oczy ;)

Madame Crazy - ja o sobie myślę zupełnie to samo. Mimo, że widzę postęp, który zrobiłam to i tak wydaje mi się, że od niektórych twórców dzielą mnie lata świetlne ^^' Ale powinnaś trochę bardziej uwierzyć w siebie. Przy najbliższej okazji wejdę do twojego działu ;)

W kwestii nosa muszę się z wami zgodzić, nigdy nie potrafiłam go zrobić u ciemnoskórych simek.

Simkę chętnie bym udostępniła, ale nie mam pojęcia, czy skiny od jirka (wzięłam go od jednej z jego płatnych simek) można załączać. Czy może ktoś się orientuje, czy mogę spakować tę karnację razem z simem?

stare 20.12.2008, 21:15   #126
Nyks
Guest

Super simka! Z bliska widać, że ma trochę duży nos i usta, ale jak popatrzeć na całokształt to jest megarealistyczna! Chciałabym móc nią pograć! Oczywiście ocena 10/10
btw. Madame_Crazy - włosy są z Peggy, płatne

stare 21.12.2008, 08:03   #127
reas1
Guest

Dzieło sztuki. Az miło patrzeć na takie piękne simki
10/10

stare 23.12.2008, 11:02   #128
Louise
Guest

Przykro mi strasznie, ale muszę was rozczarować. Niestety nie mogę udostępnić ani Yoko, ani Megan. Po ostatnich perturbacjach z grą została mi tylko Katie i Vanessa (uratowało je tylko to, że przed reinstalacją systemu zgrywałam je na płytę). Co prawda próbowałam odtworzyć Megan, ale skin jest nieredystrybucyjny, więc i tak nie mogę jej udostępnić... Nie wiem, kiedy pojawi się coś nowego, bo od tych problemów z grą już mi się wszystkiego odechciewa :/ Jeszcze raz przepraszam i dziękuję wszystkim za tak wspaniałe oceny ^^

stare 23.12.2008, 12:25   #129
Ellie
Guest

Louise, nie rób nam tego :<

stare 23.12.2008, 12:34   #130
Holly
Guest

Śliczne te simki :> Szkoda, że nie będziemy ich mieć u siebie w grze Yoko i Megan są wspaniałe, tylko wydaje mi sie że do tej ostatniej nie pasuje imię...
Zajrzyj do mnie, link w sygnie :> Ty już będziesz wiedziała, co robię źle.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania