![]() |
#121 |
Guest
|
![]()
Yoko jest śliczna, ładnie oddałaś jej Azjatycką urodę, no i moja ulubiona fryzurka : )
Megan jest inna, taka ognista, i też mi się podoba. Ma genialne włosy (peggy?). Ma niby za duży nos, ale jakos mi nie przeszkadza. Pasuje do niej. Wydaje mi się, że trudniej jest robić Simy o takiej eh... "typowej" urodzie, jak np. Azjatki (musi mieć skośne oczy, zeby zachować typ urody, bo inaczej nie wyjdzie), a tobie wyszły super. Szkoda, że taka długasna przerwa ! 10/10 ![]() |
|
![]() |
#122 |
Reputacja: 10
|
![]()
Piękne robisz modelki.
W ogóle u was pełno artystów, którym nawet za koniuszek palca nie siegam. Przejdzmy do oceny: Megan - mogłabym wiedzieć skąd te piękne włosy? Pasują do niej idealnie i nadają jej takiego..mmm ''charakterku'', strój to przeszedł wszystkie granice, taki zielony,piękny ![]() Świetne rysy twarzy, ale nos po dogłębnym przyjrzeniu wydaje mi się za duży, ale to tylko moje odczucie. Oczywiście 11. Proszę o link, o!
Avatar by zelkam. Ostatnio edytowane przez Oblivion : 17.12.2008 - 19:19 |
![]() |
![]() |
#123 |
|
![]()
Megan ma rzeczywiście nie do końca dobrze wyprofilowany nos , ale poza tym anatomia jej twarzy jest bez zarzutu .
![]() Przepiękne oczy i usta - takie typowe dla ciemnoskórej urody . Włosy i makijaż bardzo ładnie dobrane . Zielony kolor sukni jest bardzo trafnym wyborem . Prezentacja jest ładna i ambitna . ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
|
![]()
Jest fantastyczna. Wygląda bardzo realne i to jest najważniejsze. Dałabym tylko trochę inną szminkę do ust
![]()
#125 |
Guest
|
![]()
Dziękuję wszystkim. Fryzurka Megan jest z peggysims. A ubranko jest tutaj.
Rzeczywiście Azjatki jest zrobić trochę trudniej, nawet w warsztacie nie ma wszystkich potrzebnych opcji/funkcji. Na szczęście niektóre rzeczy można "poprawić" makijażem, jak na przykład oczy ;) Madame Crazy - ja o sobie myślę zupełnie to samo. Mimo, że widzę postęp, który zrobiłam to i tak wydaje mi się, że od niektórych twórców dzielą mnie lata świetlne ^^' Ale powinnaś trochę bardziej uwierzyć w siebie. Przy najbliższej okazji wejdę do twojego działu ;) W kwestii nosa muszę się z wami zgodzić, nigdy nie potrafiłam go zrobić u ciemnoskórych simek. Simkę chętnie bym udostępniła, ale nie mam pojęcia, czy skiny od jirka (wzięłam go od jednej z jego płatnych simek) można załączać. Czy może ktoś się orientuje, czy mogę spakować tę karnację razem z simem? |
![]() |
#126 |
Guest
|
![]()
Super simka! Z bliska widać, że ma trochę duży nos i usta, ale jak popatrzeć na całokształt to jest megarealistyczna! Chciałabym móc nią pograć! Oczywiście ocena 10/10
btw. Madame_Crazy - włosy są z Peggy, płatne ![]() |
![]() |
#127 |
Guest
|
![]()
Dzieło sztuki. Az miło patrzeć na takie piękne simki
![]() 10/10 |
![]() |
#128 |
Guest
|
![]()
Przykro mi strasznie, ale muszę was rozczarować. Niestety nie mogę udostępnić ani Yoko, ani Megan. Po ostatnich perturbacjach z grą została mi tylko Katie i Vanessa (uratowało je tylko to, że przed reinstalacją systemu zgrywałam je na płytę). Co prawda próbowałam odtworzyć Megan, ale skin jest nieredystrybucyjny, więc i tak nie mogę jej udostępnić... Nie wiem, kiedy pojawi się coś nowego, bo od tych problemów z grą już mi się wszystkiego odechciewa :/ Jeszcze raz przepraszam i dziękuję wszystkim za tak wspaniałe oceny ^^
|
![]() |
#129 |
Guest
|
![]()
Louise, nie rób nam tego :<
|
![]() |
#130 |
Guest
|
![]()
Śliczne te simki :> Szkoda, że nie będziemy ich mieć u siebie w grze
![]() Zajrzyj do mnie, link w sygnie :> Ty już będziesz wiedziała, co robię źle. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|