|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Dla mnie trudno powiedziec ts2 bylo bardzo duzo fajnych interakcji dodatkow (studia,zwierzaki itd) i to mnie bardzo cieszylo, postacie byly proste lecz ladne nigdy nie potrzeboalam masy nieoficjalnych skinow tatuazy i duperelstw by simowie byli sliczni, zas w ts3 duzo realniej all wyglada,dziala, jest wiele bledow, mnie w trojce drazni kilka rzeczy: brak regulacji grubosci podbrodka i wysokosci,szerokie glowy co do szczuplego ciala simow,wyglad w kreatorze sima inny troche niz w grze,przedziwnie wygladajace i niezbyt ladnie miny simow w roznych sytuacjach,powalony tryb edycji miasta z przeprowadzkami i rodzinami.Mam nadzieje ze dodatki do ts3 beda ciekawe jak to mialo miejsce w ts2 najbradziej brak mi studiow,zwierzakow,czterech por roku.Czas pokaze
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
No więc
W TS2 są paskudne simy,nie ma wielu suwaków,okolice są bardzo małe,bardzo mało miejsc publicznych,nie ma plecaka telefonu kom,miasto nie żyje,ciuchy(przynajmniej dla facetów)są brzydkie,fryzur jest więcej,woda w stawach jest paskudna,nie ma gotowych umeblowanych domów do sprzedania,panel sima jest jakiś zwalony,szybkość 3 bardzo szybko idzie ![]() W TS3 miasto żyje widać budynki pracy,szybkość 3 idzie wolno,miasto jest dużo większe,jest mniej fruzur,jest narzędzie stylu,więcej suwaków,są samochody,staw jest dużo ładniejszy,jest ogrodnictwo. Dobra więcej nie pamiętam TS3 jest lepsze |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
jak myślę sobie: może pogram w TS2?? to zaraz porównuje z TS3 i jednak paru istotnych szczegółów mi brakuje...np. że nie jest napisane który 'poziom' jest w pracy i ile brakuje do dostania się na szczyt...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
jak nie jest jak jest? w zakladce 'praca' masz wszystko pokazane, albo w 'umiejetnosci', jest zaznaczone ile jeszcze 'kresek' potrzebujesz
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja lubię bardziej The Sims 3. Teraz nie wyobrażam sobie tego ładowania w dwójce. W końcu w ten sposób w krótkim czasie(mam tyle lekcji w szkole, muzycznej, językowej, kółka przedmiotowe), który przypada mi na granie od poniedziałku do piątku więcej zrobię. A weekend to już marzenie...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja myślę że trójka jest trochę niedopracowana. Ale da się przeżyć.
Ale jest troszkę więcej obcji. hmm . może z dodatkami bd lepsza. Oczywiście dwójka z dodatkami też jest bardzo dobra ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Jeśli chodzi o porównanie dwóch oryginałek bez żadnych dodatków to raczej trójka, ale gdyby w dodatkach w dwójce dodano widok na całe miasto, cechy charakteru i niektóre drobnostki to zdecydowanie dwójka.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja jakoś wolałam chyba dwójkę... Była taka... Bardziej do ogarnięcia i postacie były moim zdaniem ładniejsze. No i można było wejść z simem na parcelę publiczną, a tutaj wchodzi do restauracji i znika na jakiś czas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Porównując podstawy, to oczywiście The Sims 3 jest o niebo lepsze. Możliwość chodzenia po całym mieście bez ekranów ładowania jest cudowna.
Natomiast przy wszystkich dodatkach do Sims 2 "trójka" wypada blado. Mam nadzieję, że naszpikują dodatkami "trójkę", by tak szybko mi się nie nudziła. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|