![]() |
#121 |
Guest
|
![]()
no dobra, moj pierwszy komentarz tutaj;p
niezle sceny 'erotyczne' piszesz, to nie powinno byc +18? ![]() ogolnie to podoba mi sie. piszesz lekko i przyjemnie i tak tez sie to czyta. historia milosna niby oklepana, ale potrafisz zaciekawic czytelnika. wiem co mowie, bo przeczytalam tu tylko kilka fs w calosci, wiekszosc odrzucila mnie po pierwszym odcinku. ale fakt faktem, musze jeszcze troche nadrobic, ale to inna sprawa;p zastanawia mnie tylko jedno: jak to sie w koncu stalo, ze mieli wypadek, byli ranni, a potem nagle leza sobie jak gdyby nigdy nic na lozku? >D ale mozliwe, ze cos przegapilam no i jeszcze musze powiedziec, ze marco niezbyt mi sie podoba, za bardzo umiesniony;p ale poza tym to tez czekam na odcinek! (sorka za nieskladny komentarz ale tak juz mam heheh) |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Reputacja: 10
|
![]()
up@:
Więc tak ![]() - co do scen "erotycznych" to właśnie się zastanawiałam, czy nie dać od osiemnastu, ale będzie ich tutaj, stosunkowo nie wiele więc zostawiłam ![]() - co do tego wypadku, to możliwe, że szybko czytałaś i nie zauważyłaś kiedy nastąpił "przeskok" scen, czasami tak pisze chaotycznie, że można tego nie wychwycić ![]() No, a co do samego Marco, to już tylko kwestia gustu ![]() Dzięki za komentarz ![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Guest
|
![]()
nie no ja wiem, to bylo bardziej w formie zartu, aczkolwiek zawsze lepiej napisac, wtedy mozna 'umyc rece' przy ewentualnych sporach;p
mozliwe, ze nie zauwazylam przeskoku ostatnio kiepsko sypiam, moze rano to przeanalizuje >D |
![]() |
![]() |
#125 |
Guest
|
![]()
Wspaniały odcinek...Oby szybko Ci wena wróciła.
|
![]() |
![]() |
#126 |
|
![]()
<podskakuje z radości> Super odciek.! I wiesz co ? Dobrze że się troszkę posprzeczali bo później się pogodzą (mam nadzieję.!) i będą dużo szczęśliwsi.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#127 |
|
![]()
@up: no pogodzą... prędzej czy później
![]() ![]() A co do weny to częściowo wróciła ![]() ![]() na razie jednak nie mogę powiedzieć kiedy będzie odcinek ![]() Dzięki wszystkim za komentarze ![]()
![]() |
![]() |
#128 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Odcinek świetny
![]() Najbardziej rzuciło mi się w oczy "nie karz". Powinno być "nie każ", bo od "kazać" a nie "karać". Współczuję Mei, że dowiedziała się takich rzeczy o byłym narzeczonym... Biedny Marco. Domyślam się, jak musiał się czuć, gdy oberwał. Sophie da się lubić. Potrafi gadać z sensem ![]() Zastanawiam się, czy Chris naprawdę kochał Mei i czy chciał oszukać jej ojca... Dobrze, że wena wraca, bo ja już chcę nowy odcinek ![]() Zdjęcia jak zwykle świetne a Marco wspaniały, choć na kilku zdjęciach wyglądana trochę przepakowanego. ![]()
![]() |
#129 |
|
![]()
Fakt Marco oberwał niesłusznie, ale to tylko wyjdzie mu (chwilowo) na dobre
![]() Co do Sophie, to nie wiem za co wy ją tak lubicie? ![]() Ok, nic nie zdradzę, ale powiem tylko, że ta ruda dzieweczka zrobi coś baaardzo niedobrego w najbliższym czasie ![]() I nie zastanawiaj się tak nad tym Chrisem, za dużo myślisz Libby ![]() Co do samego Marco, to ostatnio stwierdziłam, że lepiej wygląda jak jest ubrany ![]() (chociaż powinno być odwrotnie ![]()
![]() |
![]() |
#130 |
|
![]()
No no.... Pełen szacun
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |