|
![]() |
#1 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Jesteś tak samo zainspirowana jak ja widzę
![]() Buszuję ostatnio wszędzie, czytam to i owo i od razu chce mi się grać, bo mam tyyyyyyyyyyle pomysłów na moich Simów ![]() (jedna z nich - też zainspirowana- też zostanie nauczycielką, tyle, że w przedszkolu, bo bardzo lubi dzieci ![]() Wygląda uroczo, ale zmieniłabym jej oczy na bardziej realistyczne ;p No i cień do powiek też, bo aż się prosi, żeby walnąć jej lekki, jasny makijaż! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajna. Ale jak już ktoś powiedział - gdybyś podniosła jej usta byłoby okej. Ja jeszcze zmieniłabym tęczówki, bo są jakieś dziwne - no ale ew. mogą być. XD
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 26
|
![]()
Mno dobra, wybaczcie, że i tu to wrzucam, ale nie wiem, czy na S2D ktoś mi odpowie - i kiedy.
Wzięłam się właśnie za odwzorowywanie Diego z Gothica. Wybaczcie zdjęcia z Warsztatu - to wersja pre-alpha, nawet ciuchy ma mocno nie teges. Sylwetka: ![]() Twarz: ![]() ![]() ![]() Pierwowzór: ![]() ![]() Nawet nie próbujcie mnie przekonywać do odwzorowywania Diego z 3, jest... dziwny. No, na razie tyle. Mnie coś w tym Diego nie pasuje, ale nie jestem pewna, co. Będę wdzięczna za wszelkie uwagi. |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Kathy, sim jest zaczepisty, wyszedł ci prawie perfekt, jedyne co mi w nim nie pasuje to podbródek, który jest za okrągły i delikatnie za wysoko osadzony.
Diego w wersji "orydżinal" ( ![]() ![]()
![]() |
#5 |
|
![]()
@up - nno tak, tylko po prostu postacie w dwóch pierwszych częściach Gothica są nieco kanciaste i ja jednak biorę na to poprawkę przy ich przenoszeniu do Simsów. Niemniej, Trochę go przerobiłam, popracowałam nad brodą. Oto poprawiona wersja:
![]() Przyznam, iż nadal się waham, ale trzeba dodać, że zabrałam się za to dzisiaj, więc chyba i tak jest nieźle. Jakieś lepsze ciuchy by się przydały... |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Super
![]() Ten w wersji orginal, ma bardzo kanciastą twarz, ale te jest naprawdę świetny ![]()
![]() |
#7 |
|
![]()
Super!Cute!
Wąsy są identyczne na górze Po prostu brak słów 10/10
#8 |
|
![]()
Nno dobra, chyba można uznać, że Diego jest gotowy... chyba. Postanowiłam zmienić mu troszeczkę fryzurę, no i oczywiście - ciuchy. Oto Diego - obywatel Khorinis (ma dom w górnym mieście!). Zdjęcia z gry.
![]() ![]() ![]() A tutaj możecie zobaczyć, czym się różni aktualna fryzura od tej pierwotnej... ![]() Różnica nie jest może wielka, ale ja nadal mam wątpliwości. No, fryzurę nietrudno zmienić... Możliwe, że w najbliższym czasie wezmę się za kolejną postać... ale wcześniej muszę się uporać z kolejnym odcinkiem FS. |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Diego super Ci wyszedł, znam go z gry ^^
Tylko... Oczy przechylić trochę w prawo i będzie git ![]() A... Czemu podpisujesz zdjęcia KathySeleden, a nie Master of Distaster?
#10 |
|
![]()
To miło...
A, oczy przychylić w prawo, to nie do końca rozumiem - chodzi o to, żeby zewnętrzny kącik trochę podnieść? Podpisuję się Kathy Selden - trochę z przyzwyczajenia, ale również dlatego, że w niektórych miejscach nadal mam ten nick... ale następnym razem chyba dodam też nowy do podpisu. OK, liczę na nieco więcej komentarzy ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|