![]() |
#121 |
Reputacja: 10
|
![]()
Drewniany becik... No dobra przesadziłam
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
|
![]()
lepiej metalowy ;D
wiem że już było z tysiąc takich zdjęć, ale to wygląda tak słitaśnie, że musiałam wrzucić :> ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
|
![]()
Spacerów z wózkiem nigdy dojść, zwłaszcza odkąd odkryłam, że w opcjach przemieszczania się mogę zmienić "Automatycznie" na "Spaceruj z wózkiem", dzięki czemu nie muszę co chwilę klikać na podłoże parę metrów dalej, żeby mi Sim nie pojechał taksówką
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Guest
|
![]()
A ja chciałam zaprezentować swoją rodzinkę Gnomów bo wreszcie zaczeły mi się rozmnażać
![]() HENIO ![]() GENIO ![]() Tutaj ze swoim pierwszym berbeciem Jett'em ![]() Genio jako że był pierwszym gnomem szybko mi się zestarzał. ![]() Jett jest już dużym berbeciem,za to na świat przyszedł Tobias ![]() Rodzinka w komplecie; Henio tez zdążył się zestarzeć ![]() Genio mi zmarł,zaś Tobias stał się dużym berbeciem a Jett zbuntowanym nastolatkiem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
|
![]()
ale te gnomy są super
![]() ![]()
![]() |
#126 |
|
![]()
Muszę bardziej obserwować obserwować te moje gnomy. Chociaż ostatnio, przyznaję, mało gram w Simsy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
|
![]()
Ja postawiłam u siebie dwa gnomy i gdy spróbowałam je nazwać wyskoczyły mi imiona: Jennifer i Patrice czyli tak jakby chłopiec i dziewyczna i po pewnym czasie na świat przyszedł Bobby
![]() No i tu właśnie Bobby podrósł, a moim gnomom "urodził się" kolejny maluch. ![]() A tu romantyczne spoglądanie w gwiazdy. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
|
![]()
Moje gnomy też są już staruszkami i mają dwójkę dzieci - małe i średnie. Czekam na nastolatka, bo bardzo mi się podoba. Zwykle trzymają się razem, siedząc gdzieś pod blokiem, czasem tylko pojawiają się pojedynczo na tarasie apartamentu, a raz dziecko siedziało samo w kąciku pokoju dziecinnego, cóż za wyczucie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
|
![]()
Matthew Hamming został ofiarą psikusa swojej wnuczki :> dobrze mu tak, niech ma swoje, od wszystkich kobiet które wykorzystał !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowane przez Aguncja : 08.07.2011 - 16:10 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|