Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry > Simy [TS3]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.09.2011, 16:56   #1
Spectrum
Guest

Domyślnie Odp: By Nesyetta :)

Wow super tekst prezentacji i oczywiście simka Ma bardzo ładne oczy ^^
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.09.2011, 06:56   #2
Searle

Reputacja: 10

Siostry mi się nie podają. Mają brzydkie fryzury, oczy i za jasną karnację.

Tamisha jest prześliczna. Ma ładny nosek, usta, oczy i te piegi dodają jej dużo uroku

Nyksa jest bardzo ładna. Prezentacja też jest zachwycająca.
A pokażesz nam jej brata i jego dziewczynę?
stare 02.09.2011, 16:28   #3
Kethael

Jej brata zobaczysz jeszcze gdzieś indziej, Searle Dziewczynę pokażę, tylko muszę pstryknąć foty
Kethael jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.09.2011, 16:49   #4
Searle

Cytat:
Napisał Nesyetta Zobacz post
Jej brata zobaczysz jeszcze gdzieś indziej, Searle
Chyba się domyślam gdzie

Zapomniałam dodać, że Nyksa ma świetną fryzurkę.
stare 03.09.2011, 18:22   #5
Kethael

Dobra, a teraz dziewczyna brata Nyksy:
Pewnego letniego wieczoru dziewczyna pochodząca z patologicznej rodziny postanowiła odebrać sobie życie. Kierowało nią wiele emocji, między innymi smutek z powodu śmierci jej dziesięcioletniego brata, który podczas jednej z kłótni rodziców wypadł przez okno. Zrozpaczona, siedemnastoletnia dziewczyna, zamknięta w swoim pokoju połknęła kilka garści jakiś mocnych tabletek, w nadziei, że zaśnie na wieki. Nyksa czekała w swojej krypcie na następną duszę, która miała do niej dołączyć. Zdarzyło się coś dziwnego. Okazało się, że Klirra ''zawisła'' między niebem, piekłem, a Nigerią. Groziło jej zniknięcie na wieki gdzieś w pustej przestrzeni. Kiedy Drake zobaczył jej twarz, poczuł, że musi coś zrobić.
Udał się do swojej komnaty i zajrzał do biblioteczki w poszukiwaniu księgi czarów. Gdy znalazł rozwiązanie, postanowił jak najszybciej się tym zająć. Wziął różdżkę i ruszył w stronę największej góry w królestwie. Kiedy dotarł na miejsce, zaczął wykonywać po kolei wszystkie punkty zapisane w księdze. Za pomocą różdżki ustawił z gwiazd krąg. Wypowiedział zaklęcie, które sprawiło, że uniósł się nad ziemię. Gwiazdy wróciły na swoje miejsca, a on poczuł, że trzyma rękę Klirri.
Wrócili razem do zamku. Drake powiedział Nyksie, że Klirra zamieszka z nimi. Czarownica nie kryła zdziwienia. Dopiero później doszło do niej, że jej brat się zakochał. Klirra szybko przyzwyczaiła się do życia w Nigerii. Odkryła kilka zdolności, między innymi panowanie nad układem gwiazd i teleportację.
Większość dnia przesiaduje w komnacie Drake'a i biblioteczce. Zaczęła też uczyć się robienia eliksirów.

Pewnego dnia, przechadzając się korytarzami, dotarła do krypty Nyksy. Na szczęście czarownica jej nie zauważyła. Była zajęta rozmową z jakimś dziwnym odbiciem w lustrze. To, czego dowiedziała się Klirra, mogło zniszczyć Nyksę, więc nastolatka postanowiła milczeć. Niestety Drake szybko zauważył, że dziewczynę coś gryzie.
Kiedy Drake dowiedział się, co Nyksa zrobiła, postanowił, że jego siostra musi za to odpowiedzieć. Kiedy miał wejść do jej krypty, zrozumiał, że lepiej będzie się jej pozbyć. Klirra w tym czasie siedziała w biblioteczce i myślała. Po jakimś czasie doszła do wniosku, że spróbuje zrobić miksturę, znalezioną w jakiejś malutkiej książeczce, która dawno, dawno temu musiała spaść za regał.
I tak o to powstał płyn zabijający demony. Jedyny taki płyn.
-----------------------------------------------------------------
Dziękuję za uwagę

Ostatnio edytowane przez Kethael : 03.09.2011 - 18:24
stare 03.09.2011, 18:33   #6
Spectrum
Guest

Dziewczyna bardzo ładna Tylko na pierwszym zdjęciu wyszła niekorzystnie, bo zdjęcie zrobione było centralnie na wprost
Prezentacja wyszła super bardzo na nią czekałem i się nie rozczarowałem
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.09.2011, 13:58   #7
Kethael

Domyślnie

Cytat:
Napisał Einarr Zobacz post
Prezentacja wyszła super bardzo na nią czekałem i się nie rozczarowałem
Dziękuję, bardzo mi miło

Cytat:
Napisał muffindance Zobacz post
Wyadje mi sie, ze zle odmieniasz 'Nyks'
Jej imię to Nyksa. Jak inaczej mam je odmieniać? Dziękuję

Cytat:
Napisał Searle Zobacz post
Świetna prezentacja. Klirra jest bardzo ładna. Ma może trochę zbyt prosty nos, ale w sumie dodaje jej to uroku Ma super fryzurkę
Dziękuję Co do fryzury, to chętnie wysłałabym ci linka, ale po prostu nie pamiętam, skąd ją mam. Jak tylko mi sie przypomni, to dam znać

Ktoś jeszcze?

Następną simkę mam już gotową, ale dodam ją w niedzielę, ponieważ chwilowo nie mam kompa z simami (siostra zabrała do babci).

Ktoś jeszcze się skusi?

Ostatnio edytowane przez Vanitas : 16.09.2011 - 20:09
stare 03.09.2011, 19:19   #8
muffindance

Wyadje mi sie, ze zle odmieniasz 'Nyks'
Ladna simka, zakochałam sie w drugim zdjeciu
stare 03.09.2011, 19:54   #9
Searle

Świetna prezentacja. Klirra jest bardzo ładna. Ma może trochę zbyt prosty nos, ale w sumie dodaje jej to uroku Ma super fryzurkę
stare 18.09.2011, 16:10   #10
Kethael

Ok. Oto następna simka:
Dziewczyna pochodząca z dużej, bogatej rodziny, zamieszkującej jedno z największych miast na Ziemi. Pewnego marcowego dnia szła razem ze swoją siostrą do koleżanki. Droga była niebezpieczna, ale nastolatki nie bały się iść tamtędy samemu. Zegar wskazywał godzinę 21, więc rodzice dziewczyn nie chcieli, by tak późno gdzieś szły.
Nessile często narzekała na nadopiekuńczość swoich rodziców i szczerze mówiąc miała już tego dość. Kiedy w domu zgasły wszystkie światła co oznaczało, że wszyscy poszli spać, siostry postanowiły wymknąć się przez okno. Zrobiły linę ze związanych ze sobą prześcieradeł znalezionych w szafie i po kolei schodziły po niej do ogrodu.
Kiedy znalazły się na dworze ruszyły w drogę. Postanowiły pójść lasem, bo tam nikt nie mógł ich zobaczyć. Szły i szły, co chwilę potykając się o jakieś leżące na drodze gałęzie i kamienie. Siostra Nessile, Anerrie zaproponowała by pobiegły. Dziewczyna zgodziła się, bo rzeczywiście w ten sposób mogły dotrzeć szybciej. Nie zdawała sobie jednak sprawy, że ta decyzja duże je kosztuje.
Anerrie wyprzedziła ją i nie widząc dużego, ciężkiego kamienia leżącego tuż pod jej stopami przewróciła się. Pech chciał by zaraz za kamieniem wystawał ostry konar, który przeszył Anarrie. Nessile bardzo się przestraszyła. Czuła ból, strach i setki innych emocji. Nie wiedziała co ma robić.
Leżąca na ziemi młodsza siostra Nessile zdołała wykrztusić jeszcze ostatnie zdanie: ''I tak nie przeżyję, więc... zabij mnie.'' Dziewczyna nie wierzyła, w to co usłyszała. Nie mogła tego zrobić, ale Anerrie dodała: ''Proszę...''. Przerażona nastolatka chwyciła jakiś równie ostry patyk i wbiła do w ciało swojej umierającej siostry.
Ponieważ wiedziała, ze nie będzie mogła już dalej żyć postanowiła zabić i siebie. Nie mogłaby żyć ze świadomością, że odebrała życie najważniejszej dla siebie osobie. Nyksa postanowiła pozostawić ją przy sobie, ponieważ najlepiej nadawała się do bycia jej służącą.
Mimo, że Nyksa sprawiła, że Nessile nie czuła bólu, to i tak nastolatka opłakiwała śmierć swojej siostry. Przez to nie dawała sobie rady z różnymi zadaniami, które otrzymywała od królowej Nigerii. Pewnego dnia poprosiła Klirrę o pomoc. Ta zaś przekazała prośbę dziewczyny Drake'owi wiedząc, ze tylko on może wpłynąć jakoś na Nyksę. Rzeczywiście, udało mu się i już następnego dnia spotkała swoją siostrę. Od tamtej pory razem służą Nyksie.
-----------------------------------
Tak, tak, Nessile spotkała swoją siostrę ponownie, więc niedługo wy ją zobaczycie. No, a przynajmniej postaram się, byście zobaczyli ją jak najszybciej
Mam nadzieję, że się podoba
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania