|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Dżemkujem Horsez.
Fotka Kairu w nowym domuu ![]() http://i.imgur.com/PHtTL.jpg Hayate ugotowała wyborne jedzenie http://i.imgur.com/TkamF.jpg http://i.imgur.com/GwA4e.jpg Ostatnio edytowane przez easey : 02.08.2012 - 15:14 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Kairu i trampolina♥ wybornie
tylko czemu tak krótko easey?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Gra mi się wyłącza :// W nowym domu mam nadzieję, że tak nie będzie. Kairu jest teraz w szkole z internatem(internetemxD). Zapomniałam, że miałam go podesłać
To chyba nastolatek lepszy niż dzieciak? ![]()
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
RODZINA DAWSON
Kotka Deila. Po spaniu trzeba się rozciągnąć ![]() ![]() Hayley śpiewa WP ![]() ...a Kairu i Hayate pochłonęły gry ![]() ![]() Wieczorne opowiadanie strasznych historii Tata zlał się w majty ![]() 'Tato, kupisz mi lalkę?' ![]() Kairu podjął decyzję, że pojedzie do internatu. ![]() David omal się nie rozpłakał ![]() ![]() A Hayate gotuje. Oczywiście dla przyjemności, bo i tak to nie zaspokaja pragnienia. No chyba, że naleśniki z owocem plazmowym ^^ mniam ![]() A David czyści bruudny kibelek.. Ciekawe czyja to sprawka.. ![]() Trzeba wiedzieć co się dzieje w Sunset ![]() ![]() A później zaczęło padać. ![]() Tatuś kładzie Hayley lulu-spać xD ![]() ![]() A mamusia czyta jej książeczke ![]() ('gdzie jest Franek' czy coś w tym stylu..) ![]() A później rodzice mają czas dla siebie... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jaka mina, lol xD ![]() Hayate jak zwykle się martwi. A co jeśli Kairu bezie miał wypadek? ![]() Wspólnie picie soku plazmowego. ![]() Hayate rozmawia z Kairu ^^ - Kairu, żyjesz tam? Może chcesz wrócić? Zrobiłam naleśniki! - Nie mamo, nic mi się nie dzieje i nie przekupisz mnie naleśnikami... ![]() Flirty, flirty, flirty.. ![]() ![]() Do domu zawitała nowa suczka, Shila. Jest staruszką, ale według mnie jest kochana, a że Hayate jest miłośniczką zwierząt, to musieli ją zaadoptować^^ ![]() David poszedł do pracy, no a Hayate wzięła Shilę, na spacerek po Sunset Valley Ale jakiś koleś stanął na środku drogi, nie chciał się przesunąć ![]() -Hayate?-ów koleś ( ) zaczął niepewnie-pamiętasz mnie? To ja, Steven Harrison.-Steve? No pewnie, wydawałeś mi się znajomy...Matko, ale się zmieniłeś! Hmm.. na lepsze. ![]() ![]() ![]() -Przestań. Za to ty... piękna jak zawsze. ![]() Hayate zaprosiła go do środka, zrobiła kawę. ![]() Zaczęli rozmawiać, najpierw o szkole... Właśnie tam się poznali ^^ ![]() Później o rodzinie, jak to się stało, że Steven znowu się wprowadził do Valley.. ![]() Hayate poszła po Hayley, przenieśli się na kanapę. W tv leciał, akurat jakiś film.. ![]() ![]() Gdzie ona się patrzy? ![]() ![]() ![]() I wrócił David. Niezbyt zadowolony wizytą tego 'kolesia'. Zaprosił Hayate na pogawędkę na świeżym powietrzu.. ![]() -Co to ma znaczyć, nie ma mnie, wcześniej wracam, a tu z tobą na kanpie jakiś gach! ![]() -Co!? Już nie może nikt mnie odwiedzić, przyjśc do mnie? Mam tylko siedzieć w domu i gotować, sprzątać, prać? Usługiwać ci? Być na każde zawołanie, o niee. Człowieku, ogarnij się. ![]() Wrócili do domu, Steven oznajmił, że musi wracać, Hayate wyszła za nim. ![]() -Przepraszam cię za niego..Nie wiem co mu odbiło ![]() -Spokojnie, nic się nie stało. Może następnym razem u mnie się spotkamy, hm? ![]() -Jasne, cieszę się. ![]() -Idę Hayate-uśmiechnął się-do zobaczenia. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
ojojoooooooj1 cos czuje romansik w powietrzu, Hayate ty zakochancza kobitko, szczerze to sie nie dziwieeee
obaj panowie sa przystojni sama bym zglupiala O.o...ale mam nadzieje, nie zostawi biednego Davida przeciez on jest taki kochany! Moze ten brunet cos knuje!!! Nie skrzywdz mi Davida :"(
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Ej, ale David sexi wygląda w mundurze
Kairu jest taki cudowny, że bym go normalnie schrupała Wszyscy piękni i również czuję romansik
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 15
|
ooo!
Zgadzam się, ale jednocześnie sprzeczam z reakcją Davida: TAK: Miał prawo tak zareagować, szczególnie zmęczony całodniową harówą. Kto nie byłby zazdrosny, gdyby w nasym własnym domu, obok sympatii siedział ktoś niewyobrażalnie piękny? NIE: Hayate ma rację. Niegdyś nieposłuszna młoda dziewczyna, stała się kurą domową. Opiekowała się dzieckiem, pracowała w domu, czasem gdzieś wychodziła i nie miała kontaktu innymi. Ona bardzo potrzebowała czegoś z życia z zewnątrz. David niemal codziennie spotykał znajomych, nie to co jego żona... Czyżby szykowała się na zdradę? Nie dość, że Hay pragnęła innego człowieka, to nim jest jeszcze była miłość! Ostrrro!
|
|
|
#10 |
|
|
Ojjć dziękuję za komentarze
Tak naprawdę Steven to miastowy xD Tylko lekko go przerobiłam. W sumie to tylko oczy A cy będzie romans Sama nie wiem..
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|